snelle en correcte service

heb de instructies van de folder gevolgd en nu afwachten maar.

Prettig persoonlijk kontakt, goede informatie en het pakketje keurig verzorgd. Zeer tevreden nu nog afwachten of product doet waarvoor ik ze heb gekocht. Dank

Erg tevreden

Product werd op tijd geleverd en milieu vriendelijk !

Zeer snelle levering, correct product

Vrijdagmiddag besteld, zaterdagmiddag geleverd. Degelijk verpakt en duidelijke informatie.

Buitengewoon

Wat denkt dit bedrijf goed mee zeg! Ik had een hardnekkig probleem in mijn haag en bleek het verkeerde middel besteld te hebben. Zonder gedoe werd het geannuleerd en kreeg ik een creditnota. Daarnaast hielpen ze mij in diverse mailwisselingen naar het antwoord

Snel geleverd met prima resultaat.

De luizen op de rozen waren met 2 dagen fors verminderd. Heel fijn om zonder chemische middelen het op te kunnen lossen.

Mooi om mee te helpen op een natuurlijke manier ongedierte te bestrijden..

Positieve

Werd snel geleverd en op de website staat uitgebreid Hoe dit verwekt moet worden.

Correcte en snelle levering

Levering sluipwespen. PostNL verzuimde op tijd te leveren. Gelukkig was er een koelelement in de doos. Zo waren enkele sluipwespen reeds uitgekomen. Maar door de voorzienigheid van biogroei bleef het binnen te perken. Volgende keer haal ik het toch zelf op. Dus goeie punten voor Biogroei en slechte punten voor PostNL

Keurig verpakt en snel geleverd.

Uitstekend!

Snelle service, goede website

Bestelling ging weer supersnel

Snel!

Snel!

Meteen na het uitzetten gingen de larven aan het werk en ik zag na 3 dagen al resultaat!

super

betrouwbaar en goed

Snelle service!! Goed product. Bedankt

Nette communicatie, snel geleverd

Duidelijke handleiding

Dik in orde

Alles volgens schema verlopen

Vlotte service en heldere uitleg

In een stevige envelop zijn de larven (van lieveheersbeestjes) bezorgt. In de envelop zaten kleine zakje om de larven in te stoppen en aan de boom te hangen en een kleine folder met uitstekende uitleg.

Keurige en stipte levering

Voor het eerst besteld en biogroen heeft keurig uitgevoerd wat zij beloven.

Ontgoocheling

Ik koop een feromoonval voor de pruimenmot en er zitten twee capsules in voor de buxusmot. Ik heb toch een geplaatst in de boom maar geen sporen van de pruimenmot. Ontgoocheling die mij veel geld kost! NA CONTACT MET HET BEDRIJF BIOGROEI STUURDEN ZIJ MIJ TWEE CAPSULES VOOR DE FEROMOON VAL TEGEN DE PRUIMEN MOT. NU BEN IK HEEL TEVREDEN EN VERMELD DIT HIER GRAAG.

Snel mijn bestelling gekregen

Lieveheersbeestjes zagen er goed uit en waren snel binnen

Snelle service, mooie producten

Snelle service, mooie producten

Snel geleverd en goed verpakt

Levering was snel en goed verpakt.

Met een duidelijke uitleg hoe te handelen

Exact wat ik verwacht

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.