Nooit meer

Er is nog steeds niks bezorgt bij mijn zus de bonbons waren als troost bedoeld voor mijn zus die na 50 jaar huwelijk haar man naar een tehuis moest brengen wegens zijn Altsheimer op deze dag , maar helaas er is nog steeds niks bezorgt ! ik snap dat t druk is ...maar leuk is het niet

Zaliggggg

Dnelle levering van de kerstchocolaatjes en ze waren heeeerlijk

Super mooi resultaat

Heel de levering was prachtig en mooi om te zien! Precies zoals ook via de website wordt voorgesteld. En netjes geleverd, zodat alles ook heel op de bestemming is aangekomen!

Snelle levering maar helaas was een deel van mijn bestelling gebroken aangekomen.

Supper

Een bedrijf die hart voor zijn product en de klant heeft raad hem zeker aan

Snelle levering en goede producten

De levering was de dag na de bestelling nog net voor kerst binnen gekomen. Verschillende chocolaatjes besteld en dat was zeker de moeite waard. Smaken echt heel goed en het is ook nog eens netjes in doosjes verpakt. Zeker een aanrader voor een verjaardag, feestdagen of iets anders.

Mooie en lekkere chocola en super snelle service

interessant

Interessant om deze mail te ontvangen terwijl het produkt nog niet is ontvangen .

Vooral heel mooi

Zag er mooi uit en goed verpakt.

Snelle service en de producten zijn zeer goed

Uitstekende ervaring op alle gebied

Fijne bestelsite, je wordt goed geinformeerd over de status van de bestelling, zeer goed beschermd verpakt verzonden en niet onbelangrijk....heerlijke chocolade. Zeker een aanrader!!

Uitstekende service

Snel, vriendelijk

Het was weer lekker

Heel onprofessioneel

Ik wilde iets retourneren en daat kreeg ik hele vreemde whatsappberichten op. Daarnaast totaal niet meedenkend en professioneel. Ik bestel er nooit meer.

Heerlijke chocola eenvoudig te bestellen

Leuk dat er een persoonlijke wens toegevoegd kan worden. Ondanks alle kerstdrukte werden de cadeautjes toch op tijd bezorgd.

Fijne eerste ervaring,chocolade was heel lekker werd me verteld

De ontvangers waren super verrast!

Was bang of het allemaal wel heel aankwam! Maar had mij geen zorgen hoeven maken want het was prima verpakt! Zag er hartstikke leuk uit! Jammer genoeg waren het cadeautjes, mocht er dus niet van snoepen!

Zeer goed ingepakt!

Levering die zorgvuldig was uitgevoerd. Ziet er goed uit en was redelijk snel geleverd.

Geweldig!

Snelle levering, zelfs tijdens de kerstweek.

Uitstekende service

Na een onuitvoerbare bestelling (vanwege mijn slechte foto) werd telefonisch contact gezicht en een bruikbaar alternatief aangeboden. Top!

Meer dan uitstekende service!!

Ik had een voetbal uit chocolade besteld die helaas, waarschijnlijk door het orderbedrijf, gebroken geleverd werd. Ik kreeg gratis een nieuwe geleverd zonder enige moeite te moeten doen. Een perfecte service en tevreden kinderen!! ;-)

Prima website, goede en leuke producten

Duidelijke website, leuke en kwalitatief goede producten, snelle levering.

Chocolade olifant besteld, deze was zorgvuldig ingepakt en goed beschermd om beschadiging via de post te voorkomen, we hebben hem heel mogen ontvangen!

Genoeg keuze voor een leuke prijs

Keurig netjes ontvangen

Op tijd en in goede staat geleverd

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch