Heeft een totaal van 148 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,2
Review overzicht
Positief sentiment94%
De beoordelingen benadrukken vriendelijke en deskundige docenten, duidelijke uitleg en een prettige sfeer. De praktische aanpak en de goede organisatie worden gewaardeerd. Veel respondenten noemen nuttige tips en een positieve algehele ervaring. Een duidelijke aanbeveling voor de opleiding.
Sterke punten
Vriendelijke en capabele docenten
Duidelijke uitleg en prettig tempo
Goede algemene ervaring
Gebaseerd op 30 reviews
Duidelijke presentatie die je ook op papier meekrijgt zodat je het thuis nog eens kunt nalezen. Genoeg persoonlijke aandacht en ruimte voor vragen. (Wij waren tijdens de les met 2 personen) Ook extra info en tips gekregen van de docent.
Jacqueline
Veldhoven
Leuke en leerzame workshop!
Leuke workshop waarbij je in korte tijd stap voor stap leert een lashlift uit te voeren
Joyce
Bemmel
Fijne ervaring, alleen onnodige producten besteld.
De cursus was fijn, ik heb er veel van geleerd. Ik vond het alleen jammer dat ik veel producten heb besteld die ik uiteindelijk niet eens heb gebruikt, ook stond er in de meeneemlijst bv niet dat je een bokkenpootje/ nagelschaartje mee moest nemen.
Amber
Heythuysen
Kan niet beter.
Je word vriendelijk ontvangen in een mooie ontvangstruimte waar je wat te drinken kan pakken. De praktijk ruimte is prima. Ook de lerares die de cursus gaf is duidelijk en geduldig. Legt alles prima uit. Ik
Ben blij dat ik hier mijn eerste stap heb gezet richting de pedicure en kom in de toekomst zeker terug voor de vervolg cursus.
Groetjes Mellanie schalks
Mellanie schalks
Eindhoven
Leerzaam
Theorie/praktijk in een ochtend.
Goed te volgen en uit te voeren.
Zeker de moeite waard.
9 September 2026
Mirjam
Nijmegen
Super goed uitgelegd en mooi pakket mee gekregen
Ik ben blij dat ik deze cursus hier heb gevolgd, ik heb goede uitleg gekregen en er was veel geduld voor ons, super fijn en zou het zeker aanraden!
9 September 2026
Lisa
Berghem
Goede basiscursus voor een eerste kennismaking met gellak en fijne producten
Het was een interessante en nuttige basiscursus om gellak en wat basis producten te leren kennen. De docente was kundig en legde alles goed uit. Mijn tip is om als de cursisten zelf bezig te zijn wat meer persoonlijke aandacht te besteden en wat feedback te geven op wat de cursist aan het doen is.
Charlotte
Herten
Goede begeleiding
Ik vondt de uitleg heel duidelijk en heb goede tips gekregen voor het aanbrengen van gellak. Tussen ook vragen gesteld, omdat het best moeilijk was voor de eerste keer. Ik ging de workshop doen om te kijken of het iets voor mij was. Ik kan je vertellen dat is gelukt. Ik ben heel enthousiast geworden om zelf mijn nagels te gaan doen met gellak.
Alice Boerma
Milsbeek
Erg fijne ervaring, lieve medewerkers
Ben goed ontvangen, kreeg goede aandacht. Geen vraag was te gek of te veel. Erg fijne ervaring en kom zeker terug voor meer cursussen.
Loes
Cuijk
Goede workshop met fijne docent
De workshop was leerzaam en werd goed en duidelijk uitgelegd. Het enige wat ik jammer vond is dat er alleen dames aan deelname die het voor eigen gebruik wilde leren. Ik vind het zelf persoonlijk jammer dat het dus toegankelijk is voor consumenten, en had meer professionele dames verwacht.
Renée van Nuland
Oss
Fijne les
Ik heb weer ontzettend veel geleerd tijdens deze les! Voor mij was het echt een fijne opfrisles, waarbij ik ook alle vragen kon stellen waar ik nog tegenaan liep. Waar nodig werd ik goed geholpen en kreeg ik duidelijke en fijne feedback. Ik heb hierdoor weer nieuwe inzichten gekregen en merk dat ik met meer vertrouwen verder kan. Heel erg bedankt voor de fijne en leerzame les!
Beveelt niet aan
Kim
Apeldoorn
Mijn ervaring was ontzettend positief: een leerzame cursus, professionele begeleiding van Ashley en
Vanmorgen heb ik de cursus Korean Lash Lift gevolgd en ik kan deze echt aan iedereen aanraden! De cursus is ontzettend leerzaam en professioneel opgezet. Ashley legt alles duidelijk uit en begeleidt je stap voor stap, waardoor je je op je gemak voelt en met veel vertrouwen aan de slag kunt.
Er is alle ruimte om vragen te stellen en je krijgt persoonlijke begeleiding, waardoor je de techniek echt goed onder de knie krijgt. Ik ben met veel nieuwe kennis, praktische tips en zelfvertrouwen naar huis gegaan.
Twijfel je nog? Niet doen! Deze cursus is absoluut de moeite waard. Bedankt Ashley voor de fijne begeleiding en de gezellige, leerzame ochtend!
Linsy Lemmen
Bergen (L)
Super veel geleerd
De workshop was heel fijn uitgelegd en heel veel goede tips.
Er werd echt even aandacht aan je besteed en heel fijn mee gekeken waar je dan tegen aan loopt en hoe op te lossen.
Brenda
Groesbeek
Leerzaam en enthousiaste docent.
Een fijne docent getroffen. Leerzaam. Veel info gekregen en de vrije hand wanneer dit kon. Docent kon alle vragen beantwoorden. Super fijn.
Daphne Hendriks
Nijmegen
Super leerzaam, leuk en ook nog eens gezellig!
Ik had al wel wat ervaring met nagels zetten maar dat was totaal niet meer te vergelijken met de techniek van tegenwoordig. Wat is het leuk en wat heb ik veel geleerd! Gewoon jammer dat de allround nagelopleiding erop zit. Nu start ik morgen met de allround brow opleiding! Zin in!
Jessey
Winkeler
Zeker aan te raden!
Ik ben speciaal vanuit België gekomen om de cursus ‘extreme nagelbijters’ te volgen en ik ben blij dat ik het gedaan heb! Ik weet nu wat er mij te doen staat en hoe ik deze personen kan begeleiden. Ook de lunch was lekker en mooi verzorgd
Shauni
Liedekerke
Het was erg leuk, leerzaam, inspirerend én gezellig
Ik begon helemaal blanco aan de opleiding Allround Nagelstyliste Pro, eigenlijk een beetje als een grapje. Nooit had ik verwacht dat ik er zó enthousiast en gedreven uit zou komen!
Inmiddels ben ik helemaal gegrepen door het vak en heb ik enorm veel zin om mezelf verder te ontwikkelen en te specialiseren met extra workshops. Ik ben ontzettend blij dat ik deze stap heb gezet en kijk met heel veel enthousiasme uit naar alles wat nog gaat komen!
Anoushka Groothuis-Mulder
Almelo
Ik vond het heel fijn om les te hebben bij jullie! Op het begin was het wel een beetje wennen, vooral toen we elke les verschillende docenten kregen. Opgegeven moment hadden we gelukkig een vaste docent fleur, en die heeft het echt top uitgelegd en lette heel erg op wat heel fijn was. De andere docenten deden het ook goed hoor alleen voor ons een beetje verwarrend om verschillende te krijgen. Maar verder was alles top!
Melu
Nijmegen
Super fijne en leerzame Babyboom & Colorboom training!
Ik heb met ontzettend veel plezier de Babyboom/Colorboom-cursus gevolgd
Inmiddels heb ik bij Florence Academy al verschillende opleidingen en cursussen mogen volgen: Allround Nagelstyling, Nail Art, Allround Wimperstyling en nu, als mooie aanvulling op mijn opleidingen, Babyboom/Colorboom.
Ook deze cursus vond ik weer geweldig! De technieken werden heel duidelijk en stap voor stap uitgelegd en de begeleiding was ontzettend fijn. Wat ik vooral enorm waardeer aan Florence Academy, is dat alle docenten die ik tot nu toe heb gehad altijd klaarstaan om te helpen. Niet alleen tijdens de lessen, maar ook daarna. Als ik later nog een vraag heb of advies nodig heb, kan ik altijd bij hen terecht.
Ik heb hier ontzettend veel geleerd en kan Florence Academy dan ook zeker aanraden aan iedereen die zich verder wil ontwikkelen in de beautybranche.
En wie weet… hopelijk is mijn volgende stap bij Florence Academy de opleiding Allround Wenkbrauwstyling!
Bedankt voor alle kennis, begeleiding en fijne lessen!
Sarah
Beek en donk
Super leuke, vooral leerzame workshop!
Duidelijke uitleg door de docent, nam de tijd. Genoeg tijd om de techniek toe te passen op het model. Vooral het meedenken van de docent voor de vervolgopleidingen die dan persoonlijk van toepassing kunnen zijn.
5 August 2026
Vriendelijke lerares
5 July 2026
Isis
Arnhem
Een goeie start van je nagel carrière
Het was een fijne duidelijke opleiding gegeven door docenten met passie voor het vak. Ze zijn er altijd voor je als je vragen hebt en laten zien hoe jij je skills kunt verbeteren, ze nemen hier ook echt de tijd voor.
Ik ben met een grote zak aan ervaring rijker de opleiding doorgekomen
2 July 2026
Linde Paasman
BOVEN-LEEUWEN
Professioneel, compleet, uitgebreid en zeer leuk!!
Wat een fantastische ervaring bij Florence Academy! Vanaf dag één voelde ik me ontzettend welkom. De juffies zijn niet alleen super professioneel en deskundig, maar ook ontzettend lief, geduldig en motiverend. Ze nemen echt de tijd voor je en zorgen ervoor dat je met vertrouwen en plezier leert.
Ik heb enorm veel geleerd en kijk met trots terug op deze opleiding. Bedankt voor alle begeleiding, gezelligheid en inspiratie! Een echte aanrader voor iedereen die een professionele nagel opleiding wil volgen!
30 June 2026
Cindy Hol
's-Hertogenbosch
Veel geleerd en leuk
Heb alles rondom nail art mogen vragen wat heel fijn was. De uitleg was erg duidelijk en als je wilde deed ze het ook voor.
30 June 2026
Renske
Odiliapeel
Prima cursus
Prima cursus, maar het leslokaal was erg klein en warm. Daarnaast kwam de inhoud van het papieren stencil niet overeen met wat tijdens de cursus werd uitgelegd, wat voor verwarring zorgde.
28 June 2026
Eva