prima ervaring

Snel en goed verpakt, keurig volgens afspraak

veel te laat verzonden voor een week tevoren bekende datum

ziet er wel goed uit, maar erg lullig om het 1 dag tevoren te verzenden als je weet dat post.nl er 3 dagen over doet.

Super goed

Had als cadeautje bonbons en chocozoenen verzonden en alles keurig bezorgd en de ontvangers waren verrast!!!

Heerlijk en altijd keurig bezorgd

Snel

Leuke Chocoladehartjes

Voor de zoveelste keer chocoladehartjes met foto lateb bezorgen bij jarige. Leuke verrassing. Goed gemaakt. Op tijd geleverd.

Snelle service en duidelijke website. Alleen de informatie omtrent afhalen was onduidelijk. Ook het verloop ervan.

Heerlijke chocolade met een top service

Snelle levering, mooie foto op hartje en heerlijke chocolade

Origineel chocoladecadeau en telkens opnieuw zeer bijzonder!

Heel bijzonder om iemand mee te verrassen!

Heerlijke chocolade en truffels

Duidelijke website, snelle levering.

Nadat ik een tijdje geleden zelf ben verrast met een doos overheerlijke chocozoenen vond ik het een leuk idee om mijn kinderen in deze rare tijd blij te maken met chocozoenen en dan maar hopen dat he yt snel weer echt kan.

Heerlijk

Super heerlijke zoenen voor een prachtige prijs. Helaas werkte postnl niet lekker mee en kwam een van mijn bestellingen pas veel later

Snelle levering. Chocozoenen smaken lekker en de fotobonbons (melk smaak) ook. Helaas was de foto op de bonbons niet heel duidelijk.

Heeeel erg leuk

Weer kado gedaan aan vrienden die net de sleutel hadden gekregen van hun nieuwe woning . Zij waren heel blij verrast met de chocolade sleutel !

Bestelling snel geleverd en heerlijke choco zoenen.

heerlijke chocolade met snelle levering

Heerlijke chocolade met een heerlijke vullingen enige minpuntje is de onderkant iets te dun waardoor er al bonbons kapot in het doosje zaten. Aan de verpakking heeft het niet gelegen want het pakket was supergoed verpakt. Misschien zou het velletje plastic nog worden vervangen door een kartonnetje zodat de lagen in het doosje ook nog beter beschermd zijn.

Leuk en origineel!

Het chocolade cadeau met foto is heel mooi gelukt. Choco-world heeft het de volgende dag verzonden en daardoor had ik het binnen 2 werkdagen in huis.

De bestelling was niet goed gegaan, maar werd direct opgelost. Prima

Snelle levering en keurig verpakt

Bezorging

Ik heb een doos chocozoenen cadeau gedaan alleen de tekst op het kaartje klopte helaas niet. Ook mijn naam stond er niet op dus voor de ontvanger was het onduidelijk wie de afzender was. Dat is jammer.. Wel snelle levering....

Uitstekende levering en erg lekker

Snelle levering en netjes verzorgd

Lekkere chocola maar geen aanpassingen mogelijk

Had gevraagd om geen pure chocola en geen alcohol te krijgen in mijn "mix". Helaas kreeg ik toch bonbons van donkere chocola en ook met alcohol. Dit vond ik jammer. De bonbons waren ook in een dunne plastic pakje zonder verzieringen, tekst of informatie. Chocola was wel heerlijk en heel goed ingepakt, maar jammer dat het toch zo onpersoonlijk is

Perfect verjaardag kado, Goede service , heerlijke chocolade!

Mijn vader werd 80 en helaas was ik in het buitenland. Dit was een super leuke verassing.

Super goede en snelle service.

Zeer leuk en lekker cadeau

Onze bestelling is super geregeld door chocoworld

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch