Zonder persoonlijk contact toch een vlotte afhandeling!

Bestellen via de website gaat vlot. Levering ook vrij snel. Gewoon goed georganiseerd, weliswaar zonder persoonlijk contact maar dat mag de pret niet drukken.

Uitstekend geregeld

Scherpe prijs en afhalen de volgende dag al mogelijk

erg goed

netjes duidelijk en snel

alles correct en netjes geregeld !!

behulpzame en nette mensen, goed product.

Snelle levering, makkelijk contact met klantenservice.

Goede afhandeling

Snelle en goeie levering, communicatie goed

Prima product

Netjes afgeleverd

Super bedrijf

Super bedrijf , zeer vriendelijk en denken met je mee. Ook de chauffeurs zijn vriendelijk En de prijzen zijn goed.

Snel en vakkundig geleverd

Binnen 2 dagen geleverd, helaas niet zo heel goed verpakt waardoor 1 hoek van de bestelde golfplaten was afgebroken. Maar voor de rest, prima materiaal, ik kijk wel hoe ik uitkom met de gebroken hoek

Enig verbeterpunt is dat niet gecommuniceerd wordt over de verwachte levertijd.

Probleemloze start van onze verbouwing

Het juiste materiaal voor een goede prijs. En ook nog eens vliegensvlug geleverd.

Goed onderling contact en goede bezorging

Heel goed mailcontact Gaat in op onze wensen, Goede bezorging, zoals wij het wilde! Top, top

Vlotte levering en een vriendelijke vervoerder

Zaterdag besteld en woensdag geleverd ondanks dat het paasweekend was, super.

Perfect op tijd het juiste geleverd.

Zoals boven gemeld perfecte levering en op tijd.

slechte communicatie

Jammer van de slechte communicatie over mijn bestelling en de leverdatum. In eerste instantie kreeg ik geen mail dat mijn aanvraag was aangekomen, na een watsapp bericht werd dit wel bevestigd. Ik had een mail verwacht over de leveringsdatum, maar toen ik om 07,45 de deur uit ging om te werken lagen de platen op de stoep. Had geen andere mogelijkheid om de platen alleen naar binnen te brengen, moest ze over elkaar heen slepen en daardoor beschadigde za al voordat ik ze ga gebruiken. Tevens jammer dat de chauffeur niet even de moeite heeft genomen om even aan te bellen. Hoop dat dit een reden is om de communicatie te verbeteren.

Netjes op tijd geleverd

Prima levering, mooie platen

Top kwaliteit

De damwand plaat die ik heb besteld zijn echt mooi en van stevige kwaliteit. Levering ook top de chauffeur erg vriendelijk en behulpzaam. Zou er zo weer bestellen

Snel geleverd.

Een bezorger die ons even hielp door de platen met zijn hijskraan even op het dak te leggen. Kleine moeite, maar voor ons groot gemak.

Perfecte service, juist bij een akkefietje. Aanrader.

Door een verwarrende lengteaanduiding op de website had ik 1 product teveel besteld. Contact gehad met de zaak, en zonder gedoe werd het teveel bestelde product thuis opgehaald en gecrediteerd, zonder extra kosten voor mij. Echt een super service! Aanrader wat mij betreft.

Goede service en snel geleverd

Ik had een verkeerde kleur besteld , maar met een appje was het zo geregeld .Binnen een paar dagen werden mijn dakplaten geleverd en de uiterst vriendelijke chauffeur plaatste de platen over de schutting in mijn tuin omdat mijn tuin langs de weg loopt .Alles was compleet en zeer netjes verpakt en heel . Ikben zeer tevreden.

Snel sneller snelst en top kwaliteit

Top hoe het is opgepakt dat het niet in mijn auto paste en 2 dagen laten al is thuisbezorgd.

super tevreden

snelle levering goede prijzen en netjes op de hoogte gehouden.

Eenvoudig te bestellen via de site. Bezorging volgens planning en bezorger heeft vanuit eigen initiatief gelost op de plek die ik zelf ook het meest logisch en gewenst vond. Ik was niet bij de bezorging aanwezig maar dat is dus uitstekend verlopen.

Generatorstraat 25

3903LH Veenendaal