Geslaagd!

Snelle levering, goed verpakt en ziet er top uit! Mijn zoon is er erg blij mee!

Chocolade smaakt raar

De chocolade zag er mooi uit. Echter zat er een rare nasmaak aan de chocolade. Het lijkt nog het meeste op afwasmiddel. Wellicht is er in productie/ schoonmaak proces iets mis gegaan?

Alles helemaal prima verzorgd.

Heel makkelijk te bestellen en dan ook nog snel geleverd. En n prachtige mooie pinguïn in chocolade. Kleinzoon vond m prachtig.

Pakket is nog niet ontvangen bij geadresseerde

Slecht, was een cadeau voor opening winkel, maar is nu de lol er van af!!!

Geweldig!

Super mooi gepersonaliseerd kado! Heel goed verpakt, en snel verzonden! In totaal 2x per post verzonden en alles nog heel aangekomen! Top! Heel veel dank!

Het pakketje is er nog steeds niet

Zeggen dat het al 3 keer is afgeleverd en nog steeds niks Als ik jullie was liet ik deze firma GLS eens gauw uit het bestand wissen wat een bedrijf Ps dus ik weet nog steeds niet of de chocolade lekker is Mvg Frank

Snelle verwerking van de bestelling en heerlijke chocola!

Ik bestelde op woensdagavond chocolade flikken met muisjes, koos voor afhalen omdat het erg warm was die week en ik niet wist of ze het zouden leveren. De ochtend erna om 8.30 kreeg ik al een mail dat ik het op kon komen halen. Ophalen ging ook snel en vriendelijk. Heerlijke chocola uit kunnen delen aan mijn collega's voor mijn zwangerschapsverlof.

Snel geleverd, goede kwaliteit

Precies zoals verwacht, mooi verpakt, absoluut aan te bevelen

Aanrader! Snelle levering en alles naar wens. Er komt zeker een volgende keer.

De pure hagelslag gemaakt van Belgische chocolade en de soezen die ik erbij besteld had waren van een exceptionele inhoud een vulling zoals ik nog nooit geproefd had. Zeker een goede aanrader

Heerlijke chocolade

Topkwaliteit, een product was gebroken, maar dat gebeurt soms, tijdens het vervoer. Verder alles prima in orde.

Na vrijdagavond de bestelling gedaan te hebben op dinsdag middag alles ontvangen. Erg goed ingepakt, niks beschadigd. Een geweldig cadeau , individueel en hopelijk lekker Bedankt

Prachtige choco scooter

Volgens afspraak geleverd en zo netjes ingepakt waardoor het heel aan komt

Mooi, snel en persoonlijk. Een woord Top!

Heel snel geleverd,een prachtige chocolade vis

Is uitstekend geleverd, alles zoals afgesproken!

Pakketje is goed aangekomen, communicatie was dik in orde

Super !

Ziet er heel goed uit ! Keurig netjes verpakt dus goed aangekomen.

Ziet er top uit

Positief

goede smaak en goede service

goede service en goede smaak tot volgend jaar gr ad

Het paasei was voor mijn vriendin. Werd netjes op tijd bezorgd. Ze vonden de chocolade heerlijk!!!

Prachtige creatie en goede levering!

Heel erg bedankt voor jullie service, onze bestelling is naar een klant gegaan die er ontzettend blij mee is!

Goed, helaas 1paashaas beschadigd met transsport waarschijnlijk.

Geleverd zoals afgesproken

Leuk cadeau geleverd zoals afgesproken

De chocolade Paashazen waren zorgvuldig verpakt en zijn heel aangekomen!!

Heel lekkere chocolade

Zelfs de verpleging kon er niet van af blijven ik ook niet

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch