Snelle levering en een duidelijke uitleg. Prima

Snel in huis en vriendelijk geholpen

Ik had wat vragen en ben vriendelijk en heel deskundig geholpen aan de telefoon. De aaltjes waren snel binnen. En zoals ze telefonisch ook gezegd had kon ik het goed timen want ze moeten meteen binnen 2 dagen verwerkt worden. Benieuwd hoeveel moeten we deze zomer zullen hebben…

Tevreden klant

Goed product, de lieveheersbeestjes doen hun werk

Hele snel levering

Heel erg snel binnen en super goed verpakt Ik raad het iedereen aan met een tuin super

Goede producten, deftig verpakt en voor herhaling vatbaar

Ik bestelde larven van lieveheersbeestjes. Snelle levering, kwaliteit.

Alles snel geleverd.

Er was een artikel niet op voorraad en daarom bleef de levering uit. Maar na een mailtje werd ik direct telefonische gecontacteerd en heb ik alles wat in voorraad was laten leveren. Dat was er de volgende dag. Bij levering van aaltjes is de temperatuur tijdens transport heel belangrijk. Deze waren mooi verpakt in een geisoleerde doos met een koelelement en een handleiding erbij.

Product doet wat het moet doen!

Mooie en goedwerkende producten. En even goede klantenservice!

Zeer tevreden!

Top product en snelle levering

Een fijne webwinkel met een groot assortiment. betrouwbaar en een snelle levering. genoeg betaalmiddelen. Ik zou hier zeker weer wat kopen.. Top....

unieke ervaring

Ik heb nooit gedacht dat het inzetten van lieveheersbeestjes, zo effectief kon zijn. Al na enkele dagen was het effect duidelijk zichtbaar. Na een paar weken, waren alle bladluizen verdwenen.

Gebruiksvriendelijke website en snel geleverd

Leuk en leerzaam pakket.

2 keer het kweekset lieveheerstbeestjes voor in onze kleutergroepen besteld. Vooraf contact gehad over de verzenddatum. Ik werd vriendelijk geholpen en de pakketten zijn op de afgesproken dag verstuurd. De leerlingen vinden het heel spannend en kijken elke dag of ze weer een beetje zijn gegroeid. Nu nog even geduld hebben totdat het lieveheersbeestjes zijn geworden

snel en correct geleverd!

Duidelijke beschrijving!

Ik geef 5 sterren voor de uitleg en de verzending die perfect waren. Of het werkt kan ik nog niet zeggen. Heb de chrysopa/ larven van gaasvlueg gebruikt, daags na ontvangst, 1 dag bewaard zoals beschreven, dus nu is het afwachten. Larven heb ik zelf niet gezien, enkel schilvers dus weet niet zeker of er wel degelijk larven inzaten. Binnen enkele dagen/weken schrijf ik een 2de revieuw.

heel vertrouwenwekkend en vol inspiratie.

specifieke informatie over biologische hulp- en bestrijdingsmiddelen, en in mijn geval persoonlijke adviezen over plantbescherming. Ben blij met Biogroei.

1 Woord, Perfect

Na alles gedaan te hebben tegen slakken in de tuin, en algen in de vijver met pure gif Overgestapt op bio, is niet te geloven, was er eerst sceptisch over, maar het werkt, had hier veel eerder mee moeten beginnen, had mij een boel geld gescheeld. Op site zeer veel informatie te vinden, en de verzending is zeer snel, kwam zelfs gekoeld aan, Top bedrijf

Klantvriendelijk en snel

Er was een luisterend oor voor een probleem met een plant, waarover ik belde, en ik werd na het telefoon gesprek ook nog via e-mail geadviseerd. Dat vond ik heel sympathiek!

Proficiat

Duidelijke website. Na bestelling duidelijke mails over de levering. Levering zoals beloofd. Verpakking geweldig met koelelement. Kan niet meer zeggen dan gefeliciteerd met jullie webwinkel

Overzichtelijke website

Snelle levering, verl uitleg over planten en bestrijding op een natuurlijke manier. Veel aandacht voor het milieu.

Pakket was al de volgende middag in huis

Snelle vlotte afhandeling ,product van goede kwaliteit!

Werkt niet

Ik heb een kersenboom helemaal vol met bladluis. 5 dagen geleden lieveheersbeestjes larven uitgezet zonder resultaat.

Het werkt niet in de praktijk

Het idee is heel goed. Helaas werkt het niet in de praktijk. Een deel van de larven leefde niet meer. De andere waren heel moeilijk op de bladeren te plaatsen.

verrast

Zeer mooie insektenvallen van superieure kwaliteit. iets duurder dan andere maar zeker hun geld waard. Snelle levering.

Fantastisch snelle levering lieveheersbeestjeslarven

Wow, volgende dag al binnen. Suf dat ik niet goed op het weer had gelet. Volgende dag nat. Maar de meeste larven kon ik nog zien zitten in de struik. Ik vond het leuk om te doen, heb zelfs wat bij de buren gebracht. Nu afwachten hoe goed het heeft gewerkt. Ik vind het concept iig fantastisch. Natuurvriendelijk. Er zaten wel een stuk of 12 larven tussen het dekseltje. Ik heb de rest niet geteld,hihi,maar dat vond ik wel zonde.

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.