Pluspunten

Telefonisch contact was super, werd goed antwoord gegeven op vragen. Aardige vrachtwagenchauffeur!

Had via opmerkingen geld gevraagd of er eventueel in overleg gekeken kon worden naar een leverdag, Maar deze is niet overlegd en stond toen al in systeem om bezorgd te worden omdat het bedrijf werkt met het principe dat er niemand aanwezig hoeft te zijn, Maar ik het liever wel had gehad Dit is vervolgens opgelost door dat een ouder toch aanwezig kon zijn op de bezorgdag. Als klant alles besteld voor het maken van een afdak, en klant besteld geen bitje , dan zouden ze er goed aan doen om dit te vermelden als kassakoopje, net voor het afrekenen.

2 sterren: slechter dan verwacht

De platen zijn 2dagen later dan gepland gekomen.heb zelf moeten bellen wanneer ze geleverd zouden worden.had extra vrije dagen genomen..maar dat is verniks geweest.

Pluspunten

Goede service.

Pluspunten

prettige medewerkers goede service werd bij afhalen product snel en vriendelijk geholpen

bord bij slagboom plaatsen Voor afhalen hier inrijden

Pluspunten

super service. Levering na 2 dagen. Geweldig. Zeer behulpzaam en vriendelijk voor de telefoon. Ook de chauffeur was een super vriendelijke man!! Echt een dikke 10 van ons!!

nvt

Pluspunten

Klantvriendelijk

Meer duidelijkheid over het bankrekeningnummer en Hardeman

Pluspunten

waargemaakt dat er op de website vermeld staat dat er een laagste prijsgarantie geld

Even meerekenen met het aantal bouten dat nodig is, zou wel handig zijn. Deze amateur (ik dus) had zelf het aantal bouten uitgerekend, en met 78 gewone platen (4 bouten per plaat en onderste rij 1 extra) en 6 lichtplaten (nog eens `12 bouten per plaat), zijn 300 bouten toch ruimschoots tekort. Bij nog maals rekenen (ditmaal met rekenmachine ;-) kom ik op 466 bouten, dus 5 dozen. Kortom ik heb eigenlijk nog 2 dozen nodig. Zou dat lukken zonder transportkosten? Vriendelijke groeten, Mirjam van Schaik- Antoine's Onderhoud

Pluspunten

snel, goed contact, correct

Pluspunten

Snelle levering! Heb te laat besteld en het kon toch nog de volgende dag geleverd worden. Persoonlijke top service.

Pluspunten

Snelle levering, scherp geprijsd.

Pluspunten

Snel en goed en een hele fijne schaufeur.

Pluspunten

snelle levering, veelzijdig aanbod

in vakantieperiode kan ik niemand bereiken over mijn bestelling van 7 augustus. het is nu 13 augustus en geen info over levering. mobiele nr gebeld, geeft aan dat t vakantie is tot 20 aug. bij bestelling wordt aangegeven dat t binnen 2 werkdagen geleverd wordt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Hoe moet ik het beoordelen, als ik het nog steeds niet heb ontvangen. Ik had nokken nodig voor de garage en die had ik besteld en ik krijg het pas na 22 augustus. Als ik het had geweten had ik het niet besteld.

Pluspunten

Snelle levering Nette aftersales / goede probleemoplossing

Pluspunten

Na jullie vakantie werd de order keurig binnen 2 dagen afgeleverd.

Aanpassen van de Web-site als jullie met vakantie zijn. Er wordt belooft met 2 dagen te leveren, maar helaas niet in de bouwvak. Dit staat niet op de web-site. Pas toen we belden kregen we een bandje waarin dit wordt gezegd..

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

eenvoudige website. Simpel te vinden en goed overzicht van de produkten. Naar aanleiding van mijn kritiek werd er gereageerd op mijn mail. Tot op hedern nog geen bevestiging ontvangen en wat mij bleek na bellen, dat men op vakantie was. Prima maar laat dat dan even weten dat je daarom niet levert. Heb ik al van meer gasten gezien op¨de site.... Verbeterpuntje voor volgend jaar.

Geen enkele bevestiging ontvangen van mijn bestelling. Is inmiddels al meer dan de twee beloofde werkdagen onderweg en nog steeds niet geleverd. Het feit dat ik nee heb gezegd bij het aanbevelen is het feit dat ik geen respons op mijn bestelling ontvang. Geen zicht heb op wanneer het geleverd wordt etc. Heb de keus gemaakt geen account bij jullie aan te maken en krijg dus geen enkele informatie meer over de bestelling (staat niet in de spam hoor....) Deze beoordelingsmail is ook gewoon binnengekomen dus zou de rest dat ook moeten doen......

Pluspunten

Alles is gegaan zoals belooft Top

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering binnen dag of vier. Materiaal volgens afspraak.

Nazorg: winkel geeft aan dat je via whatsapp contact kunt zoeken. Ik heb dat na levering 2x gedaan, geen enkele reactie.

Pluspunten

Snelle en correcte afhandeling goede aflevering door enthousiaste chauffeur.

Pluspunten

goed spul wat ik gekocht heb, alles was er toen ik het op ging halen.

?

Pluspunten

S'avonds besteld volgende dag ophalen

Generatorstraat 25

3903LH Veenendaal