Snelle levering en erg goede klantenservice

Bestelling werd snel bezorgd. Helaas is de vervoerder er ruw mee omgegaan en waren een aantal onderdelen van de dakgoot beschadigd. Na contact en mailen van de foto’s naar de klantenservice werden deze goederen nogmaals verzonden op kosten van het bedrijf. Erg nette service!

prima snelle levering

vriendelijke samen werking

Levering top

Correct en netjes geleverd, pluimpje voor de levering en behandeling .

snelle leverantie

Snelle service, correcte levering en goede informatie omtrent levertijd

Makkelijke website om een juiste keuze te kunnen maken .

Gekocht sandwich dakplaten , goede prijs , snel (keurig verpakt) bezorgd , en van prima kwaliteit .

Top snelle levering

Snelle levering!

Snel, goede kwaliteit en service

Snelle levering, prima aflevering, goede kwaliteit.

Correcte en snelle levering

Correcte en snelle levering

Snel geleverd en prima verpakt

6 golfplaten voor dak, zonder beschadiging op pallet en ook nog eens netjes afgeladen op de plek van mijn keuze.

Slecht contact

Het contact is heel slecht. Ik kon met mijn vragen niet telefonisch terecht want dat moest via whatsapp of mail. Er werd gezegd dat ik niet thuis hoefde te zijn, Maar er werd wel aangebeld voor de bon en schroeven af te geven de rest werd voor het huis weg gelegd. Omdat alles voor het huis weg gelegd word is er kans op diefstal als ik niet thuis zou zijn.... en dat is zonde van het geld want heel goedkoop is deze winkel niet....

Goede en snelle levering

Goede en zeer snelle levering voor een prima prijs

Vriendelijk en snel

Dag van te voren besteld. Volgende dag kunnen ophalen

Goede communicatie en alles op tijd en netjes geleverd!! Ik zal zeker een keer weer wat bestellen

Snelle levering, en keurig verpakt !

Snelle levering en keurig verpakt. En zeer tevreden over de chauffeur !

snelle levering en keurig verpakt

Goed behandeld

volgende keer weer hier bestellen

makkelijke webshop word op de hoogte gehouden van bestellinng tot aan de levering via e mail. scherpe prijzen

alles weer perfect voor elkaar

niks veranderen want alles is gewoon goed

Uitmuntend

Perfecte levering, vriendelijke trucker

top

kon snel ophalen

Alles was helemaal top en snel geleverd

Zeer netjes

Afgelopen april golfplaten gekocht, waren helaas 2 beschadigd tijdens transport. Volgende dag waren de nieuwe geleverd. Vorige week afdichtingsprofielen besteld en weer binnen een dag in huis.

Top !

Mijn bestelling netjes afgeleverd. Waren problemen bij de bank, kon dus te laat betalen. Alles toch netjes op tijd geleverd. De gehele bestelling, netjes met de kraan over de schutting heen gezet. Mijn complimenten ! Een dikke 10+ !

Generatorstraat 25

3903LH Veenendaal