Pluspunten

Snelle levering, goed geregeld

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering ... helaas heeft PostNL er twee dagen over gedaan om het leveren . Kaas is overheerlijk.

Beetje aan dure kant... had heel graag meer van de overheerlijk kaas gehad voor mijn geld .

Pluspunten

zeer breed aanbod en niet duur

Pluspunten

Prima service en goede kwaliteit.

Pluspunten

Goede service snelle verzending en heel netjes ingepakt. Over de smaak kan ik niks zeggen want het is voor me kaas verslaafde vriendin in Marokko hahahah. Maar geweldig kado en bedrijf , onze complimenten. Bedankt

Pluspunten

Pluspunten

Vriendelijk en erg positief te woord gestaan. Ook levering van het pakket was zoals afgesproken. Kaasje zelf heerlijk van smaak.

Pluspunten

Mooie producten van goede kwaliteit en supersnel geleverd.

Pluspunten

Snel en Lekker. Keurig verzorgt

Geen GA ZO DOOR

Pluspunten

Mooie verpakking, snelle levering en prima smaken.

Pluspunten

De pakketjes zijn echt geweldig! Enorm leuk om te zien en om te krijgen natuurlijk. En altijd heel erg snel geleverd. Echt een hele goede service!

Ik kan er geen bedenken. Misschien een tip: dat je voor meerdere mensen tegelijk kunt bestellen, dus dat je meer adressen in kunt vullen. Nu moet je voor ieder kaasje dat je aan iemand wilt sturen een nieuwe order aanmaken.

Pluspunten

Goede en snelle service. Leuk en speciaal cadeautje.

Het handschrift van het kaartje mag wel iets netter.

Pluspunten

Ziet er mooi en verzorgd uit!!

Pluspunten

Transparant over transport naar de klant toe

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel verzonden

Een andere doos gebruiken om in te verzenden. De doos kan kapot gaan en is dan niets meer om cadeau te geven. En de pakbon niet in het cadeau zelf stoppen

Pluspunten

Pakket is ontvangen en alweer een nieuwe pakket besteld. Kaas is heerlijk en een heel leuk pakket.

Nvt

Pluspunten

Fijn, klantgericht contact

Taalfouten op de website. Overzichtelijk keuzemenu op de site.

Pluspunten

Duidelijke informatie, super snelle levering, leuke verpakking van het kaaspakket! Het is een cadeau, dus heb de kaas zelf nog niet kunnen proeven, maar de ervaring met Say Cheese Today is tot nu toe 5 sterren waard!

Pluspunten

hele goede service, lekkere kazen, erg snelle levering, mooie pakketten voor jezelf maar ook voor cadeau te geven je komt dan echt met iets aparts aan. voor mijn een 10+

geen

2 sterren: slechter dan verwacht

Het paket zag er goed uit maar vind prijs inhoud totaal niet kloppen....veel te duur !

Pluspunten

Pluspunten

Super brijant idee mini kazen en ze zijn ook nog eens lekker

Niks

Scheldestraat 38

1823 WB Alkmaar

Over Say Cheese Today

SayCheeseToday is een kaascadeautje. Het is een felicitatie, beterschapswens of ‘zomaar’ een cadeautje voor iemand. En, heel handig, het past door de brievenbus! Je bent nooit te laat om het goed te maken, iemand een hart onder de riem te steken of zomaar iets te zeggen of te geven. Je vrienden en familie zullen blij verrast zijn met dit kaascadeautje en de persoonlijke kaart, met een glimlach als gevolg ;-)