Niet helemaal goed

Heb een ander afleveringadres doorgegeven, maar dat is niet goed overgekomen en is naar mijn huisadres gestuurd.

Erg leuk ziet het eruit !!

Handgeschreven

Diegene die de kaas had ontvangen was er erg blij mee en vond het erg orgineel, hij had er een foto van gestuurd en wat mij meteen opviel was dat het kaartje wat erbij zat handgeschreven was en dat vond ik helemaal te gek!! Jullie hebben het goed gedaan. Het enige minpuntje was DHL die het 2 dagen later had bezorgd maar daar konden jullie niets aan doen. Voor de rest super geregeld!

Heel leuk product!

Kan niet anders zeggen.. heb dit nog nooit gezien! Erg leuk om iemand er mee te verrassen. Ik kreeg al snel een berichtje van de ontvangen. De kaas was erg lekker. Ik denk dat jullie er een nieuwe klant bij hebben ;-)

Origineel

In een tijd waarin mijn familie of vrienden niks meer weten voor hun verjaardag, en je ivm afstand e.d. niet altijd langs kunt gaan, een leuk origineel kado. Nu twee x gebruik van gemaakt en beide ontvangers vonden het heel erg leuk om te krijgen. Weer eens wat anders dan bloemen. Jammer dat je bezorg datum niet kunt regelen. Gaat via post.nl en doet er niet altijd maar 1 dag over. Aanrader!

Fantastische producten, snelle levering & goede service!!

Bij SayCheese hebben ze ontzettend leuke en betaalbare producten, levering is ontzettend snel en heel fijn dat er vanuit hen werd meegedacht over hoe mijn verschillende orders in 1 pakketje zijn toegevoegd. Daarnaast merk je ook de persoonlijke 'touch' die SayCheese uitdraagd, erg prettig & leuk. Ik zal nog vele toekomstige orders bij Say Cheese gaan plaatsen en beveel hen absoluut aan binnen mijn netwerk.

besteld en de volgende dag bezorgd

Mijn collega was heel erg blij met het brievenbus cadeau. zij vond de kaas ook heel erg lekker.

Origineel en goede service

Het idee van Say Cheese is heel origineel en wordt persoonlijk gemaakt door het handgeschreven kaartje bij het cadeau. Mijn bestelling was in eerste instantie op het verkeerde adres bezorgd. Na 1 belletje werd heel snel een nieuw pakketje verzonden. Naar een zeer blije ontvanger!

Kaas cadeau

Het bestellen ging goed, bij betaling ging het mis op de website. Na een bericht van mij aan saycheese kreeg ik een betaallink zodat ik alsnog kon betalen. De verzending ging goed. De ontvanger van het cadeau was er blij mee.

Je wordt persoonlijk benadert als er wat onduidelijkheid is qua bestelling. Heel persoonlijk en leuk bedrijf. De ontvanger was ook heel erg blij met dit originele cadeau.

Leuk en mooi cadeau

Heel erg leuk om te geven en de ontvanger te verrassen. Zeker als die het niet verwacht, dan zijn de reacties extra leuk :)

Ze heeft het pakketje nooit ontvangen

Het pakketje is nog steeds niet aangekomen. Dat ligt niet aan jullie, maar aan postal. Ik kreeg 5 maart bericht dat het pakketje was bezorgd. Maar er is niets gekomen, nog steeds niet. Mijn zus had bloemen van bloompost gestuurd, zou ook door postal worden bezorgd en dat is ook niet aangekomen. Ook vervelend voor jullie.

Bezorging duurde een week

Ik wilde iemand verrassen die het nodig had om opgefleurd te worden. Ik deed de bestelling, maar kreeg geen track&trace oid om enig idee te hebben of en wanneer het bezorgd zou worden. Een week later werd het product bezorgd, mosterd na de maaltijd...

erg leuk pakket, weer eens wat anders dan bloemen

het was heel leuk verpakt met kaart en zo. De ontvanger was blij verrast. Het was bedoeld als 'beterschap'. Die miste ik bij de keus voor gelegenheid. dat was het ene, kleine verbeterpuntje voor jullie.

Weer een leuk kado.

Voor de derde keer een kaasje als verjaardagscadeau laten sturen. Elke keer is de ontvanger blij verrast. Deze keer was er wat onduidelijkheid over de aflevering maar dat is prima opgelost. Veel dank daarvoor.

Slecht

Pakketje niet bezorgd

Leuk geschenk suprersnel geleverd. Ontvanger vond het erg leuk.

Alles prima.

Leuk concept

Leuk concept en leuk dat er een persoonlijk kaartje bij kan en dat dit handgeschreven erbij komt! Originele kaasjes.

Prettige en snelle service

Heel tevreden over de service.

Persoonlijke en keurige levering

Bij de kaas, wilde ik ook een kaartje. Dat deze met de hand geschreven was, maakte het wel echt perfect!

Prettig en klantvriendelijk

Michel was prettig in de omgang en vriendelijk en klantgericht.

Snel en makkelijk

Cadeautje besteld voor een vriendin Is de volgende dag daar al geleverd Makkelijk bestellen en een origineel cadeau Aanrader

Super leuk cadeautje!

Groter kaasje dan verwacht. Erg leuk doosje! Wel een dagje later verzonden dan gehoopt.

Wel vroeger bij de ontvanger als gepland maar dat is niet erg!

Goede service en snelle levering

Er was iets niet op voorraad en ik kreeg hier gelijk bericht over met de vraag of ik een ander product wou of wilde wachten tot het product weer op voorraad was.

Scheldestraat 38

1823 WB Alkmaar

Over Say Cheese Today

SayCheeseToday is een kaascadeautje. Het is een felicitatie, beterschapswens of ‘zomaar’ een cadeautje voor iemand. En, heel handig, het past door de brievenbus! Je bent nooit te laat om het goed te maken, iemand een hart onder de riem te steken of zomaar iets te zeggen of te geven. Je vrienden en familie zullen blij verrast zijn met dit kaascadeautje en de persoonlijke kaart, met een glimlach als gevolg ;-)