De chocolade kwam heel aan, werd snel bezorgd, foto was heel mooi en de jarige was er heel blij mee. Super gedaan! Ik zal zeker vaker iets bestellen bij dit bedrijf! 10/10

Hele mooie bonbons!

Hele mooie bonbons! Optijd binnen. Foto op de bonbons is goed duidelijk!

Heerlijke gemaakte Chocolade met roomvulling

Snelle levering en super mooi product.

Super snelle levering en mooi product. Precies als in omschrijving.

Snel en goede service

Klacht

Ik had gevraagd om de bestelling op 28 mei mijn verjaardag te hebben, en toen kreeg ik het afgelopen maandag . Dat was niet de afspraak, ik zal niet meer bestellen als jullie je niet aan de afspraak kunnen houden.

Zeer tevereden

Chocolade is goed verpakt en snel afgeleverd. Ik heb het met veel plezier aan mijn gasten gepresenteerd. En heb het dan ook aan anderen aangeraden. Ik zal zeker vaker bestellen.

Heel leuk

Er zijn leuke vormen die je kan kiezen en de chocolade is heel lekker je hebt veel keuze

Zalig

Hele lekkere bonbons en het hart met foto was prachtig. Echt waar voor je geld.

Goed geregeld

simpel besteld en netjes op tijd afgeleverd

verrassend mooi en lekker

De bonbons die ik kreeg vond ik zo lekker en mooi dat ik er graag andere mensen net zo blij mee wil maken. En dat lukt heel goed

Mijn kado ontvangers vonden ze lekker!

Leuk kado om iemand mee te verassen!

Afbeelding foto mooi verwerkt in chocola

Netjes en goed verzorgd

Eenvoudig te bestellen, keurig netjes verpakt en op tijd geleverd. Prima in orde!

Snelle levering.

Kwaliteit en snelle levering

Heerlijke chocolade en ziet er aantrekkelijk uit. Goede verpakking, alles was in goede staat aangekomen.

Heerlijke chocolade, snelle levering

In tegenstelling tot vorige keer verliep de levering deze keer helemaal goed en ben ik zelfs gecompenseerd voor de vorige keer. Het is heerlijke chocolade en we gaan er ook deze keer weer van genieten!

Heerlijke chocolade en perfect afgeleverd

Super mooie chocolade met foto

Een moederdag kado voor onze club c.v de Rare Schutters met een logo op een chocolade hart. Zag er perfect uit en en super verstuurd zodat ze niet konden breken. Dank je wel choco World

Top, maar toch een verbetering

Heel veel leuke variatie en overheerlijk chocola. Alleen jammer dat ik bij de bestelling aangaf dat de gewenste levertijd over een week is en jullie sturen alsnog meteen dag na bestelling.

Pakketjes nog steeds niet aangekomen

Ik heb eind april 2 moede4dag kadootjes besteld en aangegeven dat ik deze op 9 mei bezorgd wilde hebben. 5 mei kreeg ik mail met de track en tracé code. Echter zijn ze volgens de postnl app nog niet bij postnl. Slechte zaak dus.

Wordt met beleid in gepakt en netjes

Goed en vakkunddig

Het product was snel geleverd en we werden goed op de hoogte gehouden. Het zag er ook zeer goed uit en mijn mama was zeer blij met haar moederdag cadeau. te schoon om op te eten zei ze. dus kortom een tevreden klant.

Snelle levering lekkere bonbons!

Snelle levering, nette prijzen, eerlijke chocolade en lekker van smaak. En ook nog eens mooi verpakt!

Goed verzorgd, mooi product, prima afgeleverd

Goed verzorgd, mooi product, geen klachten. Zag er keurig uit. Voor herhaling vatbaar .

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch