Netjes geregeld

Een goed product tegen een nette prijs.

Super service en snelle leverging

Telefonisch goed geholpen bij mijn keuze. Verzending naar Frankrijk, Belgie en Nederland. Allemaal goed verlopen en aagekomen binnen 2 dagen. TOP

Was mooi gemaakt wat ik besteld had zat goed verpakt en snelgeleverd dus uitstekende kwaliteit en service

Snel geleverd , lekker , goed verpakt

Super leuk cadeautje

Mijn handige collega met een super net en verzorgt cadeautje ( gereedschap set van chocola) heel blij kunnen maken. Het gaat om het gebaar maar als het dan er ook nog zo goed uitziet wordt je extra blij.

Super service

Super service geleverd

Goed verzorgd, keurig op tijd afgeleverd!

Zie boven!

Snelle levering goed verpakt en lekkere chocolade zeer tevreden

Snel verzonden

Leuke alternatief voor gewone beschuit met muisjes, compact, ziet leuk uit! Heel snel geleverd

keurig en snel verzonden

goed uitziende producten en vlotte leveri ng

Prima geregeld

Duidelijke site en snel in goede staat geleverd. Goed verpakt dus geen kans op breken

Snel geleverd en ziet er ontzettend leuk uit, ook goed verpakt

Netjes bezorgd en mooi dat de foto van mijn zoon was aangepast Top service Mvg Ronald Stam

goed verpakt. zag er leuk uit en snel gelevetd

Ik had de chocolade vis als cadeau voor iemand anders. Zij had een aquarium met guppies erin. Dit was dus een toepasselijk cadeau. Ze vond het hel erg leuk.

Vriendelijke en snelle service

Zelfs met de speciale wensen die we hadden, werd snel en vriendelijk omgegaan

Originele gepersonaliseerde bonbons

Alles goed geregeld.

Mooi paasgeschenk

Paashaas van chocolade besteld. Kwaliteit en bezorgservice uitstekend. Prijzen concurrerend.

Leuke zoete verrassingen met een goede service

Goede service en snelle levering van leuke cadeautjes.

Uitmuntende

Prachtige extra grote paashaas, heel erg veilig verpakt, ondanks beschadigde doos door transport toch totaal perfect toegekomen dankzij deze manier van verpakken , ziet er heerlijk uit...nog even wachten tot Pasen om te proeven ! Aanrader !!!!!

Goede service, snelle levering, goed verpakt. In 1 woord fantastisch!

Beetje teleurgesteld

Ondanks de extra verpakking is de paashaas in stukken aangekomen. Beetje moeilijk cadeau geven.

Wat een heerlijke chocolade. Ik had witte cijfers besteld. Goed verpakt en een snelle verzending. Echt een aanrader. Voor jezelf of om cadeau te doen.

Heel erg leuk

Leuk verpakt en leuk verjaardagscadeau

Goed geleverd en een geweldige smaak

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch