Voldoende

De chocolade was lekker echter ik vond er maar heel weinig keuze in toch best n grote doos. Er waren slechts 4 verschillende (aardbei heel veel, buddha, zwaan en de ronde met kersvulling) terwijl ik op t reclameplaatje toch veel meer soorten zie. Dat vind ik jammer!

Super service!

Nav een vraag snelle en duidelijke antwoorden per mail. Bestelling geplaatst en een mooi resultaat in mijn brievenbus! Het is duidelijk dat er met zorg aan gewerkt is.

Heerlijk

De pure chocola was heerlijk. Voor herhaling vatbaar. Moet alleen even een opmerking plaatsen. Ik had de grote bonbons bestelt, maar vond helaas het assortiment een beetje beperkt. Er zaten 3 soorten in. Jammer. Maar misschien een idee om er meer variatie in te doen.

Snelle levering, keurig verpakt!

Eenvoudig bestellen , snel geleverd in stevige verpakking. Perfecte traktatie op het werk had 3 dozen besteld maar zat helaas maar 1 inlegvel bij met de smaakomschrijvingen

Goede service voor de juiste prijs

Uitstekend bedrijf om goede chocozoenen te bestellen.

Heel klantvriendelijke service

In eerste instantie kwam de bestelde (cadeau) chocolade gebroken aan. Na een mailtje met de suggestie om verzend advies op de site of verpakkingswijze aan te passen werd er heel snel gereageerd met het aanbod van een vervangend tablet. Dit was zeer deugdelijk verpakt en kwam heel snel en goed aan zodat er toch een mooi cadeau was.

Ontzettend lekker

Heerlijk bonbons em truffels

Prima service, originele chocolade, leuk

Een leuk kadoo voor de verjaardag van ons kleinkind : Lolly van chocolade met zijn foto !

Origineel kado

Bij Choco-World hebben ze leuke kado's voor een goede prijs. Het voldoet aan de verwachting. De verzending is goed verzorgd, zodat de bestelling snel en heel in huis is. Super!

Goede service mooie producten netjes verpakt

Goede service, mooie producten op tijd geleverd en netjes verpakt.

Chocozoenen

Had chocozoenen besteld voor mijn collega's op het werk. Alles was op binnen twee dagen. Alle chocozoenen waren lekker.

Very customer-oriented company with excellent chocolate.

Nothing more to add.

Al mijn bestellingen zijn heel snel bezorgd En waren van hele goede kwaliteit En door iedereen leuk gevonden Bestel heel snel weer iets

Heerlijke bonbons en netjes en snel geleverd

Heerlijke bonbons en netjes en snel geleverd. Zeker voor herhaling vatbaar.

duidelijke vermelding levering en waar het vandaan komt

zie boven

Heerlijk , en snelle levering !

Heerlijk mooi verpakt !

Een lekker en persoonlijk cadeau, super snel geregeld

Klantvriendelijk, meedenken in de oplossing.

zeer goed!

Leuk om origineel cadeau aan iemand te geven! Makkelijk te bestellen.

Top! En heerlijk

Lekker en snel bezorgt

Uitstekend!!

Ik ben erg tevreden geen.ander woord voor bedankt,,

Super goed en super lekker

Je kunt er een persoonlijk en smaakvol cadeau van maken!!

Makkelijk te bestellen en een hele goede service, Joost Vink is ontzettend vriendelijk en behulpzaam! Het kaartje dat je erbij kunt versturen heeft waarschijnlijk maar een x-aantal letters waardoor de tekst die ik erop had gezet er niet helemaal op stond en het maar goed is dat José en ik zo’n goede vriendinnen zijn ;) Ik sloot af met “dikke kus, Gem” en er stond alleen “Dikke”. Ik kreeg terug “als je me te dik vindt waarom stuur je me dan chocolade? Zoals ik al zei ‘wij zijn (nog steeds) goede vriendinnen’!

Ik vind choco-world klantvriendelijk

Ik werd netjes gebeld, dat de bestelling later zou worden bezorgd.

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch