Helemaal tevreden!

Heerlijke chocolade/bonbons; echt kwaliteit! We genieten er enorm van. Snelle en duidelijke reactie op vraag per mail. Verzending verliep helemaal volgens wens. Ook erg fijn dat het naar een servicepunt kan worden verzonden! Alle lof!

Prima ,zoals eerder

Goede verpakking en kwaliteit

Wauww zo dit is verrukkelijk

Heerlijk is werkelijk genieten.

Binnen een paar dagen, had ik mij bestelling. Kon niet beter.

Zie hieronder.

Afhandeling door choco world was prima. De levering door post nl was slecht verzorgd. De communicatie was niet goed.

Kwaliteit

Ik heb voor mijn dochter voor Sinterklaas een motor gekocht van chocolade omdat ze pas haar motorrijbewijs heeft. Wat een groot ding! En verrassend goedkoop!

Professioneel

Snelle levering. Uitstekende kwaliteit. Zeer netjes verpakt!

Weinig variatie...

Ik had een doosje melk bonbons besteld als proef. Ik wilde namelijk een grotere bestelling plaatsen maar wilde eerst weten hoe ze smaakte. De smaak was prima, maar variatie was er niet, in het totaal 5 verschillende bonbons, van 1 zaten er zelfs 4 in het doosje. Ok had ik meer slagroom bonbons verwacht omdat je dat toch uiteindelijk besteld, maar er zaten teveel bonbons bij zonder vulling. Ik twijfel daarom ook nog of ik die grotere bestelling wel zal plaatsen.

Hele goede service, een vraag over de verpakking.

De bestelling die ik heb geplaatst was van minuut tot minuut te volgen. Ik heb het product zeer snel in huis gekregen. Mijn enige vraag is of de verpakking niet wat overdadig was. Het was nl. een plat pak dat in een grote doos zat die gevuld was met plastic materiaal om breken tegen te gaan. Hoe begrijpelijk en zorgvuldig ik dat ook vond, ik vond het ietwat overdreven, temeer daar de chocola zélf ook nog in bubbeltjesplastic was ingepakt. Hoe de chocola smaakt zou ik niet weten, het was voor een cadeau, maar het zag er zeer appetijtelijk uit!

Heerlijke chocolade en supersnelle bezorging

Makkelijk te bestellen en binnen 24 uur in huis en de chocolade is verrukkelijk

Prachtige trofee, een feest om te geven

Snel en perfect ingepakt geleverd. Ook de foto’s op de trofee’s zien er prima uit.

Top levering, mooie producten en netjes verzorgt!

Een doos voor chocoladecijfers, keurig ingepakt in dubbelfolie. Netjes op tijd geleverd en een succes om te geven. Kortom een 10!

Prettig

Netjes en op tijd geleverd

Chocolade was netjes en op tijd geleverd en smaakte ook nog eens erg lekker.

De kwaliteit is goed

Heb een mail ontvangen waarbij je stapelkorting krijgt bij het bestellen van meerdere producten. De domper is dat dit niet van toepassing is op chocoladeletters.

ze zijn heerlijk en mooi..

ik heb de choco zoenen gebruikt als onderdeel voor mijn sweettable.. Het zag er fantastisch uit.. De verschillende smaken waren telkens n verrassing. Ik heb ook erg leuke reacties ontvangen.

Uitstekende kwaliteit en correcte bezorging

Keurig verpakt en chocolade van uitstekende couverture.

Snel. Lekker. Keurig ingepakt. Kreeg per ongeluk een gemengde doos. Die mocht ik houden. Heb ik weggegeven en diegene vond ze erg lekker dus weer klant erbij. Maar keurig opgelost want de volgende dag had ik de juiste chocolade. Dat zie je niet meer zo snel tegenwoordig.

Voldoende

De chocolade was lekker echter ik vond er maar heel weinig keuze in toch best n grote doos. Er waren slechts 4 verschillende (aardbei heel veel, buddha, zwaan en de ronde met kersvulling) terwijl ik op t reclameplaatje toch veel meer soorten zie. Dat vind ik jammer!

Super service!

Nav een vraag snelle en duidelijke antwoorden per mail. Bestelling geplaatst en een mooi resultaat in mijn brievenbus! Het is duidelijk dat er met zorg aan gewerkt is.

Heerlijk

De pure chocola was heerlijk. Voor herhaling vatbaar. Moet alleen even een opmerking plaatsen. Ik had de grote bonbons bestelt, maar vond helaas het assortiment een beetje beperkt. Er zaten 3 soorten in. Jammer. Maar misschien een idee om er meer variatie in te doen.

Snelle levering, keurig verpakt!

Eenvoudig bestellen , snel geleverd in stevige verpakking. Perfecte traktatie op het werk had 3 dozen besteld maar zat helaas maar 1 inlegvel bij met de smaakomschrijvingen

Goede service voor de juiste prijs

Uitstekend bedrijf om goede chocozoenen te bestellen.

Heel klantvriendelijke service

In eerste instantie kwam de bestelde (cadeau) chocolade gebroken aan. Na een mailtje met de suggestie om verzend advies op de site of verpakkingswijze aan te passen werd er heel snel gereageerd met het aanbod van een vervangend tablet. Dit was zeer deugdelijk verpakt en kwam heel snel en goed aan zodat er toch een mooi cadeau was.

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch