Prima webshop, goed spul, snelle levering!

Ik heb hier vaker besteld en ben erg tevreden. Er wordt snel geleverd en precies zoals afgesproken krijg je op de dag vóór de levering op een vast tijdstip een berichtje. Daar kunnen andere webwinkels nog wel wat van leren. Kortom, goede service en goederen zoals omschreven staat.

Snel en vakkundig geleverd

Snel en vakkundig geleverd en mooi en degelijk materiaal (aluzink golfplaten)

Zorgvuldige en persoonlijke begeleiding

Prima technische ondersteuning en snelle en correcte afwerking

fantastisch !!

aluzink golf platen besteld en laten bezorgen… alles perfect geregeld door dit bedrijf en keurig netjes bezorgd door een zeer vriendelijke medewerker… platen zijn ook van mooie goede kwaliteit!!

Goede informatie met illustraties

Mijn kleine bestelling lag “natuurlijk” boven op de grotere platen op de de vrachtwagen. Dus een uur te vroeg dan dat er in de mail stond. Goed gedaan chauffeur.

Perfecte service voor een goede prijs!

Ik had vezelcement en lichtdoorlatende golfplaten van Humanit besteld. Ze zijn op het aangegeven moment geleverd en netjes in de tuin gezet. Ik hoefde er niet eens voor thuis de blijven! Mooie kwaliteit golfplaten!

Snelle en zeer goede aflevering. Complimenten ook aan de chauffeur

Als zeer goed.

Prijs/kwaliteit is prima

perfect !

Prima kwaliteit / prijs Snelle, correcte levering Vriendelijke chauffeur !

Chauffeur alles netjes op een veilige plek geplaatst prima

bestelling en levering waren gewoon goed

levering van de vracht rijder 100% corect en netjes zo werden de platen b.v keurig op balkjes gelegt kort gezegt gewoon goed en netjes

Geweldig.

Prima op tijd en kwaliteit

Alles netjes op de door mij aangewezen plaat geleverd. Vriendelijke chauffeur top

Met twee dagen al geleverd. Niet onnodig thuis blijven .de chauffeur heeft ze netjes op een toegankelijke plek neergelegd. Top

mogelijk heid om eerst te kijken mis ik

Alles perfect!

Van bestelling tot levering prima!

Snelle levering door vriendelijke chauffeur

Aardige behulpzame chauffeur

Geweldig!!!

Heel fijn dat er mee gedacht word ivm, het omruilen van product. Mooi dat er zo kan worden samen gewerkt.

Prima levering

Prima levering

Keurig en snel afgeleverd

Op dinsdag bestelling gedaan en op woensdag zijn de dakplaten keurig thuisgeleverd. Ik had mij voorbereid op sjouwwerk als ze het op de oprit hadden gelegd, maar het is keurig op een pallet in het gras geplaatst, top !!

Op en top service

Echt een aanrader

Ik heb in de weekend golfplaten besteld en ze zouden na een paar dagen bezorgd worden, maar gelijk na de weekend kreeg ik een telefoontje dat ze de volgende dag al bezorgd worden, en zoals afgesproken hebben ze netjes de platen bezorgd en netjes voor de deur gezet, en toen mijn man thuis kwam hebben wij met z'n tweeën naar binnen gebracht, goed bedrijf en uitstekende service echt een aanrader.

Platen netjes bezorgd, en chaufeur was erg behulpzaam, ga zo door.

prima prijs

zeer behulpzaam personeel mbt inpakken , complimenten !!

Snel en de juiste service!

Prima service, goede prijs ben uitstekende materialen

Generatorstraat 25

3903LH Veenendaal