Super service

Had een aanpassing na plaatsen bestelling. Géén enkel probleem, werd meteen aangepast Levering, perfect, op tijd, en vriendelijke man.

Weinig klantenservice

Weinig klantenservice.

hier klopt het hele plaatje

dakplaten besteld 2 dagen later geleverd met hun eigen vrachtwagen een chauffeur die weet wat die doet. Kortom Hardeman is niet alleen goed in bedrijfshallen bouwen maar ook leveren van materiaal. John Brom Glasambulance bv

Zeer snelle en accurate levering

Goed product geleverd

Buitengewoon goed.

Voor wand en dak; goed en snel... Beplatingswinkel.nl

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Echter: De aanbevolen bouten waren veel te kort! Zeer slecht advies. Hierdoor ca € 20,- teveel betaald en moest ik zelf de goede bouten/schroeven kopen. Jammer, hierdoor kan ik jullie niet aanbevelen.

Goed geregeld

Via de duidelijke webshop de dakpanelen besteld. Duidelijke communicatie via de e-mail en snel geleverd binnen enkele dagen. Perfect!

Zeer tevreden . Snel en netjes geleverd.

Doen wat ze beloven

Duidelijke website waardoor het uitzoeken en bestellen eenvoudig is. Levering keurig zoals afgesproken. In één woord TOP

goede aflevering.

De ervaring was voor mij buitengewoon goed te noemen. Vooral de chauffeur was uitermate beleefd maar vooral vriendelijk. Hij is een visitekaartje voor de gehele firma. Kortom een grote pluim.

prima service

goed geholpen en eventueel retour was geen enkel probleem

Prima gregeld

Netjes op de op rit gelegd zeer tevreden

Snelle en kwalitatief goede levering.

Bestellen en een paar dagen later al geleverd. De levering werd vakkundig gelost en op de juiste plaats gelegd. Vriendelijk chauffeur. Een aanrader dus.

Snel en probleemloos geleverd

Ik had voor een kleine schuur 7 dakplaten nodig. Het bestellen ging soepel. De levering was snel. Zeker een aanrader.

Goed geholpen, en prima product

net te laat besteld maar toch alsnog voor de kerst geleverd. Mooi materiaal ook trouwens, prima bezorgdienst. Goede prijs. Eerste contact via mobiel en website gaf niet direct een goed gevoel. Maar erachter zit een goed draaiende efficiënte organisatie. Bedankt!

gewoon goed

Er werd vlot beantwoord, levering was keurig zoals aangegeven. Geen huur pallets of statiegeld gedoe

geweldig

Boven verwachting snel en correct geleverd.

Prima en snel geleverd

Prima en snel geleverd

Top goede kwaliteit

Goede service top en goed materiaal

Keurig en prompt

De volgende dag geleverd en bij afwezigheid de pallet super netjes neergezet zodat het niet in de weg stond.

Prima geregeld

4 sterren hadden er 5 kunnen zijn ware het niet dat het niet mogelijk is om met creditcard te betalen. Voor een Flink bedrag aan golfplaat zou ik verzekerd zijn geweest in deze lastige tijd van cybercrime. Wel veel lof voor het bedrijf. Alles goed gegaan TOP.

Snelle en nette levering. Concurrerende prijzen

De platen werden snel bezorgd. De chauffeur heeft ze netjes afgeleverd en netjes aan de kant gelegd.

Alles perfekt

Heel fijn bedrijf

Makkelijk te bestellen en te plaatsen

Heel makkelijk via internet te bestellen en volgengs de regels eenvoudig te plaatsen.

Generatorstraat 25

3903LH Veenendaal