Duidelijke website en zeer snelle levering

Uitstekend!

Mijn eerste levering chocolade was gesmolten, dit hebben ze direct recht gezet door nieuwe op te sturen. Superservice!

goed geschenk idee

de chocolade cijfers zijn goede geschenken voor verjaardagen en andere evenementen. als tip : in ons geval was het cijfer 9 niet perfect: er zaten nogal wat luchtbelletjes in. Misschien een iets zwaardere qualitiets controle uitvoeren.

Snelle levering (ondanks COVID-19)

Snelle levering in België, ideaal.

Goed geholpen

Goed te woord gestaan aan de telefoon, wilde er nog wel na bestellen, maar voor 2 doosjes vindt ik ruim 13€ bezorgkosten beetje teveel. Maar ze zijn zeker goed bevallen door de snoepers

zonder meer goed

min puntje slecht telefonisch bereibaar

geen controle op levering

levertijd is niet gerespecteerd woensdagmorgen besteld en maandagmiddag 14.00 u nog niet geleverd. Voeding en 5 dagen onderweg is niet verantwoord !

Snelle levering en mooie producten

Prettig

Heel tevreden, chocolade netjes verpakt verzonden. Smaakte heerlijk!

Ziet er mooi uit en top service!

Vis zou mooi zijn geweest als hij heel was overgekomen

Helaas was de vis kapot bij levering

Een hele mooie voetbal,de persoon voor wie die was vond hem prachtig. Snel bezorgd.

top

snelle levering leuk product!

Super goed gedaan

Snel van bestelling tot levering!

Zie boven

Ziet er super uit

Makkelijk te bestellen en snel geleverd. Jammer dat dhl vertraging had

Ontzettend origineel!

Weer eens wat nieuws en orgineel!

Top zaak

Ik had mijn chocolade uil de volgende dag al binnen, uitstekende service!

Oke.

Het bestellen ging prima. Levering ook. Alleen vrij hoge verzendkosten.

Prima !

Makkelijk te bestellen, snelle afhandeling, snelle levering.

Goeie Levering En Lekkere Chocolade!

Enige mankement was dat er spikkels witte chocolade op onze gewone chocolade repen zaten. Maar goed, gaf ook weer een beetje een 'rustic' vibe.

Chocotastisch

Makkelijk te bestellen: snelle levering n en mooi verpakt!

Fantastisch product

Makkelijk te bestellen, duidelijke communicatie, afgeleverd goed verpakt in bobbeltjes plastic en in doosje met fragiele, mooi product ene ook nog lekker. Complimenten!

Zeer behulpzaam

Het systeem gaf melk aan, terwijl ik puur ingetoetst had. Na telefonisch contact gewenste product besteld en goed ontvangen.

Prachtige Choco hond

Precies wat we verwachten, goed verpakt en snel geleverd. Nakomen wat is beloofd, zo hoort het!! !

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch