Laden reviews...
171 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen laten vooral snelle levering en betrouwbare service zien. Klanten waarderen duidelijke communicatie en verzorgde verpakking. De prijzen worden als concurrerend ervaren en het bestelproces is eenvoudig. Over het algemeen is er sprake van een positieve ervaring met professionaliteit en stipte levering.
Website is goed overzichtelijk. Kon snel vinden wat we zochten en snel geleverd. Vervoerder ook prima service bij het brengen
20 June 2026
Hermien
Vorden
Hulde. Ga zo door.
19 June 2026
Huub
Breda
Goed geleverd, en snel geleverd. Kwaliteits onderdelen!
11 June 2026
Cor
Ooltgensplaat
Toppers!!!
Christiaan
Sappemeer
Ik ben ontzettend blij met deze golfplaten. Wij hebben ze gebruikt om van onze bestaande schutting een onderhoudsarme en volledig zichtdichte afscheiding te maken. De kwaliteit is uitstekend en het resultaat heeft onze verwachtingen overtroffen. Ik kan dit product dan ook van harte aanbevelen.
Karoline
Reduzum
alles goed en snel geleverd
L.
DOETINCHEM
Keurige platen en netjes afgeleverd!!
Kees
Woerden
Snelle en correcte levering aan huis. Doen wat ze beloven.
7 June 2026
Cor
Groesbeek
Alles netjes volgens afspraak. Keurig geleverd.
Wies
Hulst
Duidelijk en snel leveren
Arien
Halfweg
Heeft een duidelijke website, bestellen gaat makkelijk en snelle levering. Netjes verpakt. Prima communicatie via email wanneer het wordt bezorgd.
C.
Nieuw-Buinen
Ze doen wat ze beloven en snelle reactie.
26 May 2026
Attente chauffeur
25 May 2026
marinus
Duiven
snel en goed geleverd, duidelijk in communicatie
23 May 2026
Susan
Vught
Zeer netjes en snel geleverd
21 May 2026
Fons
Noordgouwe
Snelle levering, volledig conform verwachting. De bestelling was netjes, stevig en zorgvuldig verpakt. Ook de levertijd kwam exact overeen met de afgegeven indicaties, en het was prettig dat ik hiervoor niet thuis hoefde te blijven. Wel heb ik nog een verbeterpunt voor de website: in de mobiele weergave ontbreekt aanvullende productinformatie die op de desktopversie wél zichtbaar is. Omdat ik mijn bestelling via mijn telefoon heb geplaatst, was ik mij daar niet van bewust. Als deze informatie ook mobiel beschikbaar was geweest, had mij dat behoorlijk wat extra uitzoekwerk gescheeld. Verder ben ik zeer tevreden over de service en levering.
20 May 2026
T.C.
Bussum
Zie hierboven
Beveelt niet aan
Ronald
Sprang-Capelle
Vandaag mijn reeds bestelde en betaalde golfplaten op gehaald in Veenendaal. Werd zeer vriendelijk geholpen bij de balie en tevens daarna door de medewerker die met de heftruck de platen netjes op hoogte hield achter de aanhanger, zodat wij ze erin konden schuiven. Daarna wees de medewerker netjes de weg naar de uitgang van het magazijn. Echt super netjes geholpen. Ik kreeg zelfs nog het juiste bitje voor de tevens bestelde schroeven erbij. Dit was de tweede keer dat ik hier iets bestelde, de eerste keer had ik het laten bezorgen en nu bij het zelf afhalen werd ik verrast door de zeer vriendelijke medewerkers die ook nog eens zeer behulpzaam waren. Toppie, zo doorgaan!!!!
Andy
Puiflijk
De website is duidelijk, de aflevering snel en professioneel. Heel tevreden over de beplatingswinkel.
Annelies
Delft
Ben zeer tevreden Levering kwam op tijd aan zoals afgesproken
Marcel
Hoogezand
Vriendelijk mensen, denken mee. Snelle levering
Jelmer
Nieuwleusen
Duidelijke website en een zeer snelle levering toppie ga zo door.
17 May 2026
frans
Zwolle
Super service, dag van te voren afspraak met de chauffeur ( super relax) overlevering. Na levering ook TOP geregeld. Goede kwaliteit AANTADER!!
15 May 2026
Mike
Nieuwegein
Bestelling geplaatst en betaald. Ik kreeg meteen de bevesting van de bestelling en de leverings datum. Ik dacht dat ik thuis moest zijn tijdens de levering maar dit was niet nodig. De chauffeur had de pallet mooi in de voortuin gezet. Alles zeer goed verpakt en nerjes verzorgd. Belangrijk was dat de bestelling compleet was.
15 May 2026
Pja