Pluspunten

Snel geleverd, goede service Er wordt netjes gebeld met de informatie dat het later wordt geleverd ivm het warme weer

Pluspunten

Nadat ons eerste pakketje te lang bij postnl heeft gelegen en daardoor helemaal gesmolten was toen we hem kregen, contact gehad met choco world. Vriendelijke man aan de telefoon en we kregen kosteloos onze bestelling opnieuw toegezonden. Erg netjes. Onze bestelling 'een chocolade motor' zag er prachtig uit. Netjes verpakt en voor het versturen ook super ingepakt zodat hij niet stuk kon gaan. Helemaal top.

Misschien een sticker of iets dat er op wijst dat er een product in de doos zit dat kwetsbaar is of koel moet blijven? Verder geen verbeterpunten.. wij zijn super tevreden.

Pluspunten

Goede communicatie. Vanwege het warme weer was het niet mogelijk mijn bestelling te verzenden. Werd hiervan dezelfde dag nog telefonisch op de hoogte gebracht.

Pluspunten

Heel fijn ingepakt zo dat niks beschadigt. En ze bellen je netjes na als de besteling wat later zou kunnen komen. En heerlijke chocolade !

Geen.

Pluspunten

De bonbons zijn keurig verpakt en feestelijk om zo door te geven. Vanwege de warmte (wat niet te voorzien is) bleken enkele bonbons ingedeukt en dit is meteen en professioneel opgelost door niet serieus te nemen en nieuwe te sturen. Klantvriendelijkheid en kwaliteit staan bij dit bedrijf boven aan en Klant is hier echt koning

Ik kan werkelijk geen verbeterpunten geven, want alles wordt binnen de afgesproken tijd afgeleverd en opmerkingen serieus genomen. Dus alleen maar Lof

Pluspunten

Snelle levering, zeer goede kwaliteit

Pluspunten

Snelle levering, duidelijke site. Heerlijke choco zoenen

Pluspunten

Hel snelle levering, heeerlijke bonbons!

Het verpakken zou misschien iets 'netter' kunnen. Nu waren er bonbons kapot gegaan. Het valt ook niet mee om chocolade/bonbons per post te verzenden natuurlijk...

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Snelle levering, ziet er allemaal heerlijk en mooi uit.

Pluspunten

Hele lekkere chocolade en snel bezorgd!

Pluspunten

Snel geleverd, precies zoals aangegeven, mooi formaat, erg leuk om cadeau te doen! Prima prijs.

Pluspunten

Klantvriendelijk en super snelle service

Pluspunten

Gemakkelijk telefonisch te bereiken voor vragen. Vragen worden duidelijk beantwoord. Snelle service. Chocolade is zo verpakt dat het goed aankomt.

Pluspunten

Heerlijke chocolade. Snelle levering. Goede verpakking. Ruim assortiment. Overzichtelijke webshop.

Pluspunten

Super snel geleverd! Super netjes verpakt Geweldige smaken Thankx

Echt geen te bedenken!

Pluspunten

Super leuke aktie

Pluspunten

Heerlijke producten .. zeer goed verpakt

We hebben helaas de verkeerde smaken chocozoenen ontvangen dan we besteld hadden.. Verder alles Goed

Pluspunten

Heerlijke bonbons ...

Pluspunten

Keurig netjes ingepakt. Snel geleverd

Pluspunten

Het was geweldig, ik dacht ik bestel het op tijd dan is het er zeker voor kerst. Maar vrijdags besteld, en s’avonds al een berichtje dat het al verstuurd was, en zaterdag was het cadeau al af gegeven door de post. SUPER hoorde ik bedankt.

Zoals ik het nu ken gaat alles geweldig

Pluspunten

Snel geleverd Mooi en heel beschermend verpakt En het extra kadootjes maakte het helemaal geweldig! Dankjewel

Blijven verder doen zoals jullie bezig zijn!

Pluspunten

Snel verzenden en geleverd, heel goed verpakt.

Pluspunten

Super snelle bezorging Super leuke producten

Borneostraat 7

5215 VB 's-hertogenbosch