Alles ging goed

Ik kreeg goeie updates over mijn bestelling en de levering was goed gegaan

Leuuuuuuk

Ik wist geen cadeautje en kwam choco world tegen....Leuke chocolaatjes besteld met t gezicht vd jarige job...Super leuk

Prima producten, snelle levering, heel goede verpakking

Heel leuk, vlot en snel

Een enorm paasei dat we uiteindelijk met 20 kinderen konden verorberen, met logo van de organisatie, gekozen, besteld, betaald en geleverd binnen de 3 dagen. Geweldig! (Aangekomen zonder brokken en helemaal volgens de indicaties online)

Zeer goed!

De bezorging was snel. De chocola viel heel erg in de smaak bij mijn vriendin , mijn man wil ook zo'n cadeau voor zijn verjaardag !!

#BlijEi

We waren redelijk laat met de bestelling maar kregen toch ruim op tijd alles binnen voor de Pasen. Verpakking en kwaliteit van de chocolade helemaal op orde. Bestellen zeker nog een keer!

Ontzettend goede service!

Mooie producten en een ontzettend goede service!

Snelle levering.

Snelle levering. Maar jammer dat deze stuk aankomt. Als je dat niet wilt dat deze stuk aankomt dan moet je veel betalen voor garantie.

Voldeed niet aan verwachting

Jammer genoeg zaten de eierhelften scheef en los van elkaar

Misleid door dat ik de verzendkosten terug zou krijgen bij zelf ophalen

De bonbons zijn niet allen gevild met slagroom, slechts enkele

Goede kwaliteit

Alles werd keurig op tijd geleverd. Gelukkig ook heel, want het is best breekbaar spul. Maar met dik noppenfolie en stootkussentjes zat het goed verpakt. Leuk om kado te doen en leuk geprijsd.

Super super goed!

Snelle levering, hielden rekening met bijvoorbeeld Pasen en dat we wilden gaan vertellen dat ik zwanger was zodat het er op tijd zou zijn etc. Goede en snelle communicatie en snel opgestuurd!

Voor herhaling vatbaar

Besteld via gebruiksvriendelijke website met levering volgens afspraak. Zoiets maakt het leven eenvoudig

Super verpakt en goed op tijd geleverd, Toppie

Komt overeen met afbeelding, zorgvuldig verpakt, op tijd geleverd, goede kwaliteit. We zijn meer dan tevreden en vol lof.

Snel geleverd en goede kwaliteit

Lekker chocolade maar jammer dat hij kapot was

Jammer dat onderkant gebroken was. En we daarvoor zoveel moeten betalen voor het transport.

ruime keus, snel geleverd

zeer tevreden. Nog wel een suggestie: ik kon geen mogelijkheid vinden om een artikel naar meerdere adressen te sturen. met 4 kleinkinderen die een paashaas kregen moest ik 3 x opnieuw bestellen omdat het om een ander kind en adres ging. en dus ook 3 x via ideal moest betalen. misschien iets om over na te denken om de mogelijkheid te hebben iets naar verschillende adressen te sturen.

Mijn bestelling was ondanks de goede verpakking kapot binnengekomen. Ik heb gemaild en kreeg de volgende dag gelijk een nieuw exemplaar, dus helemaal top!

Prima voor cadeau's

Snelle levering en ziet er prachtig uit

Goede ervaring

Ik had een paasei besteld voor mijn vrouw en hij werd op tijd geleverd. Het ei was zeer goed ingepakt en helemaal heel. En nog belangrijker, de smaak was ook goed. Mijn vrouw was er blij mee.

na een telefoontje heeft chocoworld binnen een dag een chocolade olifantje voor me gemaakt het stond ingepakt klaar, toen ik het kean ophalen. heel erg bedankt

Super goed

Besteld volgende dag al binnengekomen

Artikel kwam gebroken, maar samen goed kunnen oplossen. Blij met mijn Bestellingen

Prima service en heerlijke chocolade

Mijn bestelling werd zeer snel gemaakt en ik kon hem ophalen. De verzendkosten werden binnen een dag teruggestort. De chocolade was zoals altijd heerlijk. Kortom, meer dan tevreden.

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch