Goede service en producten.

Goede bezorging en direkte aflevering. Zeer tevreden over mijn eerste bestelling bij Florence B & N

Ben het tevreden over jullie producten

Ik vind het alleen jammer dat er zoveel kosten worden gevraagd voor betaling achteraf of met creditcard. Begrijp dat jullie kosten moeten betalen bij de creditcard en fijn dat jullie die accepteren maar het is een gewoon legaal betaalmiddel. Maar jullie producten zijn toppie!

Super !

Zeer snelle en nette levering. Alleen maar plus punten.

Online besteld en keurig netjes verpakt

Ik kreeg eerst mijn bestelling altijd in een mooi doosje en met allemaal leuke spulletjes erbij dat is helaas niet meer zo maar dat is ook prima want dat heb je nergens. En ik vind de verzendkosten veel te duur slaat nergens op 7 euro nog boven op.

Prima.!!

Netjes verpakt. Alles naar wens

Snelle service, goede kwaliteit.

Ik heb de bestelde producten een dag na de bestelling ontvangen. De kwaliteit is goed en ik ben er zeer tevreden mee.

Goed product zeer vlot geleverd

Goed product vlot geleverd

Snelle oplossing (slechte levertijd)

Ik had 11 dagen geleden besteld, ik kreeg een mailtje dat het pakketje klaarstond voor verzending en dat ik nog een linkje kreeg met track en trace. 11 dagen later nog steeds geen pakketje. Ik ben nog steeds aan het wachten. Woon gewoon in NL. HET PAKKET IS BINNEN. Ik had ze een berichtje gestuurd en meteen die dag is het pakket verzonden, ik kreeg het de dag erna binnen. Postnl was in de fout met bezorgen, 2e keer ging goed met GLS. Ze hebben het heel snel opgelost.

helemaal top

makkelijk bestellen snelle levering

top en snel fijne producten

snel online goede service heel fijn

Fijne producten, snelle levering, goed verpakt

product zonder verzegeling, geen oplossing, Onbetrouwbare bezorging

Ik bestelde een verzorgingsproducten met het idee dat het thuis geleverd zou worden. In plaats daarvan kreeg ik een foutieve bezorgmelding van PostNL dat het niet thuis is bezorgd, terwijl ik thuis was. Na overal zoeken en bellen heb ik met twee jonge kinderen drie keer heen en weer moeten rijden naar een PostNL-punt om mijn pakket op te halen. De levering was niet alleen verwarrend, maar ook ontzettend tijdrovend en frustrerend, Toen ik het pakket eindelijk in handen had, bleek het flesje mousse ook nog eens zonder verzegeling geleverd te zijn. Geen plastic folie, geen hygiënische afsluiting, iets wat je wel mag verwachten bij verzorgingsproducten, product lijkt gebruikt, was gewoon open. Wat kreeg ik als reactie van de klantenservice? Een kortingscode van 6 euro voor een volgende bestelling terwijl je te maken heb met verzendkosten van 6,95:/ Oplossingsgericht? Nee. Klantvriendelijk? Zeker niet. Het bedrijf neemt nul verantwoordelijkheid voor fouten van PostNL, en legt alle gevolgen bij de klant neer, tijd, reiskosten, energie, frustratie. Voor mij was dit de eerste en meteen laatste keer dat ik hier iets bestel. Ik heb geen vertrouwen meer in hun service, noch in hun producten. Ik raad anderen aan om goed na te denken voordat je hier iets bestelt. Als er iets misgaat, ben je op jezelf aangewezen.

Snelle verzending en netjes ingepakt

pakketjes worden altijd snel en netjes ingepakt. producten zijn super fijn.

Apart

Aangeschreven worden met Beauty vind ik heel apart en absoluut niet correct. Voor de rest ben ik altijd super tevreden

Fijne producten, snelle levering, geen overdreven grote verpakking

Het rondsnuffelen op de site zou wat makkelijker mogen. Voor de rest ben ik heel tevreden.

Snel, uitstekend

Netjes geholpen en goede service. Heel tevreden over de producten

Heb een vraag gesteld via whatsapp, dat werd snel en goed beantwoord

Niet best volgende keer hoop ik beter.

10 juli heb ik een bestelling geplaatst. 15 juli heb ik telefonisch contact gehad waar mijn bestelling blijft. 16 juli ontvangen met 3 artikelen en remover zonder aceton ontbreekt,wel betaald. Ik kan er maar 1 ster geven en had er wel 5 willen geven. Hoop volgende keer op meer Sterren.

Heel blij mee!

De smooth builder biab is echt super fijn, levelt mega mooi. De gelpolish dekte zelfs al in 1 laag. Mijn klant stond binnen 50 minuten weer buiten met super strakke nagels!

Geweldige klantenservice

Door een fout van post NL moest ik langer op mijn pakket wachten maar de klantenservice van Florence heeft gelijk actie ondernomen waardoor ik alsnog snel mijn nieuwe producten kon gebruiken!

Tot nu toe zijn alle leveringen snel en als ik informatie nodig heb kan ik het met een appje vragen

Een prima product, blijft lang en mooi op m’n nagels zitten

Ik ken het product al een tijdje, Biab en gellak, blijft heel goed zitten op mijn nagels en snelle levering. Dus heel blij mee

Neutraal

Ik wordt wel netjes op de hoogte gehouden, maar zelf baal ik dat de vijlen al een tijdje niet leverbaar zijn. Ik weet dat het overmacht is, maar ik baal hier wel van.

kelvinstraat 7

6601HH Wijchen