Geen commentaar : perfect !

Alles verloopt perfect : communicatie, afspraken, levering, ... Vriendelijk, correct, snelle reacties op vragen. Kortom : TOP ! Het geleverde plaatmateriaal is onberispelijk, dus 5*.

snel en correct

zeer tevreden over deze firma. Hebben alles zeer snel geleverd en volgens afspraak, een aanrader ! ! !

Servicegericht en klantvriendelijk

Klantcontact: via mail als whatsapp goed te bereiken, reageren snel en het personeel is klantvriendelijk & servicegericht. Online bestellen: goede ervaring mee, zoals het hoort. Berzorgen of afhalen: allebei goede ervaring mee. Opmerkingen: producten hebben een goede kwaliteit/prijsverhouding.

Zeer positief

Goed advies, keurig personeel, zeer goed geholpen, goede prijs

Materiaal aan hoge kwaliteit kleur is precies juist zoals op de site. De maten ook perfect, afwerking zeer net en mooi afgeleverd met de nodige veiligheid op het product wat u besteld heefd. Niet zomaar op de grond gelegd maar op balken voor de bescherming van de onderkant. Zeer tevreden van alles zeker een aanrader

zeer tevrede

netjes bezorgd nette platen goede prijs

Acurate communicatie

Snelle en perfecte levering zonder beschadigingen. Top

keurig

keurig geholpen maar 1 klein puntje van kritiek over de platen ze zijn erg gevoelig voor beschadigingen

correcte en snel

Keurig , vriendelijke bestelling afhandeling . Snelle levering en netjes achter op de oprit thuis bezorgd !!

Snelle en correcte levering!

De levering was snel, 1 plaat was beschadigd, die werd zonder problemen snel en correct vervangen. Top bedrijf!

Top service, snelle antwoorden & levering

Snel, netjes verpakt en op vragen is snel gereageerd. Nico Almere

Super snelle levering en de voordeligste. Heb 20 vezelcement platen besteld en tijdens levering zijn een paar beschadigd. Binnen 2 dagen had ik de nieuwe platen in huis.

Geweldig!

Ik had nog nooit hier besteld, maar ben blij verrast met de goede service en supersnelle levering. Ze denken met je mee en ook vooruit. Ik zal in het vervolg al mijn plaatmateriaal hier bestellen!

prima service

Werd door de firma gebeld dat zij het wilde bezorgen maar de betaling was nog niet binnen. Direct overgemaakt en de volgende dag hadden we het geleverd. Geweldig

Levering.

De bestelde golfplaten, perfect op tijd geleverd in Heerhoguwaard. In goede samenwerking op de juist plaats neer gezet.

10 dagen geleden besteld, nog steeds niet geleverd.

Na 10 dagen nog steeds geen levering, als je zelf geen mail stuurt wordt je niet verwittigd dat de levering later zal aankomen. Antwoord op mijn mail was :dat zal uiterlijk 1 mei zijn. Zonder enige uitleg waarom de levering meer dan 3 dagen is.

• Zou u ons aanbevelen? Nee

Levering volgens afspraak

Bestellen gaat makkelijk online. Vragen worden redelijk snel beantwoord via Whatsapp. Levering, weliswaar met een heel grote vrachtwagen keurig volgens afspraak en met grote kraan recht voor de deur geplaatst. Wilde ook nog polyester damwand panelen, deze besteld bij hun productie bedrijf. Prima telefonisch bereikbaar via hardeman.nl. Na opgave van het feit dat we naast een order bij de Beplatingswinkel hadden besteld werd de levering van Hardeman keurig samen in een levering thuis geleverd. Klasse. En alles tegen zeer concurrerende prijzen. Jammer dat de Beplatingswinkel niet telefonisch bereikbaar is, anders hadden ze een 10 gekregen.

Top bedrijf

Netjes geleverd

Aanrader

Snel geleverd wel lichte beschadiging op 1 plaat maar is wel weg te werken. Tevrede

Goede service, nette levering

Ondanks dat het een langere levertermijn zou hebben kwam het toch eerder dan verwacht. Ik werd keurig op de hoogte gehouden. Chauffeur was erg vriendelijk en meedenkend! Kortom: goede service!

Vlot en zorgvuldig

Na het bestellen alles in sneltreinvaart. Ondanks een verkeerde bestelling (mijn eigen fout) snel gecorrigeerd. Snel geleverd en keurig netjes met de kraan op de oprit naast de auto gelost. Vakwerk !

Goed advies voor ons bouwprojectje

Ik had zelf een product uitgekozen waarvan ik dacht dat het het mooist zou zijn... toen heb ik uitgelegd waarvoor ik het ging gebruiken en toen gaf de medewerker mij het advies om een ander product te kiezen en het bleek toen ook nog iets goedkoper te zijn... dus het gaat hem niet om het verkopen van het duurste maar op dat de klant een goed product dat bij het project past mee naar huis neemt. Erg fijn!

Super super super SERVICE

#beplatingswinkel Een bedrijf waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen wanneer het gaat om service. Constateren zelf dat er iets mis is gegaan met een product, nemen zelf contact op en biedt een passende oplossing aan. Zeer vriendelijk en snel te woord gestaan. Duimen omhoog #aanrader

snelle levering en goed contact

Bestelling geplaatst maar een verkeerd product er bij gekozen. Telefonisch contact gehad en alles geregeld voor de levering.

Snel makkelijk en goed

Goed geleverd. Denken mee. Duidelijk. Vriendelijk