heel goede service en bezorging

gewoon heel goed

Alles ok

Snelle levering ,vriendelijke chauffeur en goed materiaal.

Duidelijke site en snel geleverd

Makkelijk en snel

Snelle juiste levering

Goed product zoals omschreven , prima te bestellen via website

In een zin fantasties

Ik heb voor u al een nieuwe klant, ik ben zeer tevreden daarom zal ik mijn vrienden u aan bevelen.

goed en snel en bij app kontakt snel antwoord

snel en netjes geleverd goede service na app kontakt

Prima geregeld

Alles naar volle tevredenheid geleverd zelf nog meer dan ik besteld had voor de zelfde prijs .

Al drie keer besteld en altijd prima.

Fijn bedrijf.

Binnen 1 dag zoals in de mail was gezet

Heb overal gekeken beplatings winkel 1 van de goedkoopste!

Alles prima geregeld.

Alles volgens afspraak en optijd geleverd. Platen door de chauffeur thuis netjes op de oprit gelegd zodat de auto er nog langs kon.

Prima website. Prima levering.

Nogmaals weer een goede service en alles netjes geleverd. Een pluimpje voor de chauffeur. Kundig, goed gehumeurd en prima levering. Nog steeds jammer dat je geen melding krijgt hoelaat de levering komt. Andere webshops werken soms al met een live route voortgang. Anders zeker 5 *

Uitstekende dienstverlening en rima kwaliteit van de waren

Weinig zoekwerk, goede adviezen, correcte afspraken en levering ( door een hele vriendelijke chauffeur) binnen de gestelde termijn

Goede prijs en de dakpanplaten zijn in het echt mooier dan op de site

Vlot en snelle levering

Gezien andere leveranciers met 2 tot 3 weken wachttijd, binnen 3 dagen netjes aan de voordeur geleverd. Goeie materialen en netjes verpakt!

Duidelijk, makkelijk,en snel. Top

Geleverd zoals besteld

top 2 dagen eerder geleverd dan gezegd

prima kwaliteit

Heb een goede ervaring

Er wordt snel en volgens afspraak gelverd

Geweldig . Snelle levering.

Zeer snelle levering. Zodat we snel verder konden.

Goed geleverd, niet duur, antwoorden meestal snel.

Voor plaatsen bestelling contact gehad, geven vlot de goede antwoorden. Levertijd klopte goed. Ook na bestellen aan kunnen geven hoe laat ze ongeveer leveren. Leveren met een aapje (dan kunnen ze het neer leggen waar je wilt) ipv een kraan had handig geweest. En natuurlijk goede spullen.

Ik ben zeer blij met de nok-vorsten die ik bij de beplatingswinkel.nl heb gekocht. Wat een uitstraling. De overlapping past perfect. Het geeft het dak een super uitstraling. Ik ben een zeer tevreden klant.

Uitstekende service.

Snelle correctie na foute levering, plaat was stuk.

Zoals je mag verwachten, goed.

In mijn situatie is alles goed verlopen. Geen klachten.

Snel en goed

Op tijd en precies zoals het moest

Top top top!

Super ales op tijd