Pluspunten

Goed telefonisch contact gehad. Erg vriendelijk en snel geholpen en gezocht naar oplossing. Kreeg uiteindelijk nog wat extra's toegezonden. Snelle levering. Erg klantvriendelijk, kom zeker terug.

Ik zou niets kunnen verzinnen, want de levering was gewoon super. Ga zo door en wordt nog groter.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Leuk gezicht

Er zit meer korst en waxinelichtje oid omheen dat dat er kaas in zit. De helft moet er af schillen om bij de kaas te kunnen er blijft nauwelijks de helft van over

Pluspunten

Eerste keer besteld en aangenaam verrast, heerlijke kaasjes in het pakket. Vooral van de hennep smaak was ik als roker erg onder de indruk, erg leuk.! Ik ga zeker vaker iets bestellen.

Pluspunten

Mooi bedrijf met een groot enthousiasme.

Pluspunten

Goed bereikbaar per mail, waarbij goede services wordt verleend. Daarnaast ook erg genoten van de producten!

Geen verbeterpunten of tips. Ik ben zeer tevreden over de geleverde producten en de services.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Kaas 2 dagen met pakketdienst alles weg kunnen doen. Zonde. Het was een soort zwarte kool wat in een van de kaas rondes zat.

Pluspunten

Superblij met het het leuke cadeau idee! Heel vriendelijk en geduldig aan de telefoon geholpen. En een extraatje ook nog! Heel erg bedankt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

•HET ANTWOORD OP MIJN VRAAG (PER EMAIL) DOOR ‘SAY CHEESE TODAY’ VRIJWEL DIRECT AFGEGEVEN. •ZEER SNELLE LEVERING VAN BESTELLING. •BERICHTGEVING T.O.V. ‘VOLG UW PAKKET’ VIA E-MAIL. INCL. VERMELDING VIA TIJDSAANDUIDING~UITMUNTEND GEREGELD. •BEDRIJF BEVEEL IK DAN OOK AAN.

GEEN VERBETERPUNTEN 100% TEVREDENHEID.

Pluspunten

Heel vriendelijk email contact. Snelle verzending.

Pluspunten

Zeer vriendelijk en medewerking toen bleek dat de eerste verzending niet binnen was gekomen met postnl. En maakte meteen een nieuwe order aan deze is gelukkig wel binnengekomen! Ik ben zeer tevreden en zal zeker vaker bestellen en aanraden bij familie en vrienden.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Het kaasplankje en de kaas schaar waren wel leuk

Wat jullie vooral zou moeten verbeteren zijn de smaken. Ik had komijn, mosterd en kruiden. T smaakte daar totaal niet na. Ik had t gewonnen via vakantieveilingen voor 26 euro incl administratie kosten en verzending. En Dit is echt weg gegooit geld. Zonde!

Pluspunten

In overleg een zakelijk passende creatie gecreëerd. Met een persoonlijke twist.

Nee

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

leuk idee om eens wat anders te sturen naar iemand

Ik krijg een vraag om een beoordeling te schrijven, maar het kaasje heb ik niet ontvangen, is naar een verkeerd adres verstuurd.( naar iemand aan wie ik eerder een pakket had cadeau gegeven) Is toegegeven en om goede adres gevraagd, maar op de mail met mijn goede adres heb ik geen antwoord gekregen. "Met dit kaasje ben je als klant het haasje :-) "

Pluspunten

super snelle bezorging. Uitstekende communicatie.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snel contact

Duidelijke communicatie bij stagneren van verzenden pakket. Doorgeven wanneer het pakket is ontvangen bij de ontvanger

Pluspunten

Alles in overleg goed kunnen regelen, proberen mee te denken aan oplossing probleem. Kwaliteit producten is goed.

Bestelformulier mag wat eenvoudiger

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Prima organisatie, op tijd geleverd geen problemen.

Teleurstelling over de inhoud: Totaal nauwelijks 1 kg kaas, niet voor mij van bijzondere smaak! Een paar atributen erbij die geen meerwaarde hebben. Al met al ben ik blij dat ik hiervoor niet de prijs heb betaald van € 57,50 Veel te veel geld voor het geleverde. Ik zal dit ook nooit meer kopen! Helaas erg negatief maar ik wil wel waar voor mijn geld. Ik zal dit ook niet aanraden aan vrienden en bekenden!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Alles netjes geleverd

Ontvanger had het diezelfde dag niet uitgepakt of bekeken, Dacht dat het reclame was. Er mag dus duidelijker op staan dat het een presentje/ kado is

Pluspunten

Ik ontving snel, vriendelijk en adequaat antwoord op een vraag. Dat is fijn en voelt betrouwbaar.

Scheldestraat 38

1823 WB Alkmaar

Over Say Cheese Today

SayCheeseToday is een kaascadeautje. Het is een felicitatie, beterschapswens of ‘zomaar’ een cadeautje voor iemand. En, heel handig, het past door de brievenbus! Je bent nooit te laat om het goed te maken, iemand een hart onder de riem te steken of zomaar iets te zeggen of te geven. Je vrienden en familie zullen blij verrast zijn met dit kaascadeautje en de persoonlijke kaart, met een glimlach als gevolg ;-)