Snelle levering, goede service

Mijn pakket werd snel geleverd. Ook goed verzorgd en met zorg voor de beestjes.

Snelle goede service

Vlotte registratie, betaling en levering.

zeer goede service

zeer goed

Snel gestuurd, goede instructies

Volgende dag geleverd, goede instructies

Wel goede communicatie, maar kwaliteit was matig

Helaas had ik wel snel mijn larven van lieveheerstbeestjes maar het effect was nihil. Ik zelf vond ze te klein. Maar de communicatie en uitleg was snel en heel goed waarom het niet aansloeg. Blijkbaar eten ze niet alle luizen en dat is jammer dat je dat niet van te voren weet. Ook het aantal per plant moet volgens mij veel hoger dan op de website staat voor een flinke luizenplaag.

Tevreden over pakket, minder over de levering

Ik ben heel tevreden over mijn paketje van lieveheersbeestjes larven. Ik was niet thuis bij de levering en vond mijn pakketje voor de deur op de trap in de blakende zon... Terwijl het gewoon door de brievenbusklep kon. Niet ideaal voor de larfjes maar de koerier kent de inhoud niet. Misschien een vermelding op t pakketje in de toekomst?

Best denkbare service.

Fijn om zulke biologische middelen te kunnen kopen. De service is ook voortreffelijk.

Makkelijk en eco

Goeie methode om ecologisch te tuinieren

Orius

Good products ,fast delivery

Snelle levering en goede service

Levering was snel en de lieveheersbeestjes larven waren in goede conditie toen ze aankwamen. er wordt ook direct gereageerd op vragen via mail.

Prima, maar niet volledig zoals omschreven op de website

Levering was snel en de producten waren prima. Maar niet zoals omschreven op de website. Ons lieveheerstneesthuisje was niet dezelfde als op de foto's op de website en duidelijk van lagere kwaliteit. De adalia zelf zou met papieren zakjes geleverd worden om in een boom te hangen (volgens de omschrijving op de website) maar deze zijn niet mee geleverd en hebben we uiteindelijk zelf moeten knutselen. Geen probleem voor ons, maar een beetje slordig van biogroei.

Goed!

Goed is goed!

Adalia larven grotendeels levenloos

Wat ik had gehoopt was een goede biologische manier om mijn besmette planten aan te pakken, is uitgelopen op een teleurstelling. Met larven werken klonk mooi, effectief en helpen van de lieveheersbeestjesstand in NL. Maar met nodige gedoe om de zakjes te plaatsen, zie ik na enkele dagen geen larven aan de slag en zitten de zakjes vol met dode larven. Bezorging was overigens adequaat.

Adult and larvae ladybugs

Adult and larvae ladybugs arrived swiftly, well packaged.

Snelle levering en kwaliteit. Nu hopen dat ze hun buikjes goed vol eten. Aanrader

!00%

Kleine bestelling gedaan, was snel binnen, aanbevolen!

Snel, betrouwbaar en tevreden

Producten zijn steeds snel geleverd aan huis maar het belangrijkste....DOET WAT HET MOET DOEN (-: En contact met hun klantendienst is vlot en vriendelijk

tevredenheid

zeer snelle en perfecte levering

Tevreden met BioGroei

Mooie webshop en duidelijk. Netjes en snel thuisbezorgd. Nu afwachten of het middel helpt.

Levering producten en advies prima!

Maar jemig wat een slecht mail met de vraag of ik deze beoordeling wilde schrijven… was ik niet tevreden? Dan mocht ik bellen, maar werd geïmpliceerd dat ik dat niet in een review moet zetten… was ik wel tevreden of ik dan een 10 wil geven als beloning voor het werk… willen jullie nu oprecht weten wat ik vind? Of liever alleen een 10 en verder graag mond houden?

Blij met de snelle levering van een biologisch product

De aantasting van mijn beukenboom met witte vlieg was al te ver gevorderd om met succes de larven van het lieveheersbeestje te kunnen inzetten.

Snelle levering, goed verpakt.

Reactie op een vraag: zeer snel en vriendelijk!

Productkwaliteit uitstekend, goede services en snelle bezorging

snelle en correcte levering

duidelijke website

Snelle en correcte levering

Tiensesteenweg 341

3010 Leuven

+32 (0)2 7930425

Over Biogroei

Biologische plaagbestrijding: Beestjes tegen beestjes Onze missie is om je te motiveren jouw tuin, terras of balkon om te toveren tot een natuurlijke habitat. Verwonderd over het aanwezige tuinleven en met de bedoeling nog meer nuttige insecten, vogels en kleine zoogdieren aan te trekken. Ons productengamma is erop gericht om jou te ondersteunen in het creëren en behouden van je eigen groen paradijs.