Pluspunten

Zeer tevreden met onze Chesterfields. Geweldige Service! Een ontzettende mooie afwerking

Te veel keuze ;)

Pluspunten

Perfecte kwaliteit heerlijk zitcomfort makkelijk onderhoud.

Pluspunten

Mooi pand, mooie & kwalitatief goede banken plus aardig personeel! Aanrader.

Pluspunten

Geweldige ambiance, nog steeds de bekende springvale kwaliteit van vroeger.

Was even zoeken om de juiste oprijlaan te vinden.

Pluspunten

Op een zeer deskundige en prettige manier geholpen, adviseur met passie voor een Chesterfield en dat voel je aan alles! Zeer uitgebreide collectie, vele mogelijkheden. Hier hebben ze voor iedereen iets moois! Levering was tot op de puntjes perfect, compliment aan de deskundige bezorgers.

Pluspunten

Top Service!

Pluspunten

Geweldige nieuwe showroom. Afgelopen week een mooie 2,5-zits Burnley besteld. Op de webshop vooraf goed ingelezen. Als u hier niet slaagt, dan weet ik het ook niet meer.

Gouda was voor ons ruim anderhalf uur rijden. Dat was het absoluut waard. Wellicht in de toekomst een extra filiaal in het zuiden van Nederland? ;)

Nijverheidsstraat 24

2802 AL Gouda

Over Springvale Chesterfield

Springvale Chesterfield is een Nederlands bedrijf gespecialiseerd in handgemaakte, klassieke Chesterfield-meubels. Het biedt een exclusief assortiment banken, fauteuils en andere meubelstukken, gemaakt met oog voor detail en vakmanschap. Springvale Chesterfield staat bekend om zijn hoogwaardige kwaliteit, tijdloze ontwerpen en de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken, waardoor het een uitstekende keuze is voor liefhebbers van luxe en elegantie.