Snelle levering. Wel bestellen voor vrijdagmiddag. Duidelijke informatie. Enkel nog de vraag wat avimite extra/beter maakt dan andere antibloedluismix. Roofmijten nog maar enkele dagen in gebruik maar je merkt dat dit een goede bestrijding is. Afwachten op het finale resultaat maar momenteel tevreden.

Goed en snel

Bestelling was er lekker snel, goed ingepakt en precies zoals beloofd.

Goede prijs en snelle levering

Prima product

Goed product

De feromonen buxusmottenval werkt uitstekend!!!

Het produtk tegen de Buxusmot werkt voortreffelijk

Het produtk tegen de Buxusmot werkt voortreffelijk

Snel duidelijk correct

Goede site Prima prijs , kwaliteit Professioneel bedrijf Snelle correcte levering

Super ingepakt en snelle levering

Prima bedrijf voor bio producten voor de vijver

Te weinig instructie

Dat het bestelde gekoeld binnen zou komen, stond niet vermeld waardoor het pakket lang in de gang heeft gelegen. Als ik dat had geweten, had ik dat kunnen opvangen. Er zitten geen biozakjes oid bij de mijten waardoor het moeilijk is ze uit te zetten. De uitleg van hoe dat te moeten doen was ook kort en legde vooral uit hoe het met die zakjes moet die er niet bij geleverd waren.

Heel goede service en duidelijke uitleg!

Ik ben heel goed verder geholpen met al mijn vragen. De levering was op tijd.

Het middel werkt snel en makkelijk in gebruik

Het middel werkt snel en makkelijk in gebruik

Klasse

Snel geleverd, goed geïnformeerd

Zoals altijd super snel

Deskundig en snel

Helemaal top.

Tijdens eten gebak. Geen wesp gezien. Tijdens een drankje. Geen wesp gezien. Tijdens een uitgebreide BBQ. Geen wesp gezien. Een aanrader dus. Voor ons de biologische oplossing.

werk niet; kersen vol larven

Twee keer geprobeerd; twee keer geen kersenoogst; product belooft veel maar wekt niet. Dus: helaas miskoop. Niet kopen

Kwaliteit

Tevreden over product en snelheid van levering

Snel en correct

Zeer tevreden .snel Correct. Producten voldoen aan de verwachtingen. Goede product omschrijving. Ze krijgen van mij een 10

snelle levering, goede werking

Ik heb enkel positieve ervaring met de levering en de werking van de produkten. Ik raad ze iedereen met problemen met bloedluizen aan!

Goede levering en product

Goed verpakt, duidelijke uitleg.

Goed advies , zeer snelle levering .

Heeft bij mij helaas niet (voldoende) geholpen

Na een "tube" volwassen roofmijten heb ik zakjes larven besteld tegen de trips, zodat ik "onbezorgd" op vakantie kon gaan. Helaas bij terugkomst 3 weken later toch weer een trips plaag. Voor mij dus helaas (voor een deel?) weggegooid geld :-(

Tevreden

Mijn eerste ervaring en tevens een goede

Snel, goed product

Voldoet, snel geleverd, niet duur

Vriendelijke service

De omschrijving op het product lijkt duidelijker dan het is

Gewoon super

Ik ben steeds op zoek naar de meest natuurlijke oplossingen en ben heel blij de wormen compost gevonden te hebben. En mijn bestelling werd heel snel aan huis geleverd.

Goede producten en snelle levering

Zeer tevreden over de snelle levering van de bestelde producten (bestrijding kastanjemineermot met lijmband en feromoonval). Goede uitleg van de producten op de website. Daarna makkelijk besteld en snel geleverd. Top service!

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.