Lekker chocola en sneller levering.

Snelle levering. Helaas waren 3 chocolade cadeaus kapot van de 5. Verder was alles lekker volgens de ontvangers.

Heel netjes verpakt en bezorgd Top service!

prachtig

heel goed ziet er prachtig uit

Alles netjes op tijd geleverd en heel aan gekomen.

Goede ervaring.

Vlotte levering, het product ziet er uit als op de site. Smaakte ook nog eens heel lekker.

TOPPIE !

Perfect en netjes ingepakt en heerlijk om van te smullen ! TOPKWALITEIT !

Goed en stipt.

Ik had eerlijk gezegd niet anders verwacht. Mijn vorige bestelling ging ook prima over de bühne... Dank jullie wel! Jur.

Erg goed verpakt en snel bezorgd. Prima.

Prima prijs en netjes verzorgd.

SUPER

goeie service,snelle levering

Leuk en lekker

Leuk om iemand mee te verassen. Goed verpakt.

Het pakketje kwam goed op tijd en was goed beschermd!

Prima geholpen, goede kwaliteit chocola

Ik moest op korte termijn een cadeau bedenken voor mijn vrouw, kwam via internet op jullie site. De informatie op jullie site is prima, kon snel mijn bestellingen plaatsen. Ik was aangenaam verrast dat de bestelling eerder geleverd werd, gelukkig was mijn vrouw niet thuis. Na telefonisch overleg werden de chocolaatjes nestjes in een doos voor de deur geplaatst. Iedereen was weer gelukkig. Dank daarvoor.

Super service!

Lekkere chocolade

Erg lekkere chocolade, snel binnen! Het kaartje wat er bij zat met welke bonbon met wat gevuld was was een onduidelijk omdat het plaatjes van andere bonbons waren. Ook de omschrijving op de site was een beetje onduidelijk; Ik had witte chocolade bonbons besteld met slagroomvulling, ik ging er van uit dat het alleen ‘gewone’ slagroomsmaak was, omdat er veder niets bij stond, maar dit was slagroomvulling met allerlei soorten smaakjes, wel lekkere smaken!

Geweldige verrassing!!

Mijn 60 jarige zwager verrast met origineel cadeau van Choco-world. De heerlijk chocolade met een persoonlijke foto, was zeer welkom en een verrassing.

Trage levering, product ziet er minder uit.

Levering duurde bijna een week, het waren ‘negerzoenen’ die ook nog ‘gekraakt’ waren. Ik had hier besteld omdat het afleveradres dicht bij was , minder dan 10 km.

Snelle en goede levering.

Had een chocolade hart voor mijn zus besteld en naar haar laten opsturen. Hij kwam snel aan en was zeer goed verpakt en dus nog heel. Vond hem zeer mooi. Dus dan ben ik er zeer tevreden over.

Mwah

Ik had melk en puur gevraagd, maar er zaten best veel witte chocolade bonbons tussen. En die lust ik niet. Jammer! De bonbons op zich waren wel oké, qua smaak niet echt variërend.

Heerlijke chocolade en goede service

Heerlijke chocolade en goede service

zeer slecht

bestelling niet ontvangen

Snelle levering en goede kwaliteit!

Snelle levering. Leuke verpakking. Goede kwaliteit.

Prima service goed product en snelle levering

Ik had de chocolade vrachtwagen besteld . Het is een leuk kado om te geven.

Ik vind jullie een geweldige bedrijf!!

Mijn ervaring me jullie is geweldig!! Van bestellen tot levering, alles ging gemakkelijk en is heel goed verpakt en er werd snel geleverd!!

Heerlijke chocolade snel geleverd

Prima product, makkelijke website, prima prijs

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch