Prima verzorgd. Snel bezorgd

Goed verpakt (incl koelelement.) en snel geleverd

Snel geleverd, goed verpakt

Hele duidelijke uitleg op de site, snel geleverd, goed verpakt.

perfect correct

Reeds meerdere malen product besteld. Steeds perfect geleverd zoals belooft. 1 item kon niet meer geleverd worden werd duidelijk gecommuniceerd en en direct terug betaald.

Snelle en zorgvuldige levering

Chrysop larven besteld en deze werden heel snel geleverd. Goed verpakt in een doos van piepschuim met een koelelement, perfect!

Prima website en snelle levering

Precies wat ik nodig had gevonden op de website en besteld. Producten werden snel geleverd. Bijgaande instructies bij de verpakking gevolgd en nu maar kijken of het gaat werken. Betreft aaltjes om de Taxuskever te bestrijden.

echt heel goed

altijd heel goed

Marketing en design

De marketing, het design en in de markt zetten van het product, daar is veel in geïnvesteerd. De kwaliteit van het product (nep wespennest), daar vallen ook het design en de verpakking etc. op. De kwaliteiit van het product zelf, is niet indrukwekkend.

Snelle en vriendelijke hulp, sublieme verpakking

Super goede bioshop

Mijn ervaring is echt super ik was zo ongerust over mijn kippen toen ik belde dat er bloedluis in zat , omdat ik niet wil dat mijn kippen .getelefoneerd en een heel pak geruster en de juiste behandeling voor mijn dieren zonder chemische rommel echt superfijn dat ik deze op het internet tegen gekomen ben.

Verzorgd. Informatief.

Mooi dat dit bestaat. Levende beestjes met de post!

Zeer netjes verpakt Duidelijke website En de goedkoopste verzending naar Nederland. 3,95. De rest van de webwinkels waren duurder. Zeer tevreden

Prima service, snel geleverd!

Het ging bij mij om een grote sierplant met een infectie met spint. Ik zou eigenlijk de ps verpakking met koelblok makkelijk retour willen zenden.

Adequate snelle levering

Aaltjes besteld, met ijsblok geleverd ivm warme weer zonder extra kosten.

Prima en snel

Snelle reacties en levering

Het bestelde artikel kan ik pas op de lange termijn beoordelen maar reactie en levering was vlot.

Snelle levering, netjes verpakt.

Punctueel

Simpel te gebruiken website. Snelle levering

besteld en 's anderendaags geleverd

tevreden over de uitgebreide uitleg op de webside

Snel, veilig, correct

Lieveheersbeestje kwamen in uitstekend staat aan in hun gekoelde en veilige verpakkingen.

Ik heb ze nog maar net hangen en het wespen seizoen moet nog komen, wat ik wel merk is dat er minder wespen bij de houten schutting vliegen waar ze regelmatig op zaten. Ik heb er 1 onder de overkapping gehangen en 1 achter in de tuin bij het tuinhuis.

Snel besteld , snel geleverd en het doet snel z'n werk

heel goed

heel goed, zeer klantvriendelijk en behulpzaam product heel makkelijk te gebruiken

Alles perfect

Produkt geleverd zoals het hoort. Goede communicatie, snelle levering, product goed verpakt, duidelijke beschrijving.

Snel in huis, lastig toe te passen

Larven van lieveheersbeestje gekocht. Meteen volgens verpakking in de planten aangebracht. Ik vraag me af of de 100 bestelde beestjes ook aanwezig waren..maar goed, ik wacht het af.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.