Stevige verpakking met handige zak erin. Door het kraantje goed te doseren. Gelijk mijn planten, gazon en vijver de juiste dosering gegeven. Ook de kamerplanten zijn voorzien. Nu het resultaat afwachten van microferm

Verschillende producten reeds besteld. Altijd super goed geholpen. Kan er met alle vragen terecht. Zeer klantvriendelijk met top service. Zeker een aanrader!

Goed product

Snelle en correcte levering

Ik heb meteen de aaltjes in mijn tuin verdeeld want het had de hele dag geregend. Of het helpt weet ik nog niet want het is nog te kort geleden. 's Avonds sproeien en hopelijk verdwijnen de naaktslakken.

Erg vriendelijk en behulpzaam

Erg behulpzaam en vriendelijk. Door mijn mijn eigen vergissing was de levering verkeerd. Dit werd meteen opgelost, waardoor de roofmijten gelukkig binnen een dag geleverd konden worden. Had wel wat problemen met inloggen, waardoor ik uiteindelijk het verkeerde leveradres had aangekruist. Vorig jaar gebeurde dit ook. Weet niet of het aan mij ligt of de website.

Supersnel

Goede verpakking

super

Maar ja hoe moet het anders? Alleen veel verpakkingsmaterialen en instructiepapiertjes na het uitzetten van al de producten.

Ik ben zeer tevreden over de producten en service.

Snel en correct

We hebben ze direct uitgezet, nu nog hopen dar ze hun werk doen..

Mathias, Een klein detail is dat na bestelling aangegeven werd dat de levering op dinsdag zou gebeuren, terwijl dit op woensdag gebeurde. Dit gezien het dinsdag pas verstuurd werd. Groeten, Erik

Uitstekende service!

Goedkoper dan intratruin e.d. Prima resultaat

Aaltjes gekocht tegen rouwmugjes. Halve prijs van wat Intratuin & co rekent. Binnen 2 dagen bezorgd en na anderhalve week geen rouwmugje meer te vinden. Net mails m.b.t. bezorging. Top dus!

De larven hebben uitstekend werk verzet!

De larven hebben uitstekend werk verzet!

goede product en service naverkoop

Er was een klein probleem met mijn bestelling. Na contact op te nemen met de klantendienst was dit echter zeer snel opgelost. Ik raad Biogroei ten zeerste aan.

Fantastische service

Tot 2 x toe is het mis gegaan met mijn Adalia’s door de schuld van de vervoerder. Dank zij de fantastische service van Biogroei is het uiteindelijk toch nog goed gekomen. Nu hopen op mooi weer voor mijn lieveheersbeestjes. Bedankt!

top service en top producten

Goede service: goede raad en levering. Producten om bladlarven te bestrijden geven gewnest resultaat

Er gebeurt volgens mij helemaal niks in de haag

De plastic koker zag er anders uit dan wat er op de website staat. Ik zag wel vlokken van iets, maar zeker geen kleine larven, Na een halve week keek ik eens in de papieren huisjes (in de beukenhaag) die ik er ook nog bij gekocht had en daar leek niets gebeurd te zijn. Het zag er onveranderd uit. Er vliegen ook nog net zoveel beukenbladluizen als voorheen.

Snel

Snel, goed vindbaar op bol

Heb niet het idee dat het werkt

Kreeg de producten netjes op tijd maar ik heb niet het idee dat er iets verandert bij m'n planten. Wel alles volgens de handleiding gedaan. Misschien duurt het langer dan twee weken?

Alles vlot verlopen

Alles vlot verlopen, van bestelling tot en met de levering. Ideale manier om plagen op eenvoudige manier te bestrijden.

Het heeft helaas helemaal niet gewerkt

We hadden 100 lieveheersbeestje larven besteld tegen de luizen in een aantal planten in onze tuin. Deze zijn keurig geleverd (niet nageteld :), maar we gaan ervan uit dat er 100 in zaten al leek het aanzienlijk minder) We hebben de voorschriften gevolgd en de larven uitgezet. Helaas geen larve meer teruggezien in de tuin of de planten. Ook geen lieveheersbeestje. Geen idee waar ze alle 100 heen zijn, maar wel echt zonde geld... ik snap dat je niet kan verzekeren dat ze alle 100 blijven, maar ik had er wel wat meer van verwacht. Toch maar bestrijdingsmiddelen dan?

Snel geleverd en vriendelijk

Vriendelijk en snel

Great experience buying ladybugs and worm soil!

I bought some ladybug larvae and adult ladybugs to get rid of some aphids and spider mites in my garden. I also got some worm soil to fertilize with! Everything showed up very quickly, and well packed. The instructions were clear and easy. The only thing I would change is if there was an option to choose to delay the shipment based on the weather, that would be great. I bought the ladybugs and they showed up the day before it rained for several days, so I think the larvae may have struggled a little bit being outside. That's something I'll think about more next time I order!

Zeer professioneel!

Aangezien ik het Nederlands niet perfect versta, heb ik een fout gemaakt bij het bestellen. Nadat ik contact met hen had opgenomen, werd er snel een oplossing gevonden, en bovendien in mijn voordeel!

Niets op aan te merken.

Gemakkelijk zoeken op de site en gemakkelijk te bestellen. Levering volgens afspraak.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.