Laden reviews...
134 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De beoordelingen zijn overwegend positief met snelle levering en nette verpakking. Klanten noemen vriendelijke service en betrouwbare afhandeling. Over het algemeen blijft de indruk positief en consistent.
Goede kwaliteit. Netjes verpakt dus niets kapot, wat de laatste tijd bij steeds meer bedrijven gebeurt omdat ze de dozen te vol duwen. Lekker, was alles. Ook snel in huis. Assortiment mag van mij nog groter. Lekker makkelijk met bestellen. Bestel graag grote hoeveelheden. Aanrader.
18 February 2026
Simone
Valthermond
Lekkere chocolade en ook goed bedrijf TOPPIE
14 February 2026
Marjan
Driebergen
Snelle levering, perfect verpakt.
14 February 2026
Marianne
's-Gravenpolder
Netjes verzorgd zag er leuk uit
11 February 2026
Cora
Den bommel
Ondanks dat Sinterklaas al voorbij is, konden we bij jullie nog terecht voor chocolade in dit thema. Erg blij mee!
11 February 2026
Cindy
voorburg
Mooi gemaakte chocolade hartjes met eigen foto. A+++
9 February 2026
Davy
Belgische kust
Goede service en vriendelijke mensen.
9 February 2026
ferdy
Denbosch
Heerlijke hagelslag
7 February 2026
Corina
Hoogenweg
We hadden een bestelling geplaatst, deze werd geleverd, echter met schade. Contact opgenomen, meteen een nieuwe verstuurd.
5 February 2026
Frank
Gemert
Chocolade met foto besteld. Was erg mooi en erg snel geleverd!
3 February 2026
Macy
Den Bosch
Ziet er mooi en netjes uit. Ben er heel tevreden mee.
2 February 2026
Farina
Almere
Heerlijk en leuk kado. Goed verpakt en erg lekkere chocolade.
26 January 2026
Anja Sterrenburg-Delwel
Rotterdam
Bijzonder tevreden snelle verzending goed geïnformeerd en een zeer verzorgde verpakking echt een aanrader
21 January 2026
Gerda
Amsterdam
Helaas was door het vervoer een voorwerp gebroken ondanks dat het netjes ingepakt was. Na reclamatie meteen nieuwe opgestuurd gekregen. Chocolade is van heerlijke kwaliteit.
20 January 2026
Chantal
Roermond
We zijn heel tevreden binnen een paar dagen al afgeleverd en netjes verpakt en heel lekker chocolade
19 January 2026
Anita
Dongen
Eerste keer besteld bij Choco-World, dat liep vlot en pakket snel geleverd. Goed verpakt! En super groot assortiment, voor ons de reden om nog een via CW te bestellen :-)
18 January 2026
RB
Castricum
Chocolade schoen besteld .heel erg leuk met persoonlijk kaartje. En super snel geleverd .zeker een aanrader
18 January 2026
Marian
Weert
Cijfers kwamen goed verpakt binnen, zagen er prachtig uit! Leuk om kado te geven en te krijgen!
16 January 2026
Annette
Bleiswijk
Ik heb een melkchocolade champagnefles besteld met gepersonaliseerde sticker. Alles is op tijd klaar en op tijd verzonden en ontvangen via koerier. Het kost iets meer, maar dan heb je ook wat: fantastische service en een uniek cadeau. Bedankt Choco World!
13 January 2026
Victor
Utrecht
Ondanks sneeuw en gladheid was ons kado op tijd en heel aangekomen!!!
11 January 2026
Katharine
Utrecht
De choco bekers waren netjes op tijd geleverd. Toen bleek dat tijdens transport er iets niet helemaal goed was gegaan, kreeg ik gewoon nieuwe opgestuurd. En nog snel ook. Echt heel netjes. Gewoon heel tevreden.
11 January 2026
Martijn
Alphen aan den Rijn
Makkelijk te bestellen en helemaal mooi
10 January 2026
Carla
Erp
Heel tevreden.
10 January 2026
Nendy
BIERVLIET
Producten an sich erg lekker en heel goed ingepakt. De bezorgpartner gaat erg slecht met pakket om ondanks de gigantisch duidelijke “breekbaar” stikkers… ik zou overwegen GLS buiten de deur te doen
3 January 2026
Tim
Leiderdorp
Bij deze de mail die ik naar de klantenservice heb gestuurd: “Beste, Zojuist heb ik mijn chocolade spuitletter ontvangen. Ik keek er erg naar uit, omdat ik dol ben op deze romige chocolade. Mijn teleurstelling is dan ook groot na de eerste hap, omdat de letter niet van roomchocolade is gemaakt, maar gewone chocolade in de vorm van een spuitletter. Verder is de chocolade ook erg smakeloos, en lijkt daarom zeker niet van Callebaut gemaakt te zijn. Kortom, absoluut de 11 euro die ik hier voor heb betaald niet waard. Erg jammer. Vriendelijke groeten.” Helaas werd er door het bedrijf niet gereageerd, dus heb ik een review achtergelaten. Hier volgt hun reactie: “ beste , jammer dat je de spuitletter niet lekker vond ! de callebaut chocolade word aangemaakt met slagroom , om deze spuitbaar te maken , oftewel in te dikken . anders kun je de letter niet maken. als jij zo goed weet hoe je een spuitletter moet maken , mag je het hier voor komen doen . wij hebben bewust niet gereageerd op je mail , omdat wij die erg onbeschoft vonden ! op zulke mails hoeft onze klantenservice niet te reageren. deze reactie hadden we dus ook verwacht.” Naast het maken van spuitchocolade, valt over er hier duidelijk ook nog iets te leren over klantvriendelijkheid.
Beveelt niet aan
20 December 2025