Pluspunten

Prettig en deskundige informatie gekregen.

Pluspunten

Goede service, leveren kwaliteit

Pluspunten

Kundige vriendelijke verkopers en bezorgers

Afleverdatum bevestigen per SMS/E-mail

Pluspunten

Prettige bejegening Duidelijke en heldere afspraken Betrouwbaar Kwaliteit

Pluspunten

Goed bedrijf wat afspraken na komt

Pluspunten

Uitstekende service ook na levering bankstel.Kleine beschadiging tijdens vervoer adequaat en tot volle tevredenheid uitgevoerd.Ook attente en volledige uitleg bij aankoop in showroom in Gouda.

Geen.Zo doorgaan!

Pluspunten

Prima ontvangst in de showroom, goede en ongedwongen uitleg over de verschillende producten. Voor de tweede keer een chesterfield zit combinatie gekocht. Na aflevering ontdekten we een kleine afwijking in de kussens. De zeer snelle reactie en oplossing getuigt van een prima service.

Aflevering kan wel wat klantvriendelijker.

Pluspunten

Voldoende vrijheid om alles zelf te kunnen bekijken goede voorlichting over zowel materialen als zitcomfort

Pluspunten

We zijn goed geholpen door de baas en de chauffeurs hebben de bank netjes afgeleverd.

Pluspunten

Goed advies en betrokken begeleiding bij koopbeslissing. Groot aanbod

Misschien is,het een idee een een staal met lederopties aan klanten te verstrekken, zodat thuis de keur kan worden beoordeeld. De invloed van de lichtinval thuis geeft toch vaak een totaal ander beeld dan in de showroom .

Pluspunten

Vriendelijk en goede service

Pluspunten

Komen afspraken na! Bestelling van artikelen online snel en goed afgeleverd.

Pluspunten

Uitstekende service: Ik werd erg goed geïnformeerd. Wijzigingen van leverdata en -plaatsen vormden geen enkel probleem. Alle medewerking gekregen.

Pluspunten

Vriendelijke ontvangst...goed advies en prima aflevering

Gewoon zo doorgaan....

Pluspunten

overzichtelijk, en fijn dat je met de pc muis kris kras door het bedrijf kunt switchen, dank zij de view.

weet er geen.

Pluspunten

Super blij met mijn nieuwe bankstel. Kwam voor een andere type, maar werd door het zeer behulpzame personeel op een andere gewezen. Deze sluit nog beter/perfect, na wat nazorg (zie tips), aan op mijn wensen.

Na levering toch iets minder blij met de zitkussens, gelukkig werd deed snel en goed opgelost.

Pluspunten

Ze laten je rustig door de winkel wandelen en rondkijken, geen druk en als je wat te vragen hebt krijg je goede uitleg zelfs na diverse malen terug komen om een beslissing te maken. Deze mensen hebben tijd zat om je een beslissing te laten maken en niet onbelangrijk 1e kwaliteit meubelen.

nvt

Pluspunten

Mensen met liefde voor het product dat verkocht wordt. Echte kenners die klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan.

Pluspunten

De verkopers hebben verstand van zaken en leveren kwaliteitsbanken, ze hebben een goede service. Zowel de eigentijdse als traditionele modellen zijn prachtig.

Pluspunten

Parkeerplaatsen voor de deur en rolstoel vriendelijk. We zijn ontzettend goed geholpen. erg blij met onze springvale!

Nijverheidsstraat 24

2802 AL Gouda

Over Springvale Chesterfield

Springvale Chesterfield is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in handgemaakte, klassieke Chesterfield-meubels. Het biedt een exclusief assortiment banken, fauteuils en andere meubelstukken, gemaakt met oog voor detail en vakmanschap. Springvale Chesterfield staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, tijdloze ontwerpen en de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken, waardoor het een uitstekende keuze is voor liefhebbers van luxe en elegantie.