Zeer snelle levering

Kleine opmerking voor de webmaster, gelieve de knop om af te melden meer zichtbaar maken. Deze zit nu verstopt in het linker menu (onder de hamburger).

Snel verstuurd. Duidelijke uitleg

Schitterend!

Mijn pakketje werd gekoeld geleverd! De diertjes kunnen perfect hun werk doen!

Service is goed. Product was onvoldoende.

Ik had 100 larven van lieveheersbeestjes besteld. Het aantal in het doosje waren er zéker geen 100. Máximum 50. Het uitzetten van de larven is ook onhandig. Zeker nog eens 5 of 10 kwijt gespeeld bij het uitzetten ervan. Op de service zelf kon ik niet veel aanmerken. Duidelijke website, op tijd geleverd.

good

good

Vriendelijke, persoonlijke service! Producten professioneel verpakt opgestuurd.

Ik had vragen over hoe ik een bladluizenplaag in mijn pruimenboom het beste kon bestrijden. Ik kreeg erg snel en uitgebreid uitleg, met antwoorden op al mijn vragen. Toen er enige vertraging in de bezorging optrad, werd ik gebeld om dit door te geven en werd me aangeboden de bestelling kosteloos te annuleren. Fijne service! En dan nu even afwachten of de larven hun werk gaan doen!

In het algemeen zeer goed. Wel jammer dat er geen uitgebreide handleiding is per product maar slechts een algemeen informatieboekje.

Een 10

Zo snel had ik niet verwacht

Polecam

Może nie przyszło następnego dnia jak obiecują ale polecam.

Heel tevreden over het ontvangen product, ben er onmiddelijk mee aan de slag gegaan.

Alles is verlopen zonder problemen.

Goede communicatie en snelle adequate levering.

Tevreden denk ik, want je ziet het resultaat pas na weken natuurlijk. Ik kocht aaltjes tegen engerlingen en de distributie spuit. Het enige dat ik niet zo doorhad was wanneer die spuit leeg is.... want je kunt gewoon doorspuiten met het tuinslang water natuurlijk. En een halve liter is dan niet veel.

Snelle goede levering

Snelle goede levering

Snel geleverd en zeer goed verpakt.

Snelle levering en perfect ingepakt in een koelboxje, zelfs met koelelement!

Snelle levering. Goede service.

Ik had voordat ik de bestelling heb geplaatst informatie gevraagd over het product waar ik belangstelling voor had. Het plankje met aaltjes voor bestrijding van ( de larven van ) de taxuskever. Het antwoord kwam snel en was duidelijk. Nadat ik besteld heb werd de bestelling zeer snel geleverd. De verpakking was perfect en de handleiding duidelijk. En het product handig in gebruik.

Simpel bestellen, snel geleverd

Simpel bestellen, snel geleverd

Afwezigheid van communicatie.

Tot 3maal zond ik een vraag : geen antwoord! Nadien blijkt dat de fout te wijten was aan een defect van de werking van het contactformulier op hun website. Ik kreeg namelijk onmiddellijk een telefonische oproep om de zaak recht te trekken, met bovendien alle mogelijke uitleg voor het oplossen van mijn probleem (waarvoor hartelijk dank).

uitstekende service

mijn bestelling werd en snel en uitstekend tegen de warmte geleverd. uitstekende verpakking

Persoonlijk!

Zeer persoonlijke service en helpt ons probleem van bloedluizen oplossen.

Perfecte service

Makkelijk bestellen, snel geleverd

topproduct

op een paar dagenzijn de luizen weg

Correcte levering en afhandeling van kwalitatief hoogstaande producten

Prima verzorgd.

De eerste bestelling ging via Bol.com. Dit is de eerste keer dat ik iets heb besteld direct bij Biogroen. Veel goedkoper dan bij Bol.com. Voor mij een reden om rechtstreeks bij Biogroen te bestellen,

Zooo snel geleverd!Echt binnen 24 uur!

Goede beschrijving hoe het product gebruikt moet worden. De werking moet ik nog afwachten.

Goede en snelle service!

Vlotte bestelling met koelelement... super!

Levering met één dag vertraging.

Bij het openen van mijn pakketje bleek het bijhorende ijspakket niet meer kou. Eerder lichaamstemperatuur. Ik heb het pakketje meteen horizontaal in de koelkast gelegd en 's avonds uitgestrooid over mijn serreplanten. Ik hoop van harte dat er nog resultaat komt.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.