Prima afwikkeling van mijn aankoop

Aankoop van golfplaten heel goed afgehandeld. Maandag besteld en donderdags dezelfde week geleverd.Op de gevraagde plek gelost. Top geregeld!

Heel rap en vakkundig geleverd!

Helemaal goed!

uitstekend

Alles keurig geleverd in 2 werkdagen.

Goede platen en zeer snelle levering.

Samen met de buren onze vezelcementplaten gekocht. Zeer scherpe prijs en goede kwaliteit. Levering snel en netjes afgeleverd. Zou beplatingswinkel zeker aanbevelen bij andere mensen.

Goede service en levering

Goede en snelle levering/service

Snelle levering; goede nazorg

De levering was snel en correct, keurig geplaatst waar we hadden gevraagd; materiaal prima. Er was een probleempje met de windveren, wat heel erg snel en keurig is opgelost. Hier zou ik meteen weer bestellen!

Helemaal prima, snel en vakkundig geleverd

Niets op de service aan te merken. Voor een kleinere bestelling wel hoge bezorgkosten.

Gewoon geweldig

Bestelling netjes aangeleverd.Goed verpakt en op tijd geleverd.

Keurige snelle levering

Snelle levering. Ook de chauffeur bij levering was heel attent , legde de platen op een dermate plek neer , zodat niemand er last van had. Ook met vakkundige hand , zonder de platen te beschadigen en met de waarschuwing dat ze scherp waren.

Snel en goede levering

Duidelijke site, snelle levering, juiste kwaliteit/prijs

Geweldige service en snel geleverd

Ik kan zeggen dat deze ervaring heerlijk was in deze tijd. Je besteld en de volgende dag gewoon geleverd. Netjes van te voren even een berichtje dat ze kwamen en in overleg waar het geplaatst ging worden. Geweldige service.

Duidelijk en snel geleverd!

Prima ervaring! Ik kijk als ik online bestel altijd naar de reviews. Van dit bedrijf zijn ze oké

Fantastische service

Mijn bestelde platen werden binnen 2 dagen geleverd ,sneller als ik verwacht had . Een zeer behulpzame en vakbekwame chauffeur heeft de pallet met platen keurig bij mijn achterpad afgeleverd wat een hoop schouwwerk scheelde . In een woord geweldig. Met vriendelijke groet. J.H.Jansen

zondag online besteld en dinsdag geleverd dat is zeer snel had dat niet verwacht top!!!!

Suoer

Helemaal goed

Super kwaliteit en betaalbaar

Snelle levering van goede kwaliteit producten dakplaten . Nok. Windveren. En mogen de pallet behouden .avondje vuurkorf voor ons. Al met al super.

Goede service en op tijd leveren

Goede service en op tijd leveren en kwaliteit producten.

Super snelle levering en heel goed verpakt echt top

Echt een goede site en snelle en correcte levering

Geweldig!

Goedkoop en snelle levering tot aan de deur, zeker een aanrader!

snel, vriendelijk en goed geprijst

De bestelde platen werden sneller geleverd dan gedacht en met een vriendelijke chauffeur precies afgeleverd waar ik ze wilde hebben. Uitstekende service !

Wandbeplating

Wandbeplating snel en goed geleverd

Vlotte en accurate levering

De materialen werden zeer vlot aan huis gebracht. Alles zag er prima uit. Ook de chauffeur deed goed werk. Met zijn hijskraan zette hij alles daar neer waar ik het hebben wilde.

Generatorstraat 25

3903LH Veenendaal