Pluspunten

Smerig lekkere kaas, met hele goede honing mosterd

Pluspunten

Snelle levering,ziet er mooi uit en erg lekker! Super!

Is perfect zo!!

Pluspunten

Super leuk kado idee. Heerlijke kaas en leuke verpakking. Wordt altijd met plezier ontvangen.

Wat ik jammer vond was dat de kaasjes al in de doosjes zaten en deze dicht zaten en ik deze open moest maken om te zien welke kaas in welk doosje zat. Maar miss heb ik het bij het bestellen over het hoofd gezien en staat er wel gemeld. Welk kaasje in welk doosje komt.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

erg origineel,grappig en een leuk kado

1 adres was de boodschap niet meegekomen.van de c.g.geusstraat 260

Pluspunten

Snel shipment

Pluspunten

Snelle levering, goed verpakt, goede kwaliteit

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Lekkere kaas,plus mosterd kaasschaaf schattig,plak zag er goed uit. Voor de rest weet ik niet meer,meer van verwacht. Lekkere kaas gewone,zonder iets.De rest niet geproeft,mooi plankje met kaasschaaf.Lekkere mosterd.

Ik had liever alleen kaas gewild,komijnekaas,miste ik wel,vind ik lekker.kaasjes zijn wel klein,voor de prijs.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Leuke verrassing lijkt het maar is veel te duur en valt vies tegen

Rottig bruin doosje in plaats van een wikkel met de boodschap wssr ik zoveel geld voor betaal,, moeilijk open te krijgen, persoonlijke tekst staat onzichtbaar achterop - in plaats van met een prachtletter los er bij afgedrukt. De zogenaamde kruidenkaas is niet lekker,. Absoluut nooit weer. Waardeloos.

Pluspunten

Veel keuze, snelle levering

Ik had 2 kaaspakketten gekocht en deze waren bij verzenden aan elkaar geplakt en de verzendformulier erop geplakt. Beetje raar want deze doos gebruik je om code te geven. Tip om de pakketten in een andere doos te verzenden zodat het pakket niet beschadigd raakt wat je cadeau geeft.

Pluspunten

- verschillende kaasjes - goede presentatie op de site - verpakking super! (de spreuk aan de binnenkant van de deksel, persoonlijk kaartje) - kwaliteit (kaas, plankje en de kaasschaaf)

- ik had het leuker gevonden als ik mijn eigen kaasjes had mogen uitkiezen (vakantieveiling winnaar)

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Heel leuke cadeau’s, origeel concept

Kaartje ontbrak bij aflevering, ontvanger dacht daardoor dat het een reclameactie was. Invullen site werkt onjuist. Naam ontvanger staat nu in aanhef als jullie mij aanschrijven

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Snelle levering, nette verpakking en leuke teksten.

Prijs kwaliteit vindt ik veel te veel. Ook het houten plankje is van waaibomenhout, jammer!

Pluspunten

netjes verzorgd en op duidelijk aangegeven wanneer het komt is ook lekker

Pluspunten

Keuze uit veel verschillende smaken kaas. Ik heb ze nog niet allemaal op, maar de kazen die ik tot nu toe heb geproefd waren lekker. Het bijgeleverde kaasschaafje is ook erg handig.

Kaaspakketten met alleen kaas, zonder kaasplankje en kaasschaafje zouden handig zijn bij herhaalbestellingen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

LEUK PRODUCT EN GOEDE WEBSITE + SERVICE

Pluspunten

Alles was prima geregeld.

Niks aan te merken.

Pluspunten

Goede en snelle service, heerlijke producten, klantgericht. Ik heb een kaasfondueset gekocht: goed verpakt en ziet er verzorgt uit. Goede kwaliteit!

Pluspunten

Super contact met het bedrijf. Ik had wat verkeerd ingevuld. Werd dezelfde avond met fijn contact meteen geregeld.

Geen verbeterpunten. Alleen maar lof voor dit bedrijf.

Pluspunten

Prima telefonisch contact gehad. Ben op alle mogelijke manieren goed geholpen. Snelle levering. Keurige en aantrekkelijke verpakking.

Op dit moment niet. Mijn eerste en enige contact was prima.

Pluspunten

Origineel een leuk verpakt. Krijger was er erg over te spreken.

Pluspunten

ZEER GOED BEDRIJF HET PAKKETJE WAT IK HAD BESTELD ZAG ER NETJES EN VERZORGD UIT MIJN COMPLIMENTEN EN HET SMAAKTE GOED GRAAG TOT DE VOLGENDE BESTELLING.

Scheldestraat 38

1823 WB Alkmaar

Over Say Cheese Today

SayCheeseToday is een kaascadeautje. Het is een felicitatie, beterschapswens of ‘zomaar’ een cadeautje voor iemand. En, heel handig, het past door de brievenbus! Je bent nooit te laat om het goed te maken, iemand een hart onder de riem te steken of zomaar iets te zeggen of te geven. Je vrienden en familie zullen blij verrast zijn met dit kaascadeautje en de persoonlijke kaart, met een glimlach als gevolg ;-)