Laden reviews...
170 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen laten vooral snelle levering en betrouwbare service zien. Klanten waarderen duidelijke communicatie en verzorgde verpakking. De prijzen worden als concurrerend ervaren en het bestelproces is eenvoudig. Over het algemeen is er sprake van een positieve ervaring met professionaliteit en stipte levering.
Snel en netjes geleverd en op afgesproken dag
14 May 2026
Jack
Noordwijkerhout
Nette website waar eenvoudig op te navigeren is, tevens na bestelling goed geholpen bij de levering van de materialen. Prettige ervaring! Daarnaast zijn de prijzen ook zeer scherp.
12 May 2026
Robin
Halsteren
Mooie platen en ook snel en netjes geleverd.
11 May 2026
Hannes
Rijsenhout
Geleverd met 2 werkdagen was niet thuis werd netjes gebeld door chauffeur af gesproken waar hij ze kon neerzetten. Bij thuiskomst stonden ze netjes op de afgesproken plaats. Top
9 May 2026
Jw
Leusden
Snelle levering Reageert snel op vragen Prima golfplaten
8 May 2026
Berend
Sneek
vlotte afhandeling en goede communicatie over aflevering
8 May 2026
Antonio
Kapellebrug
Alle producten en onderdelen kon ik bestellen bij één bedrijf. Zelfs speciaal zetwerk. Vlot afgeleverd en met zorg verpakt op een stevige pallet op maat.
6 May 2026
Tjaard
Ijmuiden
Vlot geleverd en erg goed ingepakt een enorm goede service ik had dakplanplaten besteld in de kleur steenrood alles netjes op maat en binnen 4 dagen geleverd waar dat bij een ander 1 tot 3 weken zou zijn dus ik kon mooi van de mooie dagen gebruik maken ik ben erg tevreden
4 May 2026
Peter Godee
LELYSTAD
Dakplaten besteld, binnen 2 dagen geleverd. Ik was schroeven vergeten mee te bestellen, na telefonisch contact waar ik heel goed en vriendelijk te woord gestaan ben zijn de schroeven zonder verzendkosten direct nagestuurd. Volgende keer bestel ik hier weer. Aanrader.
30 April 2026
Arnoud
RHOON
Ik had eerder al mooie dakpanplaten besteld. Kwam later bij montage tot de conclusie dat ik veel te weinig plaatschroeven had mee besteld. Bestelde er 200 + bitje bij op de website à €49,50. Maar de bezorgkosten waren dan €60,00, alsof het platen waren. Via whatsapp de situatie uitgelegd. Direct tweezijdig contact! Vervolgens werd minn bestelling GRATIS via de post aan mij toegezonden! Is dat service of niet? Zo werd ik van tevreden klant een fan van de beplatingswinkel.
28 April 2026
Ed
Steenbergen
Makkelijk bestellen. Op de juiste data bezorgt. En zelfs op de juiste plek over een schutting perfect naast het project. Met deze ondernemers is het fijn zaken doen
25 April 2026
emiel
Wijchen
Goed verpakt, snelle levering, netjes bij de deur neer gelegd door de transporteur
22 April 2026
Rienko
GROOTEGAST
Alle bestelde artikelen zijn zoals je verwacht. De levertijd is prima, nog sneller dan verwacht. De prijs van alles is ook goed, dus ik ben zeer tevreden.
22 April 2026
Bergschenhoek
Helemaal top!
Erik
Burgh-Haamstede
Besteld en dezelfde af kunnen halen!
Peter
Werkhoven
Via de chat een vraag gesteld over materiaal. Binnen een half uur was de vraag beantwoord. Het bestelde product is na 2 dagen geleverd. Wel heel vroeg in de ochtend. Ik had in de bestelling gevraagd een half uur van te voren te bellen, zodat ik naar de afleverlocatie, niet mijn woonadres, kon gaan. De chauffeur belde de avond van te voren uit zichzelf om even af te stemmen. Uitstekende klantvriendelijkheid dus. Ik ben tevreden.
Karin
Gouderak
T OP
Mart
Maastricht
Goed product,scherpe prijs en snel geleverd.
Johan
Niftrik
Pak heel strategisch op het erf geplaatst zonder mijn aanwezigheid. Een tel. dat het pak was afgeleverd..
18 April 2026
Antonie
Nieuwkoop
Eenvoudig bestellen en snel geleverd
18 April 2026
Mike
Dodewaard
De damwandplaten zijn helemaal top
15 April 2026
Anton
Rijsenhout
Makkelijke website Scherpe prijs Prima product Snel geleverd Beter wordt het niet
12 April 2026
Henk
Maasdam
Voor de derde keer een bestelling gedaan en helemaal goed en snel geleverd
3 April 2026
Ben
Rotterdam
Bestellen en 2dagen later al ophalen. Alles ligt klaar. Binnen rijde melden opladen en weg rijden
3 April 2026
Peter