top bedrijf

Makkelijke site,overzichtelijk. Snelle service en levering.

Gewoon goed alles te vinden

Gewoon goed alles gevonden bij elkaar. Snelle levering En alles was netjes Alfred

Snelle levering goede service

Nvt

Goed bedrijf ,bestelling ging gemakkelijk ,werdt zeer goed gecommuniceerd omtrent aflevering,en werk

Zeer goede ervaringen, gemakkelijk besteld, leuke prijs , snel geleverd.

Snel geleverd, nette producten

Snel geleverd, nette producten en vriendelijk bezorgd na bericht

Mooi

De dakpanplaten geplaatst ter vervanging van echte dakpannen. Goede website. Keurige levering. Goed te verwerken. Mooi eindresultaat. 1. Aandachtspuntje. De bolling aan een zijde lager dan de tegenoverliggende zijde. Waarschijnlijk door de strapexband. Iets te strak?

Snel, correct en goede aflevering,goede verpakking van de dakplaten. Helaas alleen maar met de kraan te lossen. Had er graag nog een steekwagen bij gewild om de platen op hun plek te brengen.

Snel geleverd en netjes

Snel geleverd en netjes in gepakt gewoon prima

Alles goed voor elkaar

De dakplaten zijn keurig afgeleverd ,prima communicatie over de tijd wanneer het gebracht word.

Alles prima geregeld’

Bestelling, communicatie en levering prima geregeld.

Duidelijke site, snelle correcte levering, goed product

Ik ga hier binnenkort weer bestellen.

Goeie prijs, top kwaliteit en snelle levering!

Goeie prijs, top kwaliteit en snelle levering!

Goede functionele website.

Mijn bestelling (dakplaten) werd keurig op tijd thuisbezorgd en was opvallend goed verpakt, kortom zeer tevreden/aanrader.

Snelle levering en netjes thuis bezorgd

We hadden dakranden besteld. Deze zijn sneller bezorgd dan verwacht. We hoefden niet thuis te zijn voor de bezorging. Deze heeft de chauffeur netjes langs ons huis geleverd. Top!

Behulpzaam en vriendelijk

Klantvriendelijk , goede service en afspraken nakomen.levering aan huis zeer goed.

Mijn bestelling is snel geleverd, helemaal tevreden.

Alles was prima in orde. Mijn bestelling is snel geleverd, helemaal tevreden.

Helemaal tevreden!

Goede en vlotte levering.

Hoefde niet op de planten bezorgd te worden

Snelle levering, maar volgende keer graag niet voor de helft in mijn voortuin met planten leggen als ik aangeef dat ik de parkeerplaats voor jullie leeghoudt...

Keurig geleverd

Netjes op tijd afgeleverd nette chauffeur

Helemaal top!

Hele nette service. Goed geholpen via de mail en bezorging was top, heel snel geleverd ook! Heel tevreden!

Doen wat ze beloven

Prima winkel/bedrijf

Jammer dat de bezorgkosten duur waren

Ze waren op tijd gelost

Top bedrijf

Dakplaten gekocht voor een hele goede prijs. Tot de levering thuis een hele goede communicatie over het verzenden tot het afgeleverd is via email. Ik zeg als je wat nodig hebt moet je bij dit bedrijf zijn. Top bedrijf met een Top service.

Generatorstraat 25

3903LH Veenendaal