Geweldige service.

Geweldige service.

Goede levering Snelle levering App contact netjes en snel beantwoord 2 de keer wat besteld als ik in de toekomst iets nodig heb koop ik zeker weer bij jullie

Snelle correcte levering

Optimaal

Het begon met mijn bestelling waarbij ik per ongeluk 1 artikel in een afwijkende kleur besteld heb. Binnen een paar minuten telefoon of dat wel klopte. Nee dus, Dank voor het bellen. Daarna bleek, toen ik eenmaal aan het leggen van het dak begon, dat er 1 halfronde nok Terracotta Wrinkle (W758) te weinig bij zat. De dag erop werd die al geleverd. Top geregeld Peter van den Brink

Ik ben keurig geholpen prima

Nette levering en mooie producten

Top kwaliteit en prijsverhouding

Via de website hebben wij een bestelling gedaan en de website is makkelijk en toegankelijk voor iedereen. Ook de levering was snel en zorgvuldig. We hoefden er zelfs niet voor thuis te blijven dus ideaal en de prijzen die ze hanteren daar worden we allemaal blij van!

Duidelijkheid over levering. Door transportbedrijf heel netjes geleverd. Bestel hier zeker nog eens.

Keurig geregeld.

————

Goede producten en snel geleverd

Goede producten voor een goede prijs. En binnen een paar dagen geleverd.

zeer snelle levering,wat je besteld krijg je.

zeer snelle levering,en de chauffeur belde netjes.dat hy de producten,op de afgesproken plek had geplaatst.een bedrijf dat ik , een ieder ander wel durf aan te bevelen.

Super goede kwaliteit en snelle levering

Goede producten en een hele snelle levering door een hele vriendelijke chauffeur erg behulpzaam.

de eerste keer iets besteld en het klopte

Netjes afgeleverd volgens afspraak

Goed spul en goede levering

Alleen jammer dat de hoekstukken een andere kleur hebben hier had ik nog voor ge app. En zeiden dat die hetzelfde waren Maar verder tevreden.

snelle goede levering

snel en goed geleverd, zeer tevreden.

Duidelijke site, concurrerend en zeer goed hukp bij het ophalen. Pluim!!!!

Zeer klant vriendelijk

Prijs kwaliteit perfect. Binnen 4 dagen bezorgd door een erg vriendelijke chauffeur. Wat wil je nog meer. Top dus.antvriendelijk

Het is naar mijn menig goed ge gaan.

Ik heb gevraagt om 1 keer vracht kosten daar de vracht in 1 keer is bezorgt. Ik zie graag 1 keer vracht terug bij voor mijn dank frank linders.

Zeer snelle levering en goede kwaliteit top

Goede service en prijzen

Correcte levering, vragen via de app snel beantwoord. Kwaliteit van golfplaten zijn goed

maken waar wat ze zeggen ,prima service

zie hier boven

Goede en snelle service

zeer goed

de chauffeur was heel bereidwillig

Snel en goed geleverd, netjes ingepakt en neergelegd

Bestellen via website is zeer eenvoudig. Levering netjes verpakt, netjes neergelegd in de tuin en alles vlot geregeld.

Prima prijs kwaliteit verhouding

Super snel en goed geleverd. Prima afhandeling en op afgesproken tijd geleverd.

Generatorstraat 25

3903LH Veenendaal