Ruime keuze voor scherpe prijzen

Ik werd gebeld omdat ik in de bestelling op de website de kleur onlogisch had gekozen. Fantastisch!

Advies gevraagd en snel antwoord gekregen. Bestelling geplaatst en alles is snel en keurig geleverd.

Ben nu een jaar bezig met een verbouwing. Veel besteld via internet, veel problemen gehad met levering. bij u was man een man woord om woord.

Overzichtelijke website, en snelle levering. Zeker een aanrader.

goede kwaliteit, snelle levering

enige minpuntje dat bij aflevering niet werd aangebeld (wel gemiste oproep voor aankomst vrachtwagen). Nu werd alles (netjes) voor de deur gelost zonder mijn wetenschap terwijl lossen naast huizenblok stuk wenselijker was geweest. Bij eerst aanbellen kon dit benoemd worden. Verder helemaal tevreden.

Duidelijke site en snelle levering

Bestelde artikelen snel en gratis thuisbezorgd.

Goede ervaring. Na vakantie tijd. Nog wel snel geleverd.

Top zeer snelle levering

Keurig alles voor de deur gezet, Duidelijk bericht vooraf .

Alles top

Alles volgens afspraak.

Prima service, goed materiaal.

Grote bestelling gedaan, welke vlekkeloos op tijd onbeschadigd werd afgeleverd. Daarna kleine bestellen met dezelfde ervaring. Jammer is dat er een vast bedrag voor vervoer in rekening wordt gebracht, maar ik snap waarom daarvoor wordt gekozen...

Mooi op tijd volgens afspraak en heel erg vriendelijke chauffeur met andere woorden top

Snelle levering netjes verpakt

Positief net product voor een goede prijs Nette en snelle levering Veel keuze in maten

Rop snel geleverd.

Paar platen als test besteld kwaliteit super. Levering netjes gedaan door chauffeur en binnen de gestelde termijn. Ga zeker een vervolg bestelling plaatsen.

Uitstekend bedrijf doen wat ze zeggen

Kun je met een gerust hart. Van alles bestellen komen afspraken na

Snelle levering netjes weg gelegd en goed afgedekt zodat ze niet konden beschadigen

zeer snelle en vlotte levering

materialen netjes gelost in goed overleg met chauffeur materialen prima in orde

Goede Service en snelle levering

In vakantieperiode besteld, maar direct na de vakantie is de order opgepakt en 3 dagen later geleverd. De persoon die het geleverd heeft was ook heel vriendelijk en behulpzaam.

Snel en correct afgehandeld

Alles goed en op tijd bezord

Netjes op tijd na een belletje voor de deur bezorgd en goedkoper dan het bedrijf uit de buurt.

Goede service en snel geleverd

Van bestellen tot aflevering, één en al lof! Je wordt zeer goed geïnformeerd en netjes te woord gestaan.

Betrouwbaar ! Netjes geleverd Optijd

Top bedrijf !

Alweer de 2e keer dat we bij dit bedrijf een order hebben geplaatst voor dak beplating. Altijd goede service, een bedrijf dat met je meedenkt !

Goede service en op tyd geleverd

Toppers

Goede kwaliteit snel geleverd

Product kwam exact overeen met de afbeeldingen en levering was perfect tot aan de voordeur zelfs toe.

Generatorstraat 25

3903LH Veenendaal