Goede site, snelle levering

De site geeft veel info. Ook een vraag via de mail werd snel beantwoord. Het afhalen is goed geregeld

Goed betrouwbaar bedrijf

Snel geleverd en netjes op de aan gegeven plaats gelost. Ben zeer tevreden en ook de prijs is goed.

Bestelling is perfect ,compleet en zeer netjes afgeleverd.

alles netjes geleverd , dus tevreden.

alles netjes geleverd , dus tevreden.

Op een foutje na alles keurig geregeld

Bestelling, aflevering perfect geregeld. Bij het uitpakken bleek echter dat van de geleverde platen er twee van een andere partij waren geleverd andere kleur en iets beschadigd. Niet direct een probleem want ik had er zes besteld en zeven gekregen. Toch zonde, zou zeggen iets beter tellen in bij verzenden iets beter controleren.

Gewoon goed.

Netjes geholpen, eerlijke antwoorden.

voordelig met een super service

Goede prijs en zeer goede kwaliteit. Vorig jaar bij mijn ouders geleverd en nu ook bij ons, kan het iedereen aanraden. Supersnelle levering, had gevraagd of chauffeur vooraf wilde bellen om achter te leveren perfect gegaan.

Goede nette service

Goede duidelijk site. Nette mails en duidelijk levering. Ook met thuis leveren net ontvangst.

Goede producten, uitstekende keuze

Alles op tijd geleverd, voor een passende prijs. Omschrijving klopt met geleverd product.

Snelle levering, goed product. Maar hou alsjeblieft op met plakband om bepaalde artikelen te binden. Krijg je er niet af die lijmresten. Gebruik gewoon een touwtje.

prima. op tijd geleverd

Erg aardige bediening. Prima produkt.

Door de Corona was het niet mogelijk om mij een handje te helpen. Maar de artikelen werden netjes aangeleverd om op te laden.

betrouwbaar en eerlijk bedrijf

Fijn bedrijf en betrouwbaar en eerlijk. Bij de levering van mijn dakpanplaten ging er iets mis met de bestelling maar dit uitstekend opgelost. Eerlijk werd er verteld dat er wat mis was gegaan. Puntje van verbetering is wellicht de telefonische bereikbaarheid daarintegen wordt er snel op emails en Watts app gereageerd.

Super snel geleverd

Ook complimenten voor de chauffeur alles netjes met de kraan achter in de tuin gezet. Denk goed mee.Top.

super producten

zaterdag besteld eb dinsdag geleverd, dit was omdat men al in de buurt een levering had die gepland stond. wel fijn zo. Had zwarte potdeksel platen voor de schuur en dak plaatjes met pan motief. snel geleverd en degelijk product.

Goede site, doe de kwaliteit en leveren wat besteld is

Ik ben zeer tevreden.

Snelle en goed service

Goed geregeld, precies op het juiste tijdstip afgeleverd.

Top Service

Alles geleverd in 3 dagen!

Snelle en correcte levering

Na mijn bestelling was ik een bitje vergeten te bestellen om de dakplaten te monteren. Via de site waren de bezorgkosten €50,- (Komt door het automatische bestelsysteem). Een mailtje eraan gewaagd en de situatie uitgelegd. Het bitje werd kosteloos bij de lopende bestelling gevoegd die 3 dagen later al geleverd werd door een sympathieke chauffeur die de platen op de gewenste plek legde. De bestelling was zeer zorgvuldig en krasvrij verpakt, maatvoering was secuur, waardoor alles in een oogwenk te monteren was. Kortom: ook voor de particulier die maar een paar plaatjes nodig heeft zijn ze zeer correct en klantvriendelijk.

Alles volgens opdracht. Prima

Echt een topbedrijf!

De bestelling, de levering het was allemaal perfect. Ook de zeer verzorgde verpakking voor twee dakplaten, echt super!

Top en vlot geleverd

Snelle levering, vriendelijke chauffeur

Makkelijk, snel en goed

Makkelijk te bestellen Snel geleverd Goede communicatie

Goede prijs en correcte levering

Kwamen als goedkoopste naar voor voor het bestellen van 6 cementvezel golfplaten van 244. Levering was nog dezelfde week door een zeer aardige en behulpzame chauffeur. Al met al een prettige ervaring. De kwaliteit van de Humanit lijkt ook goed in orde.

Van bestelling tot bezorging prima geregeld

Een aantal dakplaten van 5 en 4 meter lang besteld. Al na enkele werkdagen thuisbezorgd. Keurig geleverd, vriendelijk geprijsd. Ik heb al eerder bij Beplatingswinkel besteld en dat zal nog wel vaker gebeuren!

Generatorstraat 25

3903LH Veenendaal