correct en snelle service

dit is voor mij de eerste keer dat ik wat bij beplatingswinkel online bestel, voor mij een duidelijke site en een snelle service, binnen 2 dagen had ik het product binnen, met een goede communicatie over het vervoer

Heel erg goed

Alles snel en zeer correct uitgevoerd. Snelle levertijd. Goed geïnformeerd. Netje chauffeur. Kosten zijn zeer acceptabel. Beslist een aanrader.

Ronduit fantastisch!

Na mijn bestelling betaald te hebben, volgde een correcte vlotte bevestiging en administratieve afhandeling met bezorgingsdatum. Op deze laatste werd in de middag mijn bestelling op een allervriendelijkste wijze bezorgd en met de uitschuifbare kraan op de millimeter nauwkeurig neergezet. Klantvriendelijker bestaat haast niet. Zaken doen, groot of klein, is altijd een kwestie van vertrouwen. De beplatingswinkel.nl weet hoe het hoort. Perfect!

Doen wat ze zeggen, verkeerde maat doorgeven, geen probleem, 1 belletje en geregeld.

SUPER!!! HEEL GOED!!! UITSTEKEND!!!

Hele snelle levering van de bestelde goederen. Hier kan menig webwinkel een voorbeeld aan nemen!!! De ene dag golfplaten besteld en de volgende dag staat er een grote vrachtwagen in de straat met de bestelde golfplaten... PERFECT!!!

Voor het eerst een compleet dak besteld, voor een klein project. Super goede kwaliteit en de levering ook super snel. Zelfs de chauffeur was super vriendelijke en behulpzaam. 100% aanrader

Prima materiaal snelle levering voor een prima prijs.

Goede ervaring.

Super goed bedrijf. Bestelling netjes op tijd geleverd

goed en vriendelijk

ben zeer goed geholpen en ook via afspraak alles goed verlopen en de producten zijn aan te bevelen

de beplating lag op de oprit ,ik ontdekte het om 10.00u het had leuker geweest als er even was gemeld aan de deur verder alles in orde

Potdeksel profielplaten binnen 3 dagen geleverd. En door mijn fout kwam ik drie platen tekort maar kon ze meteen ophalen.

Goede service snel geleverd

Goede service snel geleverd

Alles zoals beloofd

Alles zoals beloofd bezorgt en de prijs was erg goed.

duidelijke site, goede en snelle afhandeling. Nette bezorging, goed contact

Blij met de mogelijkheid via beplatingswinkel materialen te kunnen inkopen.

jullie zijn gewoon super

de bestelling wordt zeer duidelijk uit gelegd en wat mij echt verbaasd zijn de bezorg kosten (goedkoop) ook de dag dat de bestelling wordt geleverd al met al een prettig.

Kwaliteit, dikke duim.

Goede kwaliteit en snelle levering. Ook met bezorging. Gewoon goed en dikke duim.

Prima. Snelle levering

Prima snel geleverd, vriendelijke chauffeur.

Beste en goedkoopste

Al mijn vragen werden snel beantwoord, zodat ik met een gerust hart mijn aankoop kon doen.

Goed product, snelle levering

Prima golfplaten en een snelle service. Zeer vriendelijke bezorger.

Goede kwaliteit platen

Goed product, precies wat ik zocht.

keurig, snel en op tijd geleverd zoals zij hebebn aan gegeven

Zal het een ieder onder de aandacht brengen

prima en goed service

Prima product, voldoet goed

Het verwerken van de platen ,windveren en nok beplating gaat prima . Materiaal is goed en voldoet aan mijn eisen.

Werd keurig op tijd bezorgd door een zeer vriendelijke chauffeur.

Generatorstraat 25

3903LH Veenendaal