Laden reviews...
133 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews laten overwegend positieve feedback zien over de kwaliteit van de producten en de betrouwbare levering. Klanten waarderen duidelijke communicatie en vriendelijke, behulpzame service. De prijs-kwaliteitverhouding wordt als gunstig genoemd en de winkelervaring verloopt soepel. Al met al is er veel klanttevredenheid.
Materiaal met een heel goed kwaliteit!
8 May 2026
fabiana
Kerkrade
Besteld bij Florence, helaas was er 1 product niet meegeleverd, maar na mail contact werd het goed opgelost en vandaag meteen het ontbrekende product ontvangen! Erg goeie service. De polygel die ik had besteld zijn top ik gebruik en heeft goede dekking!
7 May 2026
Shaun
Apeldoorn
Wordt er altijd prettig geholpen
6 May 2026
danielle schouten
Uden
Vijlen vergeten te leveren.
12 April 2026
Serap
Öztürk
8 April 2026
Claudia
Delft
Super snelle levering van de kwaliteit spullen
6 April 2026
Gert
Doorwerth
Tot de volgende keer!
4 April 2026
Bettina
Venray
Altijd een fijne uitleg en begeleiding. Fijne producten.
2 April 2026
Petra
's-Hertogenbosch
We hebben zeer snel de levering ontvangen, ook zijn we goed geinformeerd.
2 April 2026
Kim
Maastricht
Vriendelijk geholpen in de winkel
30 March 2026
elly
Wij zijn goed geholpen. Het personeel is klantvriendelijk en bereid om te helpen
Emily
Arnhem
Wij zijn erg goed geholpen. Ze zijn bij Florence super vriendelijk
Marthilda
Arnhem
Klantvriendelijk! Erg behulpzaam! Staan voor je klaar en de meiden helpen je graag! Goede tips en advies. Wij komen naar de VIP dag
Annie
Berendsen
Nog geen ervaring. Ik heb eerste keer besteld. Met prijzen ben ik helemaal tevreden. Maar heb ik nog mijn bestelling niet ontvangen en nog geen informatie wanneer mijn bestelling leveren. Dus, ik wacht...
24 March 2026
Maryna
Helmond
Zoals altijd heel vlug je bestelling in huis
22 March 2026
nadia
België
Eerste keer zelf nagels doen gaat nu zeker lukken!
20 March 2026
Indy
Dreumel
Fijne groothandel, duidelijke uitleg en snelle service!
20 March 2026
Patty
Leuth
fijne producten al heel lang zeer tevreden
18 March 2026
karin
Asten
Goede ervaring! Goede hulp en begeleiding
Chantal Lutkie
Beuningen Gld
Eind middag besteld, volgende middag in huis….wauww
Henriette
Wilbertoord
Normaal rij ik samen met mijn dochter naar Florence toe om even lekker in te kunnen slaan maar daar had ik geen tijd voor deze week. Dus toch maar via de app besteld. Dat was eigenlijk net zo makkelijk want de app is overzichtelijk en het scheelde de tijd die ik net even niet had. In het weekend besteld en dinsdag in huis. Netjes verpakt met goede bescherming. Bestelling helemaal goed zo!
Saskia
Rhenen
Ik ben altijd super tevreden over de producten. Ik heb echter altijd problemen met inloggen en de app werkt niet goed ( dat kan ook aan mijn telefoon liggen)
10 March 2026
Esther
Sittard
Leeg flesje ontvangen
Beveelt niet aan
9 March 2026
Lola
Amsterdam
Geweldige producten te koop en meer dan goede service. Een echte aanrader voor je nagel producten aan te schaffen.
6 March 2026
Monique
Hoensbroek
Producten altijd op voorraad, snelle levering. Leuke aanbiedingen en mooie producten om mee te werken.
Beveelt niet aan
5 March 2026