prettig

goede overzichtelijke site. makkelijk bestelproces. duidelijke informatie. de bestelling werd snel geleverd.

Prima en snelle afhandeling

Prima geholpen bij het afhalen van mijn bestelling

super

goeie service super snelle levering al voor de derde keer wat besteld goed bedrijf en mooie site

Alles helemaal goed

Mooie prijs, goede kwaliteit, prima afhandeling.

Uitstekende zaak

Hele goede zaak, snel geregeld en gpede afhaaldervice met Drivethru , aanrader!

Goed naar verwachting

Deze platen al eerder besteld als dakje boven mijn houtopslag. Nu had ik 6 platen van 3.5 meter besteld als dakje voor mijn nieuwe schuur. En dit is allemaal goed bevallen. Kwaliteit is top en makkelijk te plaatsen

top leverancier

beplatingen snel ontvangen en netjes verpakt en afgeleverd.

Snel en keurig

Snel en keurig geleverd, zeer tevreden!

Snelle aflevering binnen 2 dagen.

Goede website. Snelle reactie terug als het besteld is. Duidelijk als het afgeleverd wordt .

Zo als afgesproken!

1 item miste. Volgende dag in de bus! Hulde!!

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering door meedenkende en vriendelijke en professionele chauffeur.

Levering conform bestelling en voor de deur geplaatst.

Dakplaten besteld. Bijpassende windveren en schroeven adviseert de site. Tijdig geleverd en met een lange vrachtwagenkraan voor de deur geplaatst. Vriendelijke chauffeur!

Goed opgelost en aardige medewerkers

Order was verkeerd geleverd maar na 1 appje en een telefoontje is het fantastische opgelost. Zeer meedenkende en redelijke mensen. Ik zou de volgende keer er gewoon weer bestellen.

super.

prima service, netjes met het kraantje op de plaats gelost, vriendelijke chaufuer. alles naar wens.

Prima winkel, groot assortiment

Prima winkel, groot assortiment, zeer snelle en correcte afhandeling. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ondanks dat de order "klaar lag" moest ik toch nog wel eventjes wachten in het afhaal magazijn tot het per heftruck werd gebracht. Maar dat zal wel onvermijdelijk zijn bij een bedrijf van deze omvang (Hardeman is *gigantisch*).

Proma geregeld en goede kwaliteit

als goed

Golfplaten gekocht

Topbedrijf, doen wat ze beloven, snelle levering, ben zeer tevreden.

zeer goede ervaring snel bezorgt en van de chauffeur goede tip gekregen.

zal jullie zeker aanbevelen bij vrienden.

Goede prijs, bereikbaarheid en service

Bij een vorige bestelling hadden we een verkeerd artikel besteld. Dit kon zelfs na 5 maanden nog retour tegen kleine vergoeding. Vlot geregeld en netjes uitgevoerd. Complimenten!

Keurig zoals het hoort!

De afhandeling van de bestelling was eenvoudig en prettig. Het werd snel geleverd en netjes bezorgd.

Prima, supersnel geleverd!

5 april besteld en 7 april geleverd. Keurig netjes verpakt en alles op een pallet op de gewenste plek neergezet. Het plaatsen moet nog gebeuren, kan ik niets over zeggen.

de terug gestuurde nokken zijn nog niet gefactureerd !!

Alles goed geregeld

Snelle afhandeling qua administratie en bezorging

Goede levering prima prijs

Al met al was het prima maar ik zou graag weten in welk tijdvak de levering komt. Extra betalen voor betalingsvormen is niet meer van deze eeuw. Groter assortiment zou ook mooi zijn.

Generatorstraat 25

3903LH Veenendaal