Larven van leveheersbeestjes besteld. Er zat een boekje bij met uitgebreide gebruiksaanwijzing. Maar ook over wat bladluidluis doet, hoe te bestrijden met lieveheersbeestjes, de ontwikkeling van lieveheersbeestjes (met fotootjes). Handig en interessant. Tip: de lieveheersbeestjes moeten bij goed weer worden uitgezet, maar wel binnen 2 dagen na ontvangst. Zou handig zijn, om dit op de website te vermelden.

Goede info op de site en correcte levering

De vaste woorde voor bioproducten. We zijn heel tevreden over hun werking. Zo nemen Bioferm af voor de vijver en aaltjes voor slakken en engerlingen in de tuin. Ook de oplossingen voor buxusmot en processie vlinder doen het goed bij ons. Alle info op de site is heel duidelijk.

snel en professioneel

Goede producten en zeer snelle afhandeling

Zoals het moet- op tijd- dik in orde.

snel

vlot en snel te bestellen en tijdig geleverd goede uitleg

Snel, kwaliteit en duurzaam

Snelle levering met 300 lieveheersbeest larve. Werkt elk jaar weer top om de beukenhaag van luizen te ontdoen!

Snel geleverd en goed verpakt

Heel tevreden

Snel en klantvriendelijk

Eerst per mail informatie ingewonnen bij Biogroei over een van hun producten. Kreeg meteen een reactie en uitgebreid advies. Daarna snelle levering in één dag. Ook op een aanvullende vraag van mijn kant over de praktische toepassing weer terstond een reactie. Kortom, zeer positief. Nu nog afwachten of het product doet wat het belooft.

Vriendelijke duidelijke uitleg per telefoon en pakket keurig op tijd bezorgd

Het product werd zeer snel geleverd en was zorgvuldig verpakt

Super product met zorg verpakt en verzonden en nog snel bezorgt ook

Goede snelle levering

Het product is snel geleverd en ziet er prima uit Spullen voor de tegen alg, uit de informatieteksten maakt ik op dat het resultaat te zien Alles is natuurlijk dus dat moet even settlen

perfect

bijzonder snelle levering

Toppie

Overzichtelijke website, snelle levering...... TOP !

Wolluisplaag

Heel vervelend om weer Wolluis in mijn plant te zien. Vorige keer heeft Chrysop prima geholpen en de plant had weer volledig blad terug gekregen. Ik ga weer voor een tweede keer proberen deze plaag te onderdrukken en dat gaat lukken merk ik.

Vlot en snel

Alles verliep prima. Ook was er een duidelijke uitleg over het gebruik van het product. Nu nog afwachten op de efficiëntie...

Super snelle en correcte levering

Zoals al de vorige keren werd alles snel en correct geleverd. Super!

Snelle levering met duidelijke instructie hoe het product te verwerken.

de levering was prompt zoals gezegd, prima. De werking van de aaltjes is goed . ik ben van de vliegjes af. Ik ben nog een beetje bang dat ze terugkomen, maar dan weet ik waar ik wezen moet

Hele interessante informatie als mede de producten!! Snel geleverd en een zeer vriendelijke en uitmuntende service!

Super snelle levering.

Goede uitleg. Mooi verpakt.

Snel en correct

Ik had binnen de paar dagen wat ik wenste aan een goede prijs.

TOP!

bestelling snel en n goede orde ontvangen.

zeer onvolledige informatie

ondanks de zeer aantrekkelijk vormgegeven bijsluiter (lieveheersbeestje tegen bladluizen) is de gebruiksaanwijzing zeer onvolledig : nergens wordt duidelijk gemaakt dat het 2 tot 3 weken duurt voordat de larven actief worden, dit werd me pas duidelijk na telefonische consultatie met een zeer snel sprekende dame van Biogroei, zij sprak zo snel dat ik drie keer moest vragen om herhaling, dat is niet efficient ! wel frustrerend ! in de gebruiksaanwijzing wordt gesproken over substraat, voor de Belgen schijnt dit duidelijk te zijn (?), voor Nederlanders niet, het blijkt dat het substraat bestaat uit de witte rondjes en dat de langwerpige witte strookjes de larven zouden zijn, allemaal uiterst gebrekkig omschreven u vraagt via Kiyoh om een oordeel : als de larven pas over aantal weken actief worden, is daar nog geen oordeel over te geven, m.b.t. de verzending miste ik een duidelijke track & trace code en was na een aantal dagen radiostilte verrast dat Post.nl de envelop opeens bleek te bezorgen

Vergrootglas nodig om de larven te kunnen zien.

De levering is correct en snel. Op de afbeelding van de site lijk ik een doos te ontvangen. Maar het is een brievenbuspakketje. Gewoon een envelop met daarin een speldendoosje. Daarin wat witte snippers en als je heeeeel goed keek kon je wat mini beestjes ontdekken. Deze bij onze “luizenstruiken” in de tuin gezet en nooit meer terug gezien. (Natellen was trouwens ook echt onmogelijk)

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.