Pluspunten

Uniek cadeautje, de ontvanger reageerde enthousiast. Overzichtelijke website met eenvoudig bestelsysteem.

Nog meer keuze in de doosjes.

Pluspunten

De ontvanger meldde direct aan mij: wat een grote persoonlijke verrassing ! Als besteller vond ik dit ontzettend leuk om te lbestellen en te laten versturen.

Pluspunten

De kaasjes zijn heerlijk. Leuk cadeau Werd erg op prijs gesteld. Op tijd bezorgd.

Pluspunten

Keurig afgeleverd de volgende dag!

Pluspunten

Uniek cadeautje, een feest om te bestellen!

Pluspunten

duidelijke communicatie mooie verpakking en een zeer snelle levering

Pluspunten

Product is prachtig en goed verpakt. Snelle en goede levering.

Nog meer leuke teksten, waaruit je kan kiezen?

Scheldestraat 38

1823 WB Alkmaar

Over Say Cheese Today

SayCheeseToday is een kaascadeautje. Het is een felicitatie, beterschapswens of ‘zomaar’ een cadeautje voor iemand. En, heel handig, het past door de brievenbus! Je bent nooit te laat om het goed te maken, iemand een hart onder de riem te steken of zomaar iets te zeggen of te geven. Je vrienden en familie zullen blij verrast zijn met dit kaascadeautje en de persoonlijke kaart, met een glimlach als gevolg ;-)