Hele goede snelle service

Ik had allemaal paarden accessoires gekregen van chocolade, maar het zadel was gebroken, ik kreeg gelijk de volgende dag een nieuwe opgestuurd!

Mooi product en snel geleverd

De bestelling is eenvoudig, leuk ook dat je een eigen thema kunt uploaden wat goed wordt weergegeven. De levering is snel en het product is zeer zorgvuldig ingepakt. Hulde.

Waaaauwwwww

Heel mooi vaderdagsgeschenk! Zorgvuldig verpakt!

Uitstekende service.

Ziet er prachtig uit en binnen 24 uur kon ik het ophalen (laten verzenden kan ook).

Snelle levering en zeer goed verpakt

Heel lekker en op tijd geleverd!

Bij het bestellen was alleen de vraag of het op tijd geleverd zouden worden. Helemaal geen probleem, we hadden het ruim op tijd. En toen we het binnen hadden en ze proefde, heerlijk. Echt een aanrader.

Mooi product en levering conform belofte

Product is prima en de levering is conform toezegging en verpakking ook goed. GLS leverde binnen de toegezegde tijd.

Goede snelle service

goede kwaliteit snelle service

Chococup!

Voor iedereen in het hockeyelftal een chococup besteld met persoonlijke foto. Lekkere melkchocolade, mooie cup en scherpe foto. Snelle levering en alles intact aangekomen door de beschermende verpakking. Top!

Super snelle service, behulpzaam en mooie producten die ook nog eens erg lekker zijn... een aanrader!

Prachtig en lekker

We hebben een hart met foto besteld. De kwaliteit was dermate goed dat onze moeders het eerst niet geloofde dat het chocolade is. En de chocolade is ook nog eens erg lekker. Echt een aanrader!

Gepersonaliseerde chocolade

Leuke chocolade gereedschapset gekocht met een gepersonaliseerd tintje. Snelle levering en zag er heel leuk uit !

Voldeed niet aan mijn verwachting

Ik had een iPad besteld en deze kon alleen met foto geleverd worden. Heb ik gedaan maar mijn verwachting was dat deze als achtergrond zou zijn en voorop de icoontjes van eventuele sites zoals je een iPad opent. Nu was het gewoon een schilderijtje. De chocolade is perfect Mvg Marja

Verrukkelijk

fijne website, snelle levering, verrukkelijke chocolade

Snel geleverd en heerlijke chocolade

geweldig

ik had de XXL paashaas zondag besteld , maandag ochtend kreeg ik bericht dat die verstuurt ging worden en dinsdag was die bezorgd in een grote doos dat is een snelle servies 1 week voor Pasen.

Lekkere chocolade

Snelle levering en chocolade is prima

Mooie presentatie en heel lekker

Jammer van het kartonnetje want zo leek het alsof er nog meer chocolade was haha!

Een groots cadeautje

Goede kwaliteit

Snelle levering, heerlijke chocolaadjes

Chocolade Dierentuindiertjes als presentje na een afdelingsavond van Vrouwen van Nu. Er is een presentatie gegeven door een medewerker van Wildlands. Het presentje werd zeer gewaardeerd door de aanwezigen.

Snelle levering,

Ziet er heel mooi uit

Mooi product en snel geleverd

Chocolade haan besteld voor werk, snel geleverd en de print erop is mooi verwerkt. 10/10 Smaakt uiteraard ook heel goed.

Prachtige producten en snelle levering

Wij bestellen geregeld gepersonaliseerde producten en kunnen met één druk op de knop de vorige bestelling opnieuw bestellen. De producten worden in goede bescherming ingepakt en snel geleverd. Zeer tevreden!

Schneller Versand und tadellos verpackte Ware

Sehr schneller Versand und tadellos verpackte Ware! Leider kein Versand nach AT. Schokolade riecht und schmeckt fantastisch:-)

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch