Ziet er heerlijk uit

Snelle levering, goed verpakt, ruikt heerlijk en ziet er mooi uit!

Leuk

Super snelle levering. Jarige waren er heel blij mee.

snelle en goede service

Eerste ervaring, zeer positief. Snelle service. Product in lijn met verwachting. Zeer goed verpakt.

Een mooi product

Er werd een mooi product geleverd, de foto was goed afgedrukt

Leuke verrassing voor Pasen

Leuke website, snelle levering. Grote Paashaas (50cm) besteld voor Pasen in melk en puur. Ze zijn echt mega groot en leuk ingepakt. De levering was zonder beschadigingen.

Super goede chocolDe

Dik tevreden!

uiteindelijk prima

zou klacht over bezorging wel serieus nemen en niet de klant aanvallen en zeggen dat jullie gesloten zijn kunnen wij niets aan doen. ik heb zakelijk besteld maar bij mijn huisadres laten bezorgen er is continu iemand thuis geweest. Gls is inet 2 x eerder aan de deur geweest. het gaat om de manier waarop er gereageerd word. het bestelde product was prima

Bonbons met foto besteld. Snel geleverd, duidelijke foto en smaken heerlijk. Inmiddels nieuwe bestelling gedaan !

Uitstekend!

Snelle verzending, goede communicatie en product zoals beschreven. Top!

Totaal anders dan normaal

Goedenmorgen. De smaken waren weer heerlijk. Helaas waren de meesten allemaal gebroken. Kan door de vervoerder komen. Maar zonde voor dat geld. Evengoed alvast goed weekend

Snelle, goede levering van mijn bestelling

Prima ervaring, gekregen wat ik verwacht had. Lekkere chocola, duidelijke foto erop. Goed verpakt en goede informatie over de verzending.

Product naar wens

Uniek model chocolade, zoals afgebeeld.netjes verpakt en snel bezorgd. Zeer tevreden.

Keurig en correct geleverd.

Jammer dat er geen verdere info verstrekt wordt over afmetingen.

Snelle service en heerlijke producten die de verwachting overtreffen

Snel verzonden, goede service en hulp bij dramatische bezorging!

GLS had (alweer) het pakketje ergens in de wijk bezorgd zónder bericht en met het vervalsen van mijn handtekening voor ontvangst. Chocoworld heeft dit probleem direct de wereld uit geholpen en GLS heeft de betreffende chauffeur ontslagen. Erg tevreden over de snelle oplossing!

Snelle breukloze levering, mooi product

Alles werd snel geleverd en was door de goede verpakking helemaal heel. Leuke kaartjes erbij. Het enige was dat ik had gekozen voor de duurdere garantie levering, dat zou ik niet meer doen. Kreeg er niks extras zoals een track and trace voor. Het pak werd in ene bezorgd, gelukkig was er net iemand thuis

Heerlijke chocolade

Snelle verzending en heerlijke chocolade.

Chocomunten met foto

Helemaal prima! Zomaar vergiste ik me even in de 2 winkels waar ik Chocolade had besteld en gaf ik een verkeerde review af aan Chocoworld. Goed dat ze je erop wijzen ;) Gelukkig was deze chocowinkel goed en was de jarige heel blij met de munten. Hier zo ik zo nog een x bestellen.

Mooie producten. Veel keuze

Mooie producten op de site. Er is veel keuze. Helaas was de chocolade kapot, maar dit is hoogstwaarschijnlijk gebeurt met vervoeren. Het was daarentegen wel goed ingepakt.

Keurig verpakt en met zorg gemaakt en verstuurd.

Top choco

Makkelijk besteld, snel verzonden en heel goed verpakt

gewoon geweldig

Zoals mijn 1ste aankoop ,was het nu weer gewoon goed. Choco zoenen zijn weer heerlijk en perfect. En het cadeautje voor mijn Huisarts die met pensioen is gegaan was ook TOP! Hij vond het echt heel mooi en geweldig gemaakt en ook in zijn smaak : Puur.

Goed verpakt nette levering

Top, alleen jammer dat je van te voren geen bezorg datum kan aangeven.

Snelle en nette levering.

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch