Prettige ervaring!

Nette website waar eenvoudig op te navigeren is, tevens na bestelling goed geholpen bij de levering van de materialen. Prettige ervaring! Daarnaast zijn de prijzen ook zeer scherp.

Top bedrijf!

Mooie platen en ook snel en netjes geleverd.

Geleverd met 2 werkdagen was niet thuis werd netjes gebeld door chauffeur af gesproken waar hij ze kon neerzetten. Bij thuiskomst stonden ze netjes op de afgesproken plaats. Top

Snelle levering Reageert snel op vragen Prima golfplaten

vlotte afhandeling en aflevering

vlotte afhandeling en goede communicatie over aflevering

Snel,kompleet,punctueel,vriendelijk.

Alle producten en onderdelen kon ik bestellen bij één bedrijf. Zelfs speciaal zetwerk. Vlot afgeleverd en met zorg verpakt op een stevige pallet op maat.

Vlot geleverd en erg goed ingepakt een enorm goede service ik had dakplanplaten besteld in de kleur steenrood alles netjes op maat en binnen 4 dagen geleverd waar dat bij een ander 1 tot 3 weken zou zijn dus ik kon mooi van de mooie dagen gebruik maken ik ben erg tevreden

Fijne winkel met goede service

Dakplaten besteld, binnen 2 dagen geleverd. Ik was schroeven vergeten mee te bestellen, na telefonisch contact waar ik heel goed en vriendelijk te woord gestaan ben zijn de schroeven zonder verzendkosten direct nagestuurd. Volgende keer bestel ik hier weer. Aanrader.

Van tevreden klant naar fan

Ik had eerder al mooie dakpanplaten besteld. Kwam later bij montage tot de conclusie dat ik veel te weinig plaatschroeven had mee besteld. Bestelde er 200 + bitje bij op de website à €49,50. Maar de bezorgkosten waren dan €60,00, alsof het platen waren. Via whatsapp de situatie uitgelegd. Direct tweezijdig contact! Vervolgens werd minn bestelling GRATIS via de post aan mij toegezonden! Is dat service of niet? Zo werd ik van tevreden klant een fan van de beplatingswinkel.

Uitmuntend

Makkelijk bestellen. Op de juiste data bezorgt. En zelfs op de juiste plek over een schutting perfect naast het project. Met deze ondernemers is het fijn zaken doen

Goedbedrijf

Goed verpakt, snelle levering, netjes bij de deur neer gelegd door de transporteur

Alles is goed!

Alle bestelde artikelen zijn zoals je verwacht. De levertijd is prima, nog sneller dan verwacht. De prijs van alles is ook goed, dus ik ben zeer tevreden.

Heel fijn bedrif, schakelt snel, en doen wat ze zeggen.

Makkelijke en goed geregeld

Helemaal top!

Betrouwbaar, goed bereikbaar en snelle afhandeling!

Besteld en dezelfde af kunnen halen!

Via de chat een vraag gesteld over materiaal. Binnen een half uur was de vraag beantwoord. Het bestelde product is na 2 dagen geleverd. Wel heel vroeg in de ochtend. Ik had in de bestelling gevraagd een half uur van te voren te bellen, zodat ik naar de afleverlocatie, niet mijn woonadres, kon gaan. De chauffeur belde de avond van te voren uit zichzelf om even af te stemmen. Uitstekende klantvriendelijkheid dus. Ik ben tevreden.

Netjes , zo als je van een goed bedrijf mag verwachten

T OP

Goed product voor een scherpe prijs.

Goed product,scherpe prijs en snel geleverd.

Pak heel strategisch op het erf geplaatst zonder mijn aanwezigheid. Een tel. dat het pak was afgeleverd..

Goed en snel

Eenvoudig bestellen en snel geleverd

Helemaal top

De damwandplaten zijn helemaal top

Makkelijke website Scherpe prijs Prima product Snel geleverd Beter wordt het niet

Helemaal goed

Voor de derde keer een bestelling gedaan en helemaal goed en snel geleverd

Goede service en snelle levering

Bestellen en 2dagen later al ophalen. Alles ligt klaar. Binnen rijde melden opladen en weg rijden

Mooie prijs en snelle levering

Komt afspraken na

Generatorstraat 25