Lekkere chocola maar gaat voorbij aan het doel van letters

Aan de smaak en kwaliteit niets op te merken, de chocola zelf is prima. Wat ik wel jammer vind is dat het product wordt geadverteerd als leuk extraatje waarbij je namen kunt spellen in chocola, maar vervolgens zijn de letters die je krijgt totaal willekeurig. De mevrouw aan de telefoon legde me op vrij ongeduldige toon uit dat het niet te doen was om letters uit te zoeken. In plaats van 1 of 2x het hele alfabet, wordt er gewoon 250g uit een bak letters geschept. Speciale verzoeken worden hierbij niet gehonoreerd, wat ik enerzijds wel begrijp, maar met alleen maar W's en P's kun je geen namen spellen. Sommige letters waren ook gebroken. Jammer.

Snel, lekker, uitstekende service

25 dozen besteld, wij en onze klanten zijn tevreden.

prima geregeld !

Inmiddels hebben we meerdere keren chocola naar vrienden laten zenden. Steeds verstuurd tegen de afgesproken datum en met de gevraagde boodschap. Daar kom je dus voor terug, en dat zal zeker nog wel eens gebeuren.

Alles top!

Op tijd, ziet er mooi uit, goede prijs.

Snelle levering, snelle reactie

Ondanks de drukte, was het cadeau snel geleverd, de klantenservice heeft mijn typefout gecorrigeerd ( in het weekend) Netje afgehandeld.

Snelle levering, als je vragen hebt reageren ze snel Altijd al goede kwaliteit! Kwamen altijd op de markt en nu dacht ik er aan en zag dat ik kon bestellen

Goed product

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Supersnelle service!

Order verliep erg efficiënt. Verzending snel en kwaliteit is zoals altijd hoog. Prettige winkel!

goed overzicht op internet

goede communicatie

Heerlijke chocolade en topservice!

Snelle levering en mooi chocoladeproduct en goede service!

snel geleverd

Lekkere chocolade

Weet het nog niet

Pakketje is nog niet geleverd. De23 ste als het goed is. Al heb ik al wel 9 dagen een track en tracecode.

goede service en lekkere producten

Had mijn bestelling super snel binnen, goed verpakt en super lekker! Een aanrader ga hier zeker vaker bestellen

Door eerdere hele goede ervaringen onszelf maar weer eens getrakteerd.

Chocolade goed ontvangen. Iets later dan gepland ivm december-drukte, maar geen probleem. Teveel lekkere smaken, dus jullie gaan ons wel weer tegenkomen ;-)

Zalig

Door de drukte bij Postnl is het iets later bezorgd. Heerlijke bonbons en goed verpakt.

De ontvanger vindt ze heerlijk.

Gewoon top producten.

Top!!!!

Ziet er mooi uit, heerlijk en is supernetjes verzorgd/bezorgd . Ga hier zeker meer bestellen.

Langere bezorgtijd dan er staat

Ik heb voor mijn oom die 90 is geworden 2 cijfers besteld. Besteld op 30 november. Hij was op 3 december jarig dus ik dacht ruim op tijd. Helaas pas op 4 december afgeleverd.

Top chocolade. Top service. Wij zijn mega blij met jullie.

Zeeeeer lekker

Chocozoenen waren zeer lekker, prima ingepakt en redelijk snel bezorgd... wat mij betreft, voor herhaling vatbaar. En wel zo snel mogelijk.

Snel, maar kapot, ook snel hersteld

Mijn bestelling werd snel bezorgd, mail hierover heel snel beantwoord. Helaas waren en wat exemplaren gebroken; er zijn toen direct nieuwe opgestuurd. Prima service en de smaak is perfect.

Nog steeds niets ontvangen

Kreeg bericht dat ik vandaag mn pakket zou ontvangen maar is niet gebeurd

Slecht: heb 27 november iets besteld en nog steeds niets ontvangen!

Ik was aan de late kant en weet dat het rond Sinterklaas druk is maar erg jammer dat ik nog steeds niets heb ontvangen. Het zou gisteren bezorgd worden, het was er niet. Gisterenavond via track &Trace bericht dat het vandaag bezorgd zou worden. Vanochtend via T&T melding dat het nog niet was afgegeven of verwerkt door PostNL. Dus grappig wel zo'n mail voor een ervaringsreview.

Chocolade van zeer goede kwaliteit. Perfect en zorgvuldig ingepakt. Duidelijke site

Precies zoals ik had verwacht.

Snelle levering, goede kwaliteit en niet te duur.

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch