De chocozoenen zijn zo verpakt dat ze perfect aankomen. Ik ben blij dat ik ze zo kan bestellen.

Trage levering

Producten van goede kwaliteit. Ruim assortiment. Uitstekend verpakt. Helaas wel erg lange levering. 1 week geduurd. Houdt daar dus rekening mee als je iets bestelt voor een bepaalde gelegenheid.

Geweldig en lekker

Op tijd geleverd. Goed verpakt.

Waardeloze service

De chocolade kwam helemaal kapot aan, was niet goed ingepakt en zeker niet goed te woord gestaan. Dus over het algemeen hele slechte service, je kan beter ergens anders het bestellen.

Zéér tevreden

Super lekkere chocolade Leuke ideetjes

Perfecte service

2e keer dat ik iets bestel online en wederom netje op tijd geleverd, ondanks de december drukte

Servicegericht

Ondanks dat Chocolaterie Vink afhankelijk was van de bezorger, die er rond5 december langer over deed, stonden ze mij vriendelijk te woord en gaven aan ook met de rug tegen de muur te staan mbt het tijdig bezorgen. Gelukkig is alles goed gekomen en zijn de mooie kunst chocolade letters op tijd aangekomen. Top!

netjes geregeld

mijn chocolade fotos kwamen gebroken aan maar er worden nieuwe opgestuurd. goede service

Vlak voor Sinterklaas snelle levering!

Heel erg tevreden

POSTNL DRAMA CHOCO WORLD TOP !

Post NL verklooide de hele levering echter chocoworld heeft alles opnieuw verzonden en hebben het in perfecte conditie toch nog voor de feestdagen ontvangen.. SUPERRRRR !!

Top!!

Makkelijk te bestellen, en super snel geleverd..

Super netjes ingepakt, supersnelle levering. Ik kan het iedereen aanraden!

goede service en snelle levering

Top! ik had een foutje gemaakt bij mn bestelling, dit werd meteen opgelost en he product werd ook nog eens supersnel geleverd, ik ben zeer tevreden!

Snelle en goede aflevering

Voortaan niet meer naar de kerstmarkt in Brussel voor de kerst zoenen, maar gewoon online bestellen in s Hertogenbosch. Heerlijke lekkernij.

toppie

Gewoon lekkere chocolade.

Vlotte bezorging.

Wat een snelle bezorging en de foto op de lekker dikke plak witte chocolade ziet er top uit. Zonde om op te eten.

Goede website en snelle levering

Ten eerste heerlijke chocolade, goede prijs, veel mogelijkheden en een snelle en goed verpakte bestelling.

Verrassend cadeau, mooi uitgevoerde vrachtwagen met foto.

Mijn zwager was onder de indruk van zijn met foto bedrukte vrachtwagen.

Afschuwelijk

Dit is het meest klantonvriendelijke en onprofessionele bedrijf waar ik ooit zaken mee heb gedaan. Het op maandag bestelde artikel, een verjaardagscadeau voor zaterdag, was er niet binnen 24 uur; het is er nu, op zaterdag (5 dagen later), nog steeds niet. Op mijn eerste navraag op donderdag kreeg ik als enige reactie "Ik kan er niets aan doen". Op mijn tweede reactie waarin ik stelde dat Choco-world de leverancier is, en ik dus met hun zaken doe, en daarom ook bij niet ontvangen mijn betaling zou storneren, kreeg ik als reactie dat ik er niets van snapte, en een betweter was. Alle leveringen duren nu immers lang bij alle transporteurs volgens Joost. Ter informatie: alle overige artikelen die ik bij andere ondernemingen bestelde deze week, had ik binnen twee dagen. Raar dat alleen Choco-world niet snel kan leveren. Ik zal ook nooit meer iets bij deze onderneming bestellen.

zeer tevreden

Ziet er prachtig uit en goede service

Snelle service, goede lekkere producten en prijs kwaliteit is meer dan oké. Alles netjes verpakt. Kortom top. En de ontvangers waren aangenaam verrast en erg blij.

Waanzinnig

Geweldige mooie mogelijkheden, persoonlijk en makkelijk bestelbaar en met een zeer fijne service

Niet tevreden

1. Onduidelijke markering van de mogelijkheid om een wens, boodschap voor de ontvanger toe te voegen. 2. De ingevulde bezorgdatum is niet aangehouden, waardoor de jarige het cadeau veel te vroeg ontving.

Lekkere bonbons

Een geweldige service, netjes bezorgd! Heel goed en netjes verpakt en natuurlijk super lekkere bonbons!! Top!

De choco zoenen waren netjes verpakt en heel afgeleverd.

Het enige jammeren was dat ik expliciet had gevraagd, om in beide dozen hetzelfde te doen en dat was niet gebeurd. In de ene doos zaten bijvoorbeeld 4x champagne en in de andere 0. De tweede doos was een cadeau en moest ik zelf nog helemaal opnieuw verdelen.

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch