product zonder verzegeling, geen oplossing, Onbetrouwbare bezorging
Ik bestelde een verzorgingsproducten met het idee dat het thuis geleverd zou worden. In plaats daarvan kreeg ik een foutieve bezorgmelding van PostNL dat het niet thuis is bezorgd, terwijl ik thuis was. Na overal zoeken en bellen heb ik met twee jonge kinderen drie keer heen en weer moeten rijden naar een PostNL-punt om mijn pakket op te halen. De levering was niet alleen verwarrend, maar ook ontzettend tijdrovend en frustrerend,
Toen ik het pakket eindelijk in handen had, bleek het flesje mousse ook nog eens zonder verzegeling geleverd te zijn. Geen plastic folie, geen hygiënische afsluiting, iets wat je wel mag verwachten bij verzorgingsproducten, product lijkt gebruikt, was gewoon open.
Wat kreeg ik als reactie van de klantenservice?
Een kortingscode van 6 euro voor een volgende bestelling terwijl je te maken heb met verzendkosten van 6,95:/
Oplossingsgericht? Nee. Klantvriendelijk? Zeker niet. Het bedrijf neemt nul verantwoordelijkheid voor fouten van PostNL, en legt alle gevolgen bij de klant neer, tijd, reiskosten, energie, frustratie.
Voor mij was dit de eerste en meteen laatste keer dat ik hier iets bestel. Ik heb geen vertrouwen meer in hun service, noch in hun producten. Ik raad anderen aan om goed na te denken voordat je hier iets bestelt. Als er iets misgaat, ben je op jezelf aangewezen.