2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Goed verpakt, netjes verzonden en keurig op tijd.

Veeeeel te duur in verhouding: 2 kleine kaasjes met een kleine kaasschaaf en minitubes. Schandalig hoe duur. Nooit meer.

Pluspunten

Netjes verpakt. Goede producten.

Pluspunten

Snelle service, direct antwoord op de mail.

Pluspunten

Zeer snelle levering en net contact.

Pluspunten

Snelle levering en goed verpakt

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

Krijg niet wat op de foto staat

Kaasje lijkt op de foto groter maar er zit in een piepklein doosje een piepklein kaasje

Pluspunten

Super pakketje mogen ontvangen! De kaas is erg lekker. Verzonden zoals aangegeven!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Zet het gewicht van de kaarsje erbij vond het behoorlijk tegen vallen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle service sneller als verwacht

Op de foto ziet het groter uit als in het echt . Voor die prijs wat jullie vragen voor het kaasplankje vindt ik het erg duur en zou ik het zo niet kopen.

Pluspunten

Snelle levering en een hele goeie communicatie. Alles werd met alle geduld en liefde uitgelegd.

Ga zo door, TOPIE.....

Pluspunten

Goed geholpen met mijn vraag over de bestelling. Optijd bezorgd en ontvanger vond het heerlijk.

Pluspunten

Superleuk concept!!!

Pluspunten

Erg klantvriendelijk!

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Pluspunten

origineel cadeau om te versturen. aandacht voor verpakking.

In mijn pakket zat een verkeerd kaasje, ik heb hier 2 keer over gemaild, maar geen eens een antwoord op gehad. dat is jammer, vooral omdat ik in hun beschrijving lees dat ze klantvriendelijkheid erg belangrijk vinden. update: een paar weken na deze beoordeling kreeg ik een mail dat ik alsnog het kruidenkaasje zou ontvangen. Fijn! Na 2 weken nogmaals gemaild dat ik het niet binnen had, antwoord: was niet op voorraad en zou komen als het weer binnen was. Inmiddels 1,5 maand na mijn bestelling , op de site is het kaasje op voorraad, maar ik heb nog niets binnen. Gewoon erg jammer, en zeker geen "smile" weer een update: na een mailtje over mijn verbazing hierover kreeg ik direct antwoord, dat het kaasje verstuurd zou worden. Helaas naar het verkeerde adres. weer mailtje verstuurd, en ik wacht nog steeds op het kaasje op het goede adres...... en nog een update, maand later....... nog geen kaasje gezien

Pluspunten

Een zeer goede indruk heeft SayCheeseToday op mij gemaakt. Ze hebben uiterst hun best gedaan om de smaken die ik in het moederdag-proefpakket wilde hebben ook daadwerkelijk te leveren. Vooral het sambal-kaasje vond mijn moeder erg lekker.

Pluspunten

Bestelling kwam op tijd voor Moederdag.

Betere product informatie

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Levering is correct

De getoonde kazen op foto komen veeel groter over dan in het echt. Vind het echt heeel veel geld voor die 2 kleine kaasjes

Pluspunten

Leuke producten

De website is op mobiel niet zo heel erg overzichtelijk

Pluspunten

Levering naar wens

Scheldestraat 38

1823 WB Alkmaar

Over Say Cheese Today

SayCheeseToday is een kaascadeautje. Het is een felicitatie, beterschapswens of ‘zomaar’ een cadeautje voor iemand. En, heel handig, het past door de brievenbus! Je bent nooit te laat om het goed te maken, iemand een hart onder de riem te steken of zomaar iets te zeggen of te geven. Je vrienden en familie zullen blij verrast zijn met dit kaascadeautje en de persoonlijke kaart, met een glimlach als gevolg ;-)