Snelle bezorging

Makkelijk bestellen, snelle bezorging, product voldoet aan de omschrijving.

Absolute afrader!

Mijn bestelling werd nooit geleverd door een fout van biogroei werd het product niet juist verzonden en kreeg ik nooit mijn pakje. De schuld werd bij mij gelegd en ik was mijn bestelling van 70!!! Euro kwijt! Bij het sturen van een mailtje zij men dat ik het bedrag van 70 euro opnieuw moest betalen alvorens de bestelling kon geleverd worden… Ik zal alvast nooit meer bij Biogroei bestellen!

Zonde van je geld

Onze beukenhaag zit vol bladluis. Omdat ik niet gelijk met gif wilde spuiten, heb ik €50 uitgegeven aan Lieveheersbeestjes larven. Deze zouden volgens Biogroei veel moeten eten en de luis kunnen bestrijden. Helaas bleken de larven super klein…minder dan 1 mm groot! slechts enkele hebben hun weg uit het zakje naar de aangedane bladeren gehaald. Na 2 dagen lagen de meeste larven dood in het zakje. Omdat ik twijfels had of die super kleine larven wel een luis op konden eten, heb ik 2 larven in een doosje met 3 luizen opgesloten. Na een dag waren de larven dood i.p.v. de luizen! Kortom: Zonde van je geld!!

Vlotte bestelling, snelle levering en doosje met bestelde lieveheersbeestjes in goede toestand ontvangen.

Snel en goed

Goede info en snel geleverd

Snel en efficiënt

Zeer snelle reactie en levering wat in dit geval belangrijk is als je aan biologische bestrijding doet! Personeel ook zeer behulpzaam bij vragen, een topper!

Gewéldig

Rouwvliegjes!!!! Nou met de paaltjes van biogroei ben je er zo vanaf, top. En mijn kipjes zijn zéér blij met de diatomeeen aarde, geen mijten meer. Heb de aarde weer besteld voor hun zandbadje, want ze vinden het heerlijk. Prima biologische middelen voor een betaalbare prijs.

De nematodenspuit is top!

Dit keer met behulp van de nematodenspuit gesproeid - erg gemakkelijk om goed en gelijkmatig te verdelen. En veel minder gedoe met gieters die verstopt raken - een aanrader! Ps dit was de tweede keer sproeien met nematoden - al na de eerste keer hebben we VEEEEL minder slakken. Voor het eerst in jaren weer dahlia’s die uitkomen, hosta’s zonder gaten en jonge plantjes die uitkomen!

Snel en goed.

Goede levering, zeer effectief, de prijs meer dan waard

Aaltjes werken heel goed tegen kleine vliegjes en zijn de prijs meer dan waard. Deze webshop is overzichtelijk en levert goed en snel.

Snel geleverd in degelijke verpakking.

Product (aaltjes) is in gekoelde verpakking geleverd. Zeer netjes. Product zelf is nog niet te beoordelen omdat de aaltjes hun werk nog moeten doen.

Reliable, friendly, helpful with expertise

Reliable, friendly, generous with expertise and advice

Snel geleverd.

Moet nog wel het resultaat afwachten. Hopelijk doen de aaltjes wat er van hen verwacht wordt (beloofd).

Perfect geregeld.

Besteld en geleverd in 2 dagen.

Goede filmpjes en uitleg op internet, snelle levering

Goede filmpjes en uitleg op internet, snelle levering

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

klantvriendelijk

Aaltjes tegen slakken waren verpakt in koelbox met koelelement. De laatste was kapot maar de aaltjes waren wel nog koel. Snelle levering. Uitgebreide beschrijving. Gewoon super! De sprayfles voor de aaltjes heb ik weggelegd. Veel te lastig. Moet je gewoon te vaak navullen. Ben sneller met de gieter van 10 liter.

Aaltjes tegen slakken besteld en gesproeid. De werking ervan wacht ik af. Zeer snel geleverd.

Omdat het product niet op voorraad was, kreeg ik keurig een berichtje dat het product weer beschikbaar was, zodat ik via de website een bestelling kon doen. Een dag later al geleverd. Prima.

Duidelijke uitleg product en snelle levering

Chicken heppie gekocht voor mijn 2 kippen. Nu een week geleden de roofmijten uitgezet en ik merk al overduidelijk dat ze heel flink hun best doen. Dankzij de heldere uitleg op de website ben ik voor de 10.000 stuks gegaan en ik ben meer dan tevreden.

prachtige producten maar te weinig bekend

per toeval gezien in tuin van Gaasbeek en op goed geluk contact opgenomen.

top

top

zeer tevreden

zal in toekomst nog beroep doen op biogroei. Dank u

Duidelijke info en zeer snelle levering

Zeer positief, ik was verrast door de snelle levering

Oplichterij

10000 larven besteld om de wolluis te bestrijden en hiervoor 265€ opgehoest. Resultaat nul, nog meer wolluizen en 265€ armer. Heel veel geld voor beestjes van een mm groot en niet te controleren. Een doos vol boekweit schelpjes maar heb amper tot geen larven gezien. Haag naar de knoppen, mijn hond hangt iedere dag vol van de witte wollige pluisvliegjes, zijn drinkbak, tot binnen zitten ze. Puur boeren bedrog. Bij deze is iedereen gewaarschuwd

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.